Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
zöld fénycsóvája lett a set itemeknek, és még 2 évet sem kellet rá várni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Chiller
őstag
Wizardomnak első szett itemje mit tippeltek micsoda?
SOHA nem volt barbárom, nem is lesz, és a partiban sem volt egy se.
BlizzardMeg esett egy ilyen
-
killerjohn
addikt
válasz Chiller #42703 üzenetére
ne viccelj már... nekem level 65-ön esett az első legendarym (és az utolsó): egy litany of the undaunted! mivel már akkor látom az item valódi nevét amikor még unid van a földön, olyan dühös lettem hogy ott hagytam. pedig így vissza gondolva lehet hogy egy max rollos trifecta volt
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Chiller #42703 üzenetére
Nekem esett egy bola shotos quiver (mivel bola shotot is használtam, amíg nem volt Cindercoatom), egy Cindercoat (mivel cluster arrow fire skill), egy dexes Ice Climber Cluster Arrow bónusszal.
Meg többek között még dexes litany, dexes puzzle ring, két amulet (egyik main stat nélküli, másik dexes), egy cloak, két dexes öv, egy dexes bracer
Ezenkívül még egy Wizard sisak is esettSzóval elég jól működik a smart loot, de mint mondták is, nem mindig smart loot esik.
@killerjohn: litany nem eshet trifectaként (legalábbis RoS-ben)
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
válasz Sárpac #42699 üzenetére
Tegnap este egy órát toltam ptr-en. Beta keyem nincs.
Úgy írok most mindent, hogy tudom hogy ez Beta meg stb...
Egy ilyen budget Wizard-ot vittem át. [link]A frost wiz nagyon vicces slow time-mal.
De a Dominance nagyon erős ebben a formában.Ami nekem nem tetszik túl nagy hangsúly van main stat + vit pároson. Direkt life steal nélkül játszom. Kíváncsi leszek mennyire sikerül belőni a life regen-t/és a life per hit-et.
Legtöbbször Kongor stream-jét szoktam nézni(tudom egy idióta sokak szerint, különösebben engem nem izgat.). De legelőször ezt a 2 tulajdonságot szokta cserélni egy tárgyon... Főleg amikor még az a sok legend esett nekik a beta patch előtt.Esett egy legend wand (Fragment of destiny). Majd tolok képet.
1120 dps, socket, 400+ int,vit, 23% spectral blade. Egyből cserés is lett a wandom. -
Sárpac
nagyúr
válasz DeckardCain #42707 üzenetére
Igen, de a jelenlegi topp szegmenst már messze nem éri be. Főleg amit szerintem érdemes betartani trifekta gyűrűk, soc chd 1200+ vagy magas main statos 1150+ dps ls fegyók(lst majd lehet cserélni). Mempoból a topp 5+chc.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Poctar
senior tag
Hello!
Csak nálam nem akar menni a game vagy másnál sem? Már belépés is gondokat okoz, de ha be is tudok lépni, a játék nem megy.
-
granini
őstag
válasz Poctar #42709 üzenetére
Másnál se, nem nálad van a gond.. én is 2 fajta Error 3006 kódot kapok. Blizzard tud róla, Battle.net fórumon már egy blue reagált rá hogy dolgoznak rajta tüerlmet kérnek.. Azt tudjuk most tenni hogy vársz
Uh addig takarítok meg vasalok, mert játékélményben az legalább olyan jó bmeg mint a D3
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Muton
addikt
a fehér buborékok mit csinálnak? valami villám izé jön ki belőle, ha átmegyek raja...
-
Sirandrish
legenda
Valamiféle bonuszt ad, amit egyébként a skillsorod felett meg is tudsz nézni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muton
addikt
válasz Sirandrish #42714 üzenetére
thx!
de menet közben nem látom a skillsort, csak periférikusból, mert a d3 is olyan, mint a vezetés: mindig az utat kell nézni
-
Sirandrish
legenda
Ha minden igaz 2 percig van rajtad...csak van 1 olyan másodperc amikor esetleg fél szemmel oda tudsz kukkantani
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szancsó
aktív tag
Nem tudom, mit művelnek a srácok, de ma reggel nekem sem nagyon sikerült játszani. Kb. 8 kísérlet és 2 authenticator kód beírás után jutottam be, de Resume game -re csak kiszürkíti a menüt és annyi. Elkövettem azt a hibát hogy kiléptem: kezdődött elölről a belépési procedúra. 15 perc alat sikerült is visszalépni, játék indításnál ugyanúgy megáll.
Ja, és tegnap már takarítottam, vasalni meg most nem fogok, ahhoz ennél több kellPTR -t én is néztem tegnap: egyelőre csak wd -t és wiz -t próbáltam, de csak rövid ideig. Life steal hiányától tartottam némileg, de wd esetén nem volt gond: valószínűleg a ~25 pickup radius + health globe -ok + Grave Injustice tartott életben. Skilleken sem variáltam semmit, macikkal mentem.
Wiz -el a CM helyére a Dominance került, cuccokat cserélni kellett APOC -osra (van egy szett amúgy is CM próbálkozások miatt), Frozen orb + Sleet storm volt a 2 fő sebző skill. A passzív nagyon durcára sikerült: igazából a menet elején kifehéredik az életet jelző gömb és úgy is marad. Egyszer haltam: 2 pakkot sikerült összerántani és volt ott knockback + vortex meg pár színes pocsolya és mivel nem feküdtek ki elég gyorsan lejárt a shield. (Azt még nem igazán látom hogy fogok életet tölteni patch után, de még < 1 órát szórakoztam csak és nem is kísérletezéssel telt, csak futottam pár kört.)
RoS kód nélkül a Master a max. nehézség? (Ha igen, az MP szint állítás kicsit jobban bejött. Igaz, nem nulláról indultam, de a legtöbben szerintem nem is úgy fognak.)
PTR -t am. lehet félreteszem pár hónapra: majd ha a véglegeshez közeli állapotban lesz a patch még ránézek.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Ivanh
senior tag
válasz Szancsó #42718 üzenetére
nekem azt írja ki, hogy 3006 hibakód.
amit erről olvastam, az nem túl biztató....
reggel 7-kor még nem volt vele gond...de utána már csak ezt a kódot dobálja, és nem tudok belépni, pedig minden rendben van az accounttal.
tud valaki(gyors) megoldást?Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Muton
addikt
válasz Sirandrish #42716 üzenetére
most jól felbiztattál, ezért megpróbálom. de ha emiatt halok meg, akkor jössz egy p58-as hc monkkal
amúgy ez a toughness és healing a normál d3-ban minek felel meg?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
VÉGRE!
Első imbasztikus legend item!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #42721 üzenetére
kezdtem egy új karit első leg:
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz szallasi007 #42724 üzenetére
ProHardver
Asszem PlaceHolder, ezzel jelölik azt a tárgyat aminek még nincs "kinézete".A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
JSaN
addikt
válasz szallasi007 #42724 üzenetére
ph-placeholder. magyarul meg nem vegleges az a kinezet csak egy masik meglevorol ra tettek.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mclord
aktív tag
válasz MegalodonS #42723 üzenetére
nekem is ugyan ez van
''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''
-
P00By
nagyúr
válasz MegalodonS #42723 üzenetére
Nem csak a D3-al van ez
-
davidsz
senior tag
Szintén zenész Error 3006
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
MrCsiT
addikt
válasz davidsz #42731 üzenetére
Az online játék "öröme" .. ha holnap lekapcsolják a szerókat (lehet, most is, hogy mennyé pétéerre' ? ) akkor ez van.
Nem lesz AH, nem lesz plusz bevétel.. megveszed a kieget, 2 hétre rá meg 1-2 hétig investigálnak némi login experience issút, bár, csak be kellene dugni a konnektorba az authenticator szervereket
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
xavix13
őstag
Nálam megy. Igaz én ptr-en tolom. (kopp-kopp)
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Gothmog
senior tag
Rendszerint nem vagyok az az egyből anyázós, ugrálós típus, de hogy negyed tizenegy óta nem tudok belépni (és a jelek szerint az egész EU szeróra igaz ez), vagyis alsó hangon is kb. három és fél órája vacakolnak valami hibán, és nem tudják megoldani... erre most már én is azt mondom, hogy szánalmas... És különösen nagy piros pont jár azért pluszban, hogy ezt sikerült hétvégére időzíteniük...
Endure. In enduring, grow strong.
-
Norbee87
tag
Hol lehet beta kulcsot szerezni kipróbálnám én is ha lehet egyáltalán mivel nincs mát nagyon kihívás a játékban legalább lehetne tesztelni vagy ez nem csak úgy megy??
-
Bazzzs
senior tag
válasz Norbee87 #42736 üzenetére
A béta kulcs csak nevében kulcs, valójában nem azt osztogatnak. A battle.net oldalon kell belépned a fiókodba és az account menüpont alatt lesz olyan, hogy beta profile settings. Itt kell kipipálni, hogy a diablo-hoz kapcsolódóan szeretnél béta tesztetre jelentkezni. Bal oldalon pedig van egy kis progi, amit ha letöltesz, akkor feltölti a profilodhoz a géped adatait. Ezt kérik a béta jelentkezéshez. Ha szerencsés vagy és kapsz hozzáférést, akkor levélben értesítenek és a fiókodon megjelenik a diablo 3-hoz a béta elérés. Magyarul a fiókodhoz rendelik hozzá és nem kulcsot adnak.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
MrCsiT
addikt
válasz Lézerparaszt #42680 üzenetére
lemaradt a
"Hihetetlen hogy az emberek annyira unintelligensek (ide legszívesebben más szót írnék) hogy egy próbaverzió alapján amivel csak kísérletezik a Blizzard már 100%-ra le is szűrik a tanulságot." - mondatodhoz :Egy barátom, aki szereti a D3-at, azt mondta erre : "Vajon a Béta nem arra való lenne, hogy megmutassa, milyen lesz majd a játék maga ? Finomhangolások még lehetnek, de az alapok vélhetően ugyanazok maradnak. "
Ezek után, megmondanád kérlek - már, ha még tartod a fenti véleményed - hogy szerinted MIT kellene leszűrnünk a bétából ? Tanácstalan vagyok ...
Bazzzs: ha olyan szerencsés vagy, hogy kapsz, akkor e-mail-ből tudod csak meg, vagy a profilban is látszik valahol ?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
mikromanus
veterán
válasz Bazzzs #42737 üzenetére
Kulcsot kapsz szerintem,mint minden betanal. Szerintem a streamerek egy része tuti nem kapott kulcsot, mégis saját accountjzkkak nyomulnak. Vagy ros Beta accounthoz rendelt lenne alapbol?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
sarkany92
tag
Sziasztok! nektek is 3006-os hiba jön elő mikor beszeretnétek jelentkezni ?
Európai szerón csinálja csak. Többire belép egyből! :S -
Gothmog
senior tag
Na, haladnak a fiúk. A legújabb twitter bejegyzés szerint most már az összes játékuk (EU szerveren) login problémával küzd...
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Bazzzs
senior tag
válasz mikromanus #42739 üzenetére
mikromanus és MrCsiT: Utólag belegondolva bocsánat, lehet, hogy nem teljesen fedi a valóságot az, amit íratm Én személy szerint nem kaptam béta elérhetőséget most, viszont az alapjáték béta időszakában igen. Akkor egy levél jött a Blizzardtól, amiben a nevemen szólítottak és gratuláltak, hogy részt vehetek a bétázásban. Kérték továbbá, hogy minél több fórumon és videómegosztó portálon tegyem közzé az élményeimet. Kulcs akkor nem járt hozzá, hanem megjelent a fiókomon a játékok között a diablo 3 béta. Azért gondoltam, hogy most is így van, mert 1-2 napja írt ide egy kolléga, hogy neki a launcher alatt nem a PTR, hanem a RoS béta jelent meg. Innen feltételeztem, hogy szimplán csak hozzá van rendelve a fiókhoz és nem kódot kell beírni.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Lézerparaszt
őstag
válasz MrCsiT #42738 üzenetére
Arra hogy az ember tesztelje hogy mi a hiba és mi nem. Nem arra hogy itt izguljon hogy jaj de rossz lesz ez meg jaj de bugos fos. A bugot el se mondják mi, csak hogy szar a játék mert bugos. De nem értem miért izgatod fel magad egy 2 nappal ez előtti témára ilyen hirtelen, gondolom csak D3 elvonási tüneted van és bele kellett kötni valamibe. Ja és nem arra hivatott hogy bemutassa a játékot. A nevét is onnan kapta (test) hogy tesztelik a működését. Semmi játékbemutatás nincs benne, ezt hagyjuk inkább a PC Gurura.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
sto1911
veterán
Torchlight 2 time!
@(#42748) Norbee87: azzal meg cska jelezted, hogy szeretnel betazni, mostantol varakozas van csak,.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Na, hogy kicsit feldobjuk a vasalást!
Egyébként úgy vettem észre a linkelt legendek, rarék alapján, hogy az AS felezve (6) a chd pedig harmadolva lett(33, kétkezesnél 66) a max. Az átvitt cuccok értékei nem változtak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest