Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
polgi803
őstag
A legnagyobb szopás a Dio 3-ban,hogy nem lehet tetszőlegesen iszogatni a heal potikat...minden idegesség forrása...
-
oxox
addikt
Ave
kérdés: Mi ad nagyobb DPS-t, +6.5 critical dmg chance, vagy 6% attack speed????Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
őstag
Na ennyit arról, hogy eladjuk az unid itemeket.
Az okosok rájöttek, hogy lehet megnézni az itemet identify nélkül.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
persil
nagyúr
válasz polgi803 #37956 üzenetére
Ki merem jelenteni, hogy ha egy normális monkkal spammelhetnéd a 12500as life potit, akkor nem lehetne megölni, csak speciálisan nehéz körülmények között.
Nem viccből van így kitalálva. Eleve nem kéne a potion-re hagyatkozni, ez csak amolyan lehetőség vészhelyzetben. Ezért gyógyít ilyen keveset.
"akkor ugyanúgy reszelnének neked... "
Így is nagyon ritkán "reszelnek" act 3, meg 4-ben esetleg, hát még, ha a potit is lehetne spammelniEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Tom5
addikt
válasz KonzolKartel #37962 üzenetére
-
sto1911
veterán
Megvan az elso sikersztorim nekem is, bar nem millios, de 15k-ert vettem egy ijat, amivel megduplaztam (+16k) a DPS-t, ill. megvolt az elso bid, amit az en targyamra tettek Lassan, de biztosan jovunk fel!
-
Tom5
addikt
válasz KonzolKartel #37967 üzenetére
El lehet adni az unid itemeket is? Az miért biznisz?
-
polgi803
őstag
Na látom jobb, ha nem is irok ilyeneket...mer' megkapom az oltást...inkább nem vitázom HC Dio-sokkal...
-
flash-
veterán
hogy lehet diablo III ban úgy játékot létrehozni hogy jelszóval le tudjam védeni?
hogy kell? -
DeckardCain
senior tag
Minimál áron se viszik a goldot
-
Tom5
addikt
válasz DeckardCain #37977 üzenetére
Nekem kéne gold, van eladó?
-
Cyberbeni
addikt
-
őstag
-
Cyberbeni
addikt
válasz KonzolKartel #37982 üzenetére
nem dupe, csak clever use of game mechanics
-
Sirandrish
legenda
Ma 5ször toltam le az ACT1es farmkörömet ami legalább 5ször 20-25 (120-125) elit pakk...ezek átlag 1-4 rare-t dobnak ami így átlagolva legalább 250 darab sárga item és egy azaz EGY olyan darab nem volt közte amit akár 10K-ért el lehetett volna adni.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rhymes
csendes tag
Lehet, hogy vmelyik vándorkereskedőtől van. Szoktak árulni egész jó rare-eket, nem tudom, hogy lehet-e többet venni belőlük úgy, mint a kékből.
-
P00By
nagyúr
válasz Sirandrish #37986 üzenetére
Nekem ~50-ből esett kettő jobb, mint amit eddig használtam. Persze még csak nem is Inf. ACT I kompatibilis...vájá, akkor ezek se jók!
#37990: Nekem csak este van egy kis időm 2-3 körre, ami hell ACT III végét jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Nekem a héten egy Act1 farmkörből sikerült összeszednem egy 17milliós spear-t
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Naponta megyek ennyi kört kb csak most ezt így hirtelen fej számoltam és nem tetszett az eredmény
danilla: Ismerős..múltkor 4en toltuk FULL ACT1-et csak úgy poénból meg persze a drop-ért...ofc egyikünk sem kapott semmit, még kb 3 helyszín volt hátra mikor az egyik srácnak el kellett mennie...erre jött helyette egy másik...városba volt, szóltunk neki hogy jöjjön mert elitek vannak..meg is érkezett bele is ütött vagy 2-t az elitekbe és kapott egy 8-10M-es amulet-et
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
válasz D1Rect #37992 üzenetére
1. Még mindig nem adtam el!
2. 3év múlva is ezt fogod mutogatni?Tényleg szép és tényleg jó..és talán még pénzem is lesz belőle de azért nebammámeg hogy több ezer itemből van 1 hiperszuperk*rvajóó a többi meg mind szemét..
-
félisten
válasz Sirandrish #37993 üzenetére
2012-07-16...
Tudom, te nem ezt tapasztaltad, de ilyenek nem hullanak minden nap x3 A1-ben.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
válasz Sirandrish #37993 üzenetére
Nekem az osszes szemet volt eddig, csereljunk
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sirandrish
legenda
válasz D1Rect #37995 üzenetére
Egyik végletből a másikba.
Nem mondtam hogy nekem minden napra kell legalább egy 100euros item..
De azért elvárható lenne hogy 250itemből legalább 1 érjen 100-300K-t..
Vagy ha már nem ér annyit legalább ne 1-2K-t adjon érte a Vendor"A1-ben."
Ez meg tök mocsok dolog volt tőled...hol farmoljak ha máshova nem bírok menni..
Láttad ma mit tudok ACT2-be...odacsapok kettőt aztán futok egy hétig.
Viszont ahhoz hogy tudjak ott farmolni ahhoz kéne pénz, ahhoz hogy pénzem legyen meg értékes cuccot kellene kapnom, de nem kapok.
Tudom, van a másik lehetőség, az AH-ban való kotorászás, de az engem valamiért nem szórakoztat kellőképpenMellesleg kapjad már be..direkt nem sírtam meg semmi csak megjegyeztem hogy cirka 250 itemből 1 olyan sem volt amit AH-ba lehetett volna pakolni
maross Akkor te még semmit sem adtál el AH-ba? Mert nálam az a szemét ami 10K-t sem ér..
Nálam nem a 3-600K a "valami"..ha 50K-t ér valami az már habzsidőzsi[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #37997 üzenetére
Ossz talalt targyaim bevetele alulrol surolja az egy millio aranyat. De lehet hogy az 500-ba is beferne, csak nem akartam tulozni . Termeszetesen rmah-ban semmi eladhato. 200%mf+valor, mindig oltozkodom.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest