Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz mylenovo #33147 üzenetére
Akármelyik hivatalos dell szervizbe viheted. Zöld számon megmondják melyik van hozzád legközelebb. De viheted a boltba is ahol vetted, nekik intézni kell ha úgy döntesz.
Illetve ha szeretnéd megoldható az NBD gar, garkiterjesztést kell venni NBD-vel és az érvényes lesz az eddigi normál garra is. Ha érdekel pl humansofttól kérj árajánlatot rá._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mylenovo
csendes tag
válasz Chaser #33151 üzenetére
Köszi az infót! A boltba sajnos nem tudom visszavinni, mert egy budapesti webáruházból rendeltem a gépet és messze lakom onnan. Közben visszaolvastam a fórumot és a Humansoftról jót írtatok, úgyhogy szerintem felhívom őket. A garanciajegyem ugyan CHS-es, de nekik nincs veszprémi szervizpartnerük, hátha a Humansoftnak lesz.
-
Rocklee84
csendes tag
Hali Nekem egy 1018-asom van most cseréltem ram-ot a bios-ban miért csak 634mhz et ir mikor elvileg 1333-nak kellene lennie?
Aki kérdez, öt percig buta, ám aki nem kérdez, örök életre buta marad!!
-
barisj
aktív tag
Hali! Van nekem egy dell inspiron mini 1012 netbookom. Amióta újra tettem a win7-et,azóta folyamat befagy.. ha videót nézek (letöltve),ha netezek,ha mittudomén.. Semmi felesleges szar program nincs a gépen,egy 32bites win7 starter van rajta. Ezelőtt egy win7 ulti 64bit volt rajta,és úgy nem volt ilyen baja.. szóval nem értem tegyem újra megint,vagymi?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
mghltm
addikt
jol gondolom, hogy az e4300 nem fog mukodni 16gb rammal?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
runner 125
nagyúr
Októberben elérhető lesz már az E6440 Haswell alapokon.
Már ráfoglaltam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Immy
őstag
válasz runner 125 #33158 üzenetére
Hol foglaltál rá, ha nem vagyok túl tolakodó
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
mghltm
addikt
válasz runner 125 #33158 üzenetére
kivancsi leszek az osszeszereles minosegere es ugy altalaban a velemenyedre a geppel kapcsolatban, szoval nagyon varos a dolog
(#33159) somasz tobb markaval probalkoztam ( samsung, hynix, nanya, micron ), sajnos egyikkel sem boot-ol, pedig van amelyiken dell certified memory matrica is van
koszonom a valaszokat mindenkinek!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
runner 125
nagyúr
válasz mghltm #33162 üzenetére
A szürke fém fedlapot az XPS szériától örökölte, a belső palmrest rész szerintem marad ugyanaz a gumi.
Talán egy kicsit mintha vékonyabb lenne az egész, illetve a szürke műanyag keretre leszek még kíváncsi. Mostani Lati szériánál állítólag hajlamos volt kopásra/mállásra. Bár az E6530-am fél éves, és mikorkarcmentes, mindenhol.Korábbi infok alapján, - miszerint lespórolták róluk az EC foglalatot, itthon nem állja meg a helyét, hozzánk EC-dal, webkamerával szerelt konfigok fognak jönni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Aske
aktív tag
Sziasztok
Latitude e5530-ba van lehetőség FHD IPS lcd beszerelésére?
Ebay-en sony vaio, hp envy, acer aspire kijelzőket látok. A kérdés, hogy ezek kompatibilisek-e a dell-el.
Valaki csinált már ilyen cserét?
Köszi!
-
Weaver
senior tag
új dell notira tennék w7-et. van egy dellutility partició, 300 megás, 295 szabad. törölhető ez?
-
Chaser
legenda
Lehet beletenni. 40 pines legyen a csatlakozó és stimmeljen a helye. 30k körültől találtam anno bele valókat.
szerk: tiborandras: A chipset nem kezel többet 4300-asban. Még 4310-ben sem a cpu vezérlője miatt hivatalosan. Nem hivatalosan lehet hogy tudja.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz somasz #33159 üzenetére
Kellett neked múltkor ördögöt kiáltani... E4300/4310 akku problem
4310 4 cellása belement gond nélkül 4300-ba, 4300-as 6 cellása nem ment bele a 4310-be.
Hivatalos komp. listát még nem néztem, a defekt a sínnél van, moddal meg lehet oldani.
De ha spec szerint stimmelnie kell az akkunak mindkét gépbe akkor mérges leszek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
adam0010
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni.
vettem egy dell 7720-as notit gyárilag 2 hely van benne az elsődleges rackbe tettem az ssd,clonoztam reflectel.
az ssd magában hibátlanul indul ,amikor beteszem a gyári hddjét akármit állítottam a biosban sehogy sem akar indulni az ssd-ről.
de ha f12 boot menüben indítom az ssdről elindul a rendszer,de a windowsban nem látja a másik hdd-.őtletek mit tegyek??
a gyári hdd levő rendszert nem akarom letörölni a garancia miatt.előre is köszi a válaszokat.
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
somasz
Topikgazda
válasz adam0010 #33169 üzenetére
A garanciát nem befolyásolja, hogy mi van a vinyón...
A biosban állítsd be alapértelmezettre a bootmenüben az ssd-t első helyre.
Windows meg szerintem összezavarodott, hogy az eredeti vinyó is C: betűjellel van ellátva.
Vezérlőpult, Felügyeleti eszközök, Számítógép kezelés, Lemezkezelés. Látnia kéne, ha ott van, akkor alul jobb klikk rá és betűjel/eléri út megváltoztatása. Adj neki E:-t pl.!Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
adam0010
csendes tag
hello ha elindult ssd-ről nem látja sem a lemez kezelő sem más progi az eredeti hdd igy nem tudok betüjelet sem változtatni,
érthetelen,biosban nem tudtam , sehogy sem h. az ssd-ről induljon kivétel az f12 bootmenüben való indulásrólTelefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
soldi3r
veterán
szerintem az aktiv rendszer fogja megkapni a "c" nevet, nem tudnal mit valzotatni
talan a rendszerbetolto kerult rossz helyre?E30 (oo=[][]=oo)
-
lowzor
veterán
Melyik VGA drivereket érdemes felrakni 5521-esre (HD 4000+ 8730M)? Mert sokszor eljátssza azt, hogy egyszercsak szürkére és hullámosra változik a kép kb 10-20 mp-re.
-
Damage401
senior tag
válasz lowzor #33176 üzenetére
De csak azzal az intel driverrel amit a Intel honlapjáról szedsz le. a Dellnek a honlapjáról jó. Ha meg akkor is fent a hiba akkor lapos hiba
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz lowzor #33178 üzenetére
Természetesen.
Egy lehetőség van, Linuxal nézd meg ha ott is csinálja akkor sajnos van egy rossz hírem.
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
adam0010
csendes tag
Hello ,sajnos nem sikerült sehogy sem a biosban beállítani h. az ssd-ről indítsa el a rendszert.
Valami más ötlet mi lehetne tenni??Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
Weaver
senior tag
adott egy dell inspiron 5521 / 7B2D1X1
frissen telepített W7 64bit Home Premium
a gyártói oldalról a fent leírt tag-el leszedtem a drivereket hozzá. első a chipset, restart, ez elvileg okés is.
a második a videó, az AMD graphics driver, mivel 8730M van benne. ez is catalyst driver. telepítem, expressz telepítés, nem variálok. elvileg minden jó, az írja mindenre hogy sikeres. gép újraindit, sehol semmi, nem települt. a vga-t nem ismeri fel.
mit csinálok rosszul, vagy hogy kell telepíteni?
-
mghltm
addikt
válasz Weaver #33182 üzenetére
kollega azt irja: elobb intel vga, aztan amd
-
Weaver
senior tag
intel driver megvolt, rátelepítettem az amd catalystet. most a kezelőben azt írja, hogy Intel HD Graphics 4000,és az illesztőprogam is az intelé. rendben van ez így? nem a 8730m-nek kellene ott megjelennie?
-
adam0010
csendes tag
Sziasztok ,esetleg valami más ötlet h, ne kelljen az egész rendszert újra húzni???
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
Avicularia
veterán
válasz adam0010 #33188 üzenetére
Nekem is 7720 van, de sajnos semmi okosat nem tudok mondani. Én átraktam egy az egybe a 128 gigás samsung ssd-t az előző dell n5010-ből win7 ultimate-el és simán megy a dolog, pedig abban ati kártya volt. Persze a megfelelő drivereket felraktam. A win8-at meg a retardált partícióival letöröltem a pics-be az 1 terás wincsiről ami a gépben volt.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért tudom eladni az alábbi laptopomat?
Dell Latitude e6430
1600x900 pixeles led háttérvilágítású matt kijelző
1x4gb ddr3 1600 memória
Intel Core i5 3320m
Intel HD graphics 4000
9 cellás 97wh akkumulátor + 3 cellás 30wh akku ODD helyén
320gb 7200rpm HDD Western Digital Scorpio Black
2015/7/7-ig NBD garanciaMaxi
-
runner 125
nagyúr
válasz maximilian4 #33190 üzenetére
Van beárazós topik, de miért adod el? Ez egy remek gép.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rerebere
tag
válasz adam0010 #33188 üzenetére
[link], igaz itt msata-ra írja, de a szisztéma ugyanaz. A klónozás után még egy pár dolgot be kell állítani, illetve a registryben is kell turkálni.
De ha ez a leírás alapján jársz el, akkor elvileg mennie kell. Illetve nem elvileg hanem gyakorlatilag is, mert 7720-am van és ez alapján csináltam meg, és tökéletesen megy. -
Chaser
legenda
válasz maximilian4 #33190 üzenetére
200-220k körül.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Vasinger!
nagyúr
Latitude 6430-as notiba honnan érdemes venni akksit, ami tud legalább annyit mint a gyári? Esetleg nagyobb kapacitásút lehet kapni, ami nem nagyobb a mostaninál fizikai méretben?
-
somasz
Topikgazda
válasz Vasinger! #33196 üzenetére
97 Wh-ás van még, az kilóg.
Tehetsz még az optika helyére (media bay battery), illetve a gép aljára dokkcsatlakozóval csatlakoztatva (battery slice). Egyéb szerintem nincs.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Vasinger!
nagyúr
válasz somasz #33197 üzenetére
Az optika helyén winyó van, mert a winyó helyére SSD-t raktam. Dokkolós megoldás se tetszik. Kilógós meg szintén nem játszik, így is van súlya és mérete a gépnek.
Akkor marad az alap. Ilyet hol lehet kapni olcsón, lehetőleg eredetit, vagy aminek a teljesítménye megegyezik evvel, ha nem jobb? Ez elég hamar kezdett romlani... Egy év alatt 9% romlás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs