Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#36981) Gorneck válasza D1Rect (#36966) üzenetére


Gorneck
titán

Tehát,
1, nem esik semmi, értsd SEMMI. 100+ óra, 1 hónap act1 fram után sem (act2-3-4 szintén). Most itt olyan tételre gondolok, amiből a saját karakterem tudnám szépíteni jobbá tenni.
2, AHba nem találtam olyan cuccot amiből pénzt tudtam volna kivenni. Amit vettem jóárasítva az ment inkább a wd-mre. Mert ugye azért vettem a játékot, hogy játszak vele és kikapcsoljon.
3, ami esett 1-2 cucc és milliós tétel, arra rá se bagóztak. Nem vagyok agy nélküli ember így eleve nem az AHs horror árakat veszem alapul, hanem nyomott áron teszem fel. És eredménye kb zéró.
4, mf kb szart se ért...eddig...már nem is használom...

Szal hiába tanulmányozom az AHt (2-3 millióm se volt sose egyben, hogy egy jó vételt utána visszaforgassak), hiába árazom jól, ha nincs mázlim...ezért is mondtam korábban, hogy van akinek megy a dolog van akinek nem (és ez nem azt jelenti, hogy béna/lúúúzer/hülye akinek nem megy)...úgy néz ki, a napi 1-2 órás játékban eltöltött idő kevés egy kis pénz összetákolásához. De az, hogy saját karakteremre se tudok 300-400 vagy több rare-ből se egy kurva darabot se felrakni az egyenesen felháborító. ACT2-3-4 menetek alatt 120-150 dps-es fegyókat dob a játék, olyan cuccokat amin 1-2 stat van.

Szal én elhiszem, hogy vkinek szerencséje és dübörög nála a gazdaság, de azt fogadják már el ezek az emberek, hogy másnál kurvára semmi sincs...

Gorneck#1239

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.