Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz Ren Hoek #37499 üzenetére
Semmi közöm hozzá és nem is akarlak megbántani de...
"Kb tönkrement miatta anyámmal a viszonyom, minden éjjel sírva fekszik le, vagy összeveszünk, hogy ide jutott a 24 éves gyereke, hogy dedós szörnyeket ölök,meg valami sátánista szektában vagyok benne, és erre megy rá napi 3-4-5 órám. Apám lenéz miatta, ismerős lányok előtt titkolnom kell, aki tudja viccet csinál belőle stb..."
ebben az esetben a környezeted hozzáállása a maradi és egyben borzalmas...
-
Ren Hoek
veterán
válasz Kal-El #37500 üzenetére
Barbot miért hagytad abba? Hellen 100K-ból vettem lomot, és vajkönnyen haladok vele. Ma leszek 60-as vele, és megyek inf-re. Persze ott be kell vásárolni, csak most eu-ban fialltatom a zs-t.
(#37501) Helmoras: Tudom, és bármilyen érvet hozok fel rá, semmi hatása. Ha abbahagyom akkor csak anyám miatt fogom, mert látom, hogy megszakad a szíve minden nap... Durva eléggé. Más játékkal is így lenne szóval ez ilyen Évközben meg egy órám se lesz játszani, ez fix, heti 7-8 ZH mellett.
Meg talán kicsit megértem őket, 60 felett vannak már, és teljesen más generáció. Őnekik ez nem elfogadható. Nekik egyenlő ez a drogozással pl.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ren Hoek #37502 üzenetére
Valamilyen szinten érthető, de másik szinten pedig el kéne fogadniuk a döntésedet. Felnőtt férfi vagy, amióta elmúltál 18 éves, saját döntéseid vannak, saját életed.
Nem jó napi 20 órában a gép előtt lógni, de a szabadidődben akkor is azt kéne, hogy csinálhasd, amit te akarsz.⭐ Stella
-
Ren Hoek
veterán
válasz radi8tor #37503 üzenetére
Hát ez ilyen... de minden családnak van valami heppje, pl abból totál nem lett balhé, amikor szalagavatón annyira berúgtam, hogy úgy hoztak haza, majd letettek a lépcsőre és becsöngettek ... utána ledöntöttem a szekrényt a lakásban véletlenül, és másnapig rókáztam ... "Legközelebb óvatosan, azért" - ennyi reag.... de ha GTA Vice City-ztem, abból botrány volt
(#37504) LÁZ : Remélem megtörténik, amikor majd meghívom apámat egy sörre, eu-ból ... Már haladok afelé... A lomokat veszik 1.25 eu-ért amúgy... de csak a nagyon bénákat. Abból már 3-at megvettek.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Ren Hoek #37502 üzenetére
azt hittem a 60 a max szint
Egyébként meg egy csomó használható legendary/set van.@NxAlex: Nem! Meg fogják változtatni, hogy ne lehessen ezt csinálni, szóval olyan geart érdemes venni, amivel sok a dps-ed és sok az mf-ed, emellett nem is halsz meg. Nekem pl rendes gearem nincs is a wizardhoz. Most épp 183 (ebből 20 a templarról) mf-el egy run alatt 1M simán bejön csak az unidokból.
Act1 pl 35k dps wizarddal már kényelmesen farmolható, de azért a több damage sohasem árt.
DH meg csak akkor jó farmolásra, ha sok pénzed van gearre, egyébként meg wizard a +65% armor, +40% resist miatt sokkal jobb.
Meg barbár és monk is jó farmolásra, mert velük könnyebben meg lehet azt csinálni, hogy a trash mobok mellett csak elfutsz. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz Kal-El #37510 üzenetére
Barbához szerintem össze tudsz guberálni olcsón act1 farmoló felszerelést.. és legalább nem 1 hites, hanem bele lehet állni azért közepébe Nekem is a papírból lett elegem... Skill ide vagy oda, ehhez koncentrálni kell brutálisan, hogy ne halj meg egy tüskétől. Így meg nem vidám farmolni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kal-El #37510 üzenetére
amelyik jobban bejön. de wizardnak sokadlagos stat a hp. Ilyen statokkal nagyon ritkán halok act1-ben. (Alapból erre szereltem fel, szóval az nem szempont, hogy a többi actot hogy bírom, de még act 2 is többé-kevésbé vihető)
de majd a barbárt act3 képes tank/double tornado buildre fogom csinálni, hogy azzal is tudjak farmolni. persze rajta nem lesz (ennyi) mf, mert úgy nagyon brutál drága lenne.
-
Akra_hu
tag
Kicsit tájékozódni szeretnék. Meg jelenés óta barbimmal alszom kelek. full defes,resistes,pajzsos. közel halhatatlan blablabla. farmolni hosszadalmas és kurvára kezdem unni ezt a buildet már. lassú... Mibe fájna most egy crithit+dmg-es inferno act4-es overpower gear? Vagy valami hasonló..
-
F-ECT$
titán
Kis wizardommal letoltuk partiban a2-t, van kb 40k hp-m, 39k dps-em (glass cannon build) és 5-600 közötti resik. Elég sokat haltam, de a legtöbbször nem 1 hit voltam, hanem szép lassan fogytam el a harc alatt. Ez ellen úgy éreztem, hogy jó lenne egy kis hp regen, jól gondolom? Érdemes rámenni egy picit, ha igen, hogy? LOH vagy Life regen? Érdemes kitenni a Galvazing Wardot?
Dive ever, work never.
-
dobolan
senior tag
válasz F-ECT$ #37517 üzenetére
Glass cannon builddal max. life after kill (2600+) érdemes, de az csak tömegben működik. Life regen talán, de nagyon sok kell belőle (1500+ már biztos jó), és túl sok kompromisszum lehet. LoH teljesen értelmetlen, ha távharcolsz, közelharcinál is nagyon sok kell belőle, hogy hatékony legyen, 7-800 semmire nem elég.
-
vhunor
őstag
Mennyiért lehet most eladni 1 milla aranyat nem RMAH-ban?
-
oxox
addikt
A fegyvered tuti cucc....de ezt mar a jatekban is mondtam
amugy 700dps feletti egykezes cuccokat hol lehet a jatekban talalni (sargat)????? csakmert act1-2-ben eselytelen ugy latom...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Én tegnap is találtam ACT1ben...mást nem adott ugyan de 700+ DPS-e volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #37521 üzenetére
hat nekem a kb 70-80ora act1 farmolasbol egyet sem dobott (1000 ketkezes talan volt 2db)....act2-t nemreg kezdtem, de vicc, hogy atlagban ott is 200-300-as fegyvereket dobal...felre ne ertse senki nem azt varom, hogy minden 3.-ik dobott fegyver jobb legyen mint az elozo, de legalabb valami szintet tartananak (volt, hogy 97dps-est dobott act1-ben....hat ezen mar csak mosolyogtam...) ....persze ertem En, hogy az egesz jatekot az AH-ra epitik, de ez igy mar rohejes...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Inkabb az a gond, hogy rengeteg a beleolt jatekido (vilagszinten), es meg igy is annyi cucc esik, hogy elonti az AH-t, egyszeruen nem lehet jobb dropot adni, mert azonnal mindenki fullos cuccokban maszkalna. Ez a BOE hianyanak atka.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
davidsz
senior tag
Nem tudok Infernóra menni, mivel szarok a cuccok. AH-ban kellett vásárolgatnom, hogy egyáltalán farmolni tudjak. Hiába tolom 2-4órát naponta, olyan cuccokat dobál, ami semmire nem jó.
AH-ban való vásárolgatás nélkül inferno-t el sem lehet kezdeni.
Kitartó vagyok, mert nem ma kezdtem a Diablót. sokunknak viszont a 3 ebben a formában nagyon nagy csalódás. Kezdem azt érezni, hogy vegyek aranyat, fegyvert kemény pénzekért, hogyha akarok haladni. Ez pedig már nem játék, hanem üzlet, amiből ha így marad, nem kérek belőle!Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
oxox
addikt
válasz maross #37523 üzenetére
reszben ertem en...de dobjon 4-5-600-as fegyvereket, act2ben 5-6-7-et atlagban, a fullos cuccok drop rate-je maradjon valtozatlan, de 1-2-300asokat dobal.....dio1-2 cserebereles/eladas-vetel nelkul is vegigviheto volt, es emlekeim szerint volt benne kihivas, es szorakoztato volt....mint irtak is, es mindenkinek vilagos AH nelkul jatszhatatlan infernon....de hell meg tul konnyu. Nem aranyos a nehezseg valtozasa a jatek soran...
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz ProEvoFan #37526 üzenetére
Barbárral. Act1-ben az első elit csapat pikk-pakk szétver.
Nézegettem mások cuccait, olvasgattam, hogy miket találnak. Én csak lesek, hogy egy normális cucc nem pottyan sehonnan a sok száz óra alatt. AH-ban egyszerűen nem tudok mit eladni, így a gold sem jön. A farmolást meg nem győzöm. Pedig úgy néz ki a mutatvány, hogy kell gold, majd AH-ban bevásárolni.
Olyan "csúcs" cuccokat találok pl.: a plafon a 300dps-s fegyver 2 kezesben és hasonlók. Egyszerűen ez rossz vicc.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
F-ECT$
titán
válasz FehérHolló #37378 üzenetére
Van arról valami kis összefoglaló, hogy a followerekre mit érdemes tenni, miből mennyit kapsz te?
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Srácok ez mennyit érthet?
RMAH ár is érdekelne!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Joker94
aktív tag
válasz Sirandrish #37533 üzenetére
Píííha,szerintem ez egy elég értékes draba sok Dex/100% crit + Socket miatt.
-
Sirandrish
legenda
-
vhunor
őstag
Annyit, hogy vége a pénzügyi gondjaidnak .
D1Rect: biztos, hogy RMAH-ba raknám.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
AH / RMAHban nincs ilyen bow.Ami csak kicsit is hasonló, az 99 millió arany ill 150euró.
Én helyedben feldobnám 250euróért...simán!!!Gondolj bele, egy idióta talán megveszi, hiszen nem hétköznapi egy fegyveren a 200% chd (fegyver+gem)[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Korábban már kérdezem, hogy milyen cuccokon van még movement speed. Most el is jutottam addig, hogy körbenézzek.
Mivel nem két filléres tételekről van szó, így érdekelne, hogy akinek volt módja próbálni a meglévő 12% mellett egy +6%-ot adót...mi a tapasztalata van e értelme. Bár ha azonos összeget nézek nem sokkal jobb cumót kapok +ms% nélkül. Szóval érnek vmit ezek a legend/set cuccok?
Gorneck#1239
-
Helmoras
őstag
Ha nem nyerem meg a mai aukciot, nekem megér 25 millát.
-
Tomics
addikt
szerintem zúzd be, vagy valaki akinek kell ad érte jelképes összeget innen a ph-ról, nem ér semmit.
én mé nem találok ilyeneket?
PH! addikt since 2004
-
vhunor
őstag
válasz ProEvoFan #37540 üzenetére
Amit én találtam pár napja, azon sajnos csak 197%-ot lehet összehozni (97%+socket), és nincs rajta dex/vit, csak 11% AS. Viszont az 1100 dps. Ilyenkor vajon a 930 dps-es statost viszik, vagy az 1100 dps-est?
szerk.: de amikor keresem, én se nagyon találtam hozzá hasonlót egyik AH-ban sem.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nahh es ezt hol dobta?
-
F-ECT$
titán
válasz dobolan #37539 üzenetére
3-an voltunk A2-ben (barbi, monk és én), és mintha kevés HG esett volna. Vagy túl messze voltam (szinte a képen kívülről lőttem), és ezért nem kaptam belőle?
Na mindegy, lehet kicsit variálok a skilleken, hátha jobb lesz. Pl kipróbálom a tank buildet a1 solora
Dive ever, work never.
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki nem jön MF gearbe farmolni act 2-re? Egyedül unalmas kissé...
-
Sirandrish
legenda
ACt1en dobta mittoménhol
AH-ban gyengébb van bent 99M-ért
Illetve RMAH-ban van egy 150EU-ért de szerintem az is gyengébb az enyémnél...Nah ilyenkor mivan?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest