- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Amerikában vásárolt Dell Latitude laptopot lehet itthon is garanciáztatni? Jelenleg E6430-am van, ott nem kellett semmi papír a géphez csak a service tag és az alapján meg tudták mondani, hogy mennyi gari volt a gépre stb. Tehát számla nélkül, Amerikában vett gépet is lehet garanciáztatni itthon NBD opcióval?
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki küzd Wifi driverekkel W10-nél? Intel N6205-ről lenne szó, de nem találok hozzá W10 drivert sehol. Se a Dell se az Intel honlapján.
Esetleg valaki tud valami jó forrást esetleg?
A 8-as driverrel nem igazán hozza a teljesítményt...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
premete #46915 üzenetére
Ha ezek alapján is azt mondod, hogy az RTM az félkész, akkor nem tudok segíteni: link
Vistának meg mi a köze az X állapotához?
Ha Vista RTM-étől számítva 14 napra rá volt hivatalos Vista driver és W7, W8, 8.1 után ugyanúgy 14 napra jött rá a hivatalos driver Dell-éktől, akkor gondolom úgy látod, hogy kb. 0 közeli a valószínűsége annak, hogy a 10-hez is 14 nap után jön ki, igaz?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Gondolom sokatok fog váltani W10-re majd, ha kijön, szerintetek addigra lesznek a Dell gépekhez rendes driverek? Kb. mennyi idő amíg megérkeznek?
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek NBD garinál nézik a hővezető pasztát, hogy gyári van rajta, vagy én pasztáztam újra? Lehet ebből bajom?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
NBD gari hosszabbítás és Dell notiba akksit vennék. Hol keressem ezeket? Tud valaki megbízható és olcsó helyet?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Dell Latitude E6430-ba szeretnék venni új akksit, a mostani jó ha 4 órát bír már, ami nekem elég kevéske, 17%-os elhasználódás kb. 1.5 év alatt.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes venni bele akksit? Legalább olyan kapacitásút vennék, mint a mostani és lehetőleg ne gagyi legyen, jó lenne ha nem robbanna fel és hasonlók. Persze az se baj, ha nem baromi drága.
Előre is köszi!
-
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek az ilyet megenné az E6430-am?
Ehhez gondolom kell külön driver-t feltenni, igaz? Mert akkor kérdés, hogy az ilyen cuccok meddig kapnak támogatást?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
LaptopSystem #37116 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan?
-
Vasinger!
nagyúr
Az mennyire normális, ha lecsukom a notim fedlapját, akkor drasztikusan romlik a Wifi erőssége?
Pár kép róla: jelerősség(nyitva-csukva), hálózatok száma(csukva-nyitva)
Ez milyen hiba lehet? Egyáltalán javítható, vagy konstrukciós? Érezhető net sebességben és stabilitásban is, amikor le van csukva, hogy nem az igazi. Wifi kártyával biztos nincs baj, de akkor mivel? Elvileg már az antenna is lett cserélve, ami ugye a fedlapban van, akkor azt hittük megoldotta a problémát, mert kinyitva próbáltuk ki, akkor még nem tudtam, a szerelő se, hogy erre érzékeny a dolog, csak azt vettem észre, hogy sokszor gyenge a wifi, de nem nagyon tudtam mihez kötni, nem könnyű kimérni sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #33225 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Wifi kártya foglalata az olyan. De már semmiben se vagyok biztos. Ezért most nem szedem szét
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
mghltm #33213 üzenetére
Olvasva ezt az új Latitude tesztet, kezdem azt hinni, hogy nem E63/440 lesz a következő noti. Borzasztóan idétlen helyekre rakták a csatlakozókat, az összeszerelési minőség még mindig nem az igazi, a hűtés szintén trágya, mint az enyémben is. Pontosabban nem rossz, hűvös és halk lenne, ha nem lenne benne dedikált GPU. Csak ezzel valamiért nem számoltak DELL-ék. Az égetnivalóan rossz kijelzőről nem is beszélve. Közel fél milkás gépbe miért kell 5000 Ft-os konzumer panelt rakni?
Az meg már csak az én személyes véleményem, hogy nem utolsó sorban, borzasztó ronda is lett..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
somasz #33206 üzenetére
Persze lehet volt egy kis túlzás benne, mert amikor 8 órát ment, akkor eléggé le volt húzva minden, most meg beépített profillal nézem. Nehéz már összehasonlítani a kettőt, de ettől függetlenül így, vagy úgy érezhető a csökkenés.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
somasz #33197 üzenetére
Az optika helyén winyó van, mert a winyó helyére SSD-t raktam. Dokkolós megoldás se tetszik. Kilógós meg szintén nem játszik, így is van súlya és mérete a gépnek.
Akkor marad az alap. Ilyet hol lehet kapni olcsón, lehetőleg eredetit, vagy aminek a teljesítménye megegyezik evvel, ha nem jobb? Ez elég hamar kezdett romlani... Egy év alatt 9% romlás.
-
Vasinger!
nagyúr
Latitude 6430-as notiba honnan érdemes venni akksit, ami tud legalább annyit mint a gyári? Esetleg nagyobb kapacitásút lehet kapni, ami nem nagyobb a mostaninál fizikai méretben?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Chaser #32893 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, amit írsz, DE! Nem mindegy, hogy PWM alatt milyen háttérvilágítás van. Nekem DELL U2311H-m van, CCFL világítás, de PWM és semmi baja a szememnek, de a LED+PWM kombó a legrosszabb.
De természetesen tényleg az lenne a legjobb, ha nem lenne PWM, de erre semmi esélyt nem látok. Nem nagyon tudnék mostani notiról, amelyek nem PWM-esek. Talán Apple MBP?
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek Latitude 6440/6540 mikorra várható Mo.-n és milyen új árral, ha mondjuk SSD nélkül 4 GB rammal és csak IGP-vel néznék, de legalább 1600*900, de 15"-ban már FHD kijelzővel?
Várható már ezekből IPS verzió, vagy még mindig a villogó TN+Film ledet kell bámulni?
-
Vasinger!
nagyúr
Mikorra várhatóak a Haswellel szerelt Latitude-ok nagyjából? Nem tudtok erről valamit esetleg?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, hogy terhelés hatására se nő a processzorom órajele? Fix 897-en marad, a 3.1 GHz helyett.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogyha beteszek egy SD kártyát a kártyaolvasóba, akkor ne "zárja le"?
Tehát, hogy az írásvédő kapcsolót ne kapcsolja lezárt állapotba? Így gépen nem lehet törölni róla és mindig vissza kell kapcsolni.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Életet mentene ha megmondaná mi a baj. Driver reinstall volt már.
-
Vasinger!
nagyúr
OS telepítése előtt álok. Mik azok a legszükségesebb driverek amik mindenképp kellenek ahhoz, hogy rendesen működjön a notim? Tehát nem kell semmiféle segédprogram, meg utilty. Először az intel drivert, aztán az nVidiát kell felrakni, ugye?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
premete #31820 üzenetére
Azért egy i5 vs i7 között érezhető különbség van számítási teljesítményben, meg merem kockáztatni, hogy mindennapi használatban is érezhető lehet. 2/4 != 4/8 (mag/szál)
Persze fogyasztásban/melegedésben is nyilván több lesz valamivel.
Viszont, ha használtan el tudja az ember passzolni az alaplapot és használtan is tud venni másikat, olcsón megúszhatja, persze erre kicsi az esély.
Engem az érdekelne inkább, hogy 6430-ban valamikor cserélhető lesz e az alaplap egy Hashwell típusúra, vagy ne is álmodjak róla?
A másik kérdésem pedig, hogy izmosabb hűtőt lehetne e rakni a notimban, mert ez jelenleg egy venti 2 hőcső és sluszpasz, semmi hőleadó felület és van egy dedikált GPU is benne, ugyanazon a hűtésen. Így néz ki: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Micha3l #31669 üzenetére
Mint írtam, nem tudom ki volt a cég.
Nem tűnt nagyon rutintalannak egyáltalán, nem is nagyon bénázott, csak mint írtam darabokra szedte szét a notit, ezért tartott ennyi ideig. Persze volt 1-2 rész aminél megakadt, de nem azért mert nem tudja, hogy most mit kéne kiszedni vagy valami, csak egyszerűen a pattintós dolgok nem akartak lejönni.
Micha3l:
De írt, de nekem nem adott semmilyen lapot mielőtt elment volna, de szerintem nem is kellett volna. Munkalapon meg nem a cég nevét figyeltem, hanem az adatokat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SzaboZE #31665 üzenetére
Passz, nem tudom mi volt a neve.
Egyébként én is szakmabeli vagyok és én is úgy tartom korrektnek, hogyha lekerül a CPU hűtő a CPU-ról akkor azért illik újrapasztázni, még ha nem is kötelező, mert ki tudja, hogy levételkor hogy milyen mértékben jött le jól a paszta a hűtőről, hátha levételkor kicsit elmozdult a helyéről, ami talán szemmel annyira nem is látható az a pár mm-es vastagságkülönbség. Amúgy is, fél percig se tart a művelet, ártani meg nem árthat vele az ember, egyébként is ajánlott néha újrakenni, még a jó minőségű pasztákkal kent procikat is. A másik ok amiért nem ellenkeztem az újrakenés miatt, hogy eléggé rászáradt kinézete volt a pasztának, ami nem volt túl bizalomgerjesztő. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
SzaboZE #31663 üzenetére
Csak tudom a saját notim típusát
E6430 természetesen.
A pasztát azért szedte le, mert a hűtőt is kiszedte a helyéről, onnantól meg ugye ugrik már az ideális kenés. Igazából azért volt ennyi idő, mert nehezen akartak kipattanni a helyükről az alkatrészek. Pl. a kijelző körüli keret is eléggé rá volt operálódva a fedélre, meg gondolom nem akart semmit se eltörni azzal, hogy kapkod.
-
Vasinger!
nagyúr
Na ma, 5 munkanapra rá mikor bejelentettem a hibát, kijött a szerelő és megjavította a notimat.
A wifi kártya kicserélése gond nélkül zajlott, pik-pak, úgy néz ki ez volt a hiba, viszont a zsanér kicserélése...na az egy 1.5 órás projekt volt. Nem viccelek, az utolsó csavarig szét kellett szedni hozzá a laptopot. Lehet, hogy meg van erre is magyarázat miért így kellett összerakni, de azért kicsit sokkolt a dolog.
Legalább láttam szétszedve a notimat teljesen. A szerelő rendes volt, megkérdem, hogy AC MX2 pasztával kenje fel a hűtőt, ne az övével, remélem jobban fog teljesíteni a hűtés is ezek után.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SzaboZE #31546 üzenetére
Mikor csütörtökön felkeltem az első dolgom az volt, hogy felhívjam őket, tehát bőven 2 óra előtt hívtam, én sem várom el, hogy du. 4-kor hívom őket és másnap reggelre már legyen ott a szerelő.
A hiba injektálva volt, nem volt kérdéses, hogy mit kéne cserélni, így a szerelő fölöslegesen jött volna ki alkatrész nélkül, ez így van.
Igazából félig magamra vagyok mérges, hogy azt hittem, hogy pénteken megoldódik a dolog és kockáztattam azt, hogy jövőhétre átcsúszik majd a dolog, hát most ez lett belőle. Az természetesen nem a DELL hibája, hogy nekem a jövőhét nem lesz jó, hanem az enyém, de az már valamennyire az övéké, hogy addigra áthúzódott.
Természetesen, csak én voltam túl naiv, hogy azt hittem, hogy megint másnapra kész lesz minden pik-pak, mint múltkor.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
zoli58 #31540 üzenetére
És sdombi
Tipikus driver hiba.
Tedd fel ezt a programot, elvileg portable, tehát rendszergazdai jogosultság sem kell hozzá: katt
Ha pirosba menne a késés, akkor egyértelműen driver gubanc van.
Apropó: Ha van rendszergazda, akkor ezt miért nem Ő oldja meg? Ez a szakmája. (Az én egyik szakmám is rendszergazda, ezért nem értem..)
Többieknek:
Most én nem tudom mi a helyzet nyugaton, vagy máshol, nem is érdekel, de egy valamit tudok: Egy újonnan 350k-ba kerülő laptop mellé, ha NBD garanciát adnak, akkor egy tök általános alkatrészek cseréje ne kerüljön már hetekbe. Ha fontos üzletember lennék, biztos hogy otthagynám a DELL-t ha valamilyen üzleti dologhoz kéne a noti és a rajta lévő adatok és azért nem tudnék vele dolgozni napokon át, mert nincs alkatrész vagy akármi.
Az ügyintéző, akivel tegnap beszéltem, azt mondta, hogy ma vagy legkésőbb hétfőn fog keresni a szervizes kolléga. De ma ugye nem keresett, hétfőn meg hiába fog, egészen péntekig, nem fogok ráérni, de még telefonközelben se leszek. Az ember azt gondolná, hogy az NBD azért NBD, mert másnapra kihozzák az alkatrészt és megjavítják. Múltkor legalábbis így volt a processzor hűtőcserjénél. Ha pedig nem tudnak tartani akkora raktárkészletet, hogy ennek a szolgáltatás igényét ki tudják elégíteni, akkor ne árulják így és hitessék el az emberekkel, hogy ez így van.
Nem szidom a DELL-t, de nem is dicsérem. A sok rossz közül, talán ez legkevésbé rosszabb gyártó, én úgy látom. Szívem szerint Apple terméket vennék ma már, ha lenne rá pénzem és gond nélkül lehetne Windows-t használni rajta OSX helyett.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát csalódtam az NBD gariban. Tegnap bejelentettem a hibákat, de csesztek felhívni időpontot egyeztetni. Ennek már erősen jövőhét szaga van, ami nekem nagyon nem lesz jó, ezért akartam ma letudni a dolgot. Innentől már csak a sz@pás lesz, mert nem leszek elérhető...:@
Ez minden csak nem NBD.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
_adaml21_ #31506 üzenetére
Nekem nem kellett semmit se állítanom nV driverben, csak a hangoknál a vezérlőpultban amit Te is mutatsz, ott állítottam át a TV-t alapértelmezettnek. Ugyanezzel a hardverrel természetesen. Próbáld meg TV-n is átállítani, hátha ott van letiltva valami, de kétlem.
MÁS:
Ma beszéltem a DELL-el, holnap elvileg hívni fog a szervizes, hogy mikor jöjjön kicserélni a WLAN kártyát és a zsanérokat. Festékkopásra nem vállalnak garanciát, tehát az füst.
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet az is, nem tudom. A lényeg, hogy nem jó és minden driverből és BIOS-ból a legfrissebb van. Nem tartom kizártnak én sem, hogy megsült, mondta a szerelő, hogy kevés ez a hűtés egy VGA-ra meg procira, amiben igaza van, mert IDLE simán 50-55 fok között van, terhelve meg 70 környékére is simán felmegy.
Meg ahogy írtam korábban, a Wifi kártyát is mondta, hogy típushiba ebben a szériában, hogy meghal.
Szerintem holnap szépen felhívom a zöld számot és péntekre jó lenne ha ki tudnának jönni. A zsanér sem oké, de avval direkt arra vártam, hogy legyen még valami hiba, mert önmagában nem nagy hiba, hogy ezért kihívjam. Festékkopást is megpróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá. Beszámolok majd.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kis segítség kéne. Mintha a szervizes mikor múltkor itt járt itt DELL-től azt mondta volna, hogy a laptopomba sűrűn meghalnak a Wifi kártyák. Tud valaki erről valamit? Itt írtam le bővebben mi a helyzet.
Az a baj, hogy ez olyan hiba, ha kijön akkor nem tudom reprodukálni, mert kb. óránként csinálja. Ilyenkor mi a teendő, ha mégis cseréltetni akarom benne a wifi kártyát?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek, most lehet, hogy inkább mSATA SSD-t veszek, lehet olcsóbban jönnék ki mint evvel a megoldással és még a DVD író is megmaradna.
Apropó. Honnan tudhatom azt biztosra, hogy biztosan megeszi az adott mSATA SSD-t a notim? Egyáltalán az E6430 mSATA helye képes fogadni SSD-t?
-
Vasinger!
nagyúr
Latitude E6430-as szériához module bay-t keresek. Amit találtam és eredeti az 10k környékén van ami számomra k.va sok egy ilyen dologért. Ebay-en lehet kapni ilyen univerzális bay-t előlap nélkül: katt
Ez is jó lehetne bele? Előlap levehető a CD/DVD íróról.
Vagy esetleg eredetit olcsóbban max 4-5k-ig?
-
Vasinger!
nagyúr
E6430-ba IPS panelt honnan és mennyiért lehet beszerezni? Ebay-en nem találtam semmit.
-
Vasinger!
nagyúr
Mihez van kötve az, hogy a DELL-nél akksit cseréljenek gariban egy notinál?
Továbbá ha kicserélik, akkor van rá mód, hogy a régit is megtarthassam?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
molnarpeter #30734 üzenetére
Tehát az esésvédelem csak az eredeti winyó helyén müxik?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30692 üzenetére
Majd ha lesz olyan időszakom amikor több napot is itthon leszek és semmi dolgom nem lesz legariztatom, addig meg had kopjon. Ha ennyivel legariztatnák, akkor később kopottabban is lefogják.
Csak mostanában nincs sok időm erre...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30680 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30680 üzenetére
Majd holnap csinálok, mert így estefelé már kicsit kevés a fény.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30678 üzenetére
Nem, ez a vékony keret nem fém, ez csak díszítő elem. Alatta is műanyag van. A festék amúgy fura, hogy ilyen pöttyökben jön le, nem pedig kopik. Tehát mintha szarul lett volna megfestve, vagy nem tudom.
Én azt egyáltalán nem tartanám fair-nek, ha ezt nem cserélnék, mert tisztán látszik, meg semmi értelme se lenne, hogy nem direkt lett lekoptatva a cucc. Mindenhol máshol patent a cucc.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
rayoliviero #30673 üzenetére
+1
És még az is érdekelne, hogy mekkora mértékű volt a kopás? Gondolom az is számít, vagy nem?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30665 üzenetére
6430-as. Körbe kopik az ezüst festék a szélein amit az előttem szóló kolléga is írt. Szerintem ez csöppet sem normális. Amikor hordozom egy elég drága tokban tartom végig ami védi végig. Otthon meg ágyon van vagy dokkolva.
-
Vasinger!
nagyúr
NBD kihívható festékkopás miatt? Drasztikusan el kezdett kopni több helyen a festék a Latitude-ről, ami nem normális fél év után.
-
Vasinger!
nagyúr
Ide is beírom, hátha tudja rá a választ: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Miért fogad ez az üzenet, ha drivert akarok letölteni:
Sorry, the requested file could not be downloaded.
Invalid File I.D. The file does not exist.Eléggé sokszor jön elő. Kb. a fele drivernél ezt írja ki.
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyha kicserélem a notimban a winyómat egy nagyobbra, akkor gond nélkül eladhatom a régit? Tehát nem kell visszarakni, ha garanciáztatni akarom a notit vagy hasonlók? (Persze ez csak akkor érdekes, ha nem a winyó romlik el)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BigBlackDog #29084 üzenetére
Megoldódott...egy konvertáló program tett fel egy újabb kimenetet és az volt ami bekavart...
-
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, hogy ha bedugok a fülhallgatóm a notiba nem mindig váltja át rá a kimentet. Tehát úgy kéne ennek működnie, hogyha bedugok egy fejhallgatót a jack bemenetébe a notinak, akkor egyből kapcsoljon át arra és a beépített mikrofon ne szóljon.
Ez miért nincs így?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
FehérHolló #28914 üzenetére
A másik topikba meg azt mondták, hogy ez nem éppen normális
Köszi az infót!
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki használta már innen az NBD garanciát? Mi a menete, nem tudja valaki leírni röviden?
94 fokos GPU hőmérséklet kicsit aggaszt játék közben....
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BigBlackDog #28886 üzenetére
Akkor ebben tévedtem. De szerintem az már igaz, hogy az 5x30-ban döntő többségében még Sandy található.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tenken #28869 üzenetére
Általában mindig gond van az eredeti Windows letöltésével...
Legalábbis nekem is járna az egyetem miatt eredeti Windows, de Mo.-ról nem lehet letölteni valamiért, de kulcsom van hozzá...
Szerintem szedjél le torrentről és beírod a saját kulcsodat. Hisz a torrentes semmibe sem különbözik az eredetitől. Meg senki nem szólhat érte, mert fizettél érte, tehát legálisan használod.
-
Vasinger!
nagyúr
Én meg ezt állítottam be rá, de semmit nem csinál rá...
Azért is kéne kezdeni valamit vele, mert játék alatt 90 fok fölé megy a GPU és alig pörög a hűtő...
szipak:
Ismerősömnek van E5420-a, nekem E6430.
Szerintem a zsanérjával nincs semmi baj.
Egy Lenovo Ideapaddal összehasonlítva ég és föld. Odatettük mind3 notit az asztalra, a Lenovo kijelzője már akkor el kezdett rezegni, ha egy tollat letettél az asztalra, a Latitude-ök eléggé jól bírják.
Buszon szoktam vele utazni, eléggé rázós az út, de egyáltalán nem vettem észre, hogy zavaróan rángatózna.
-
Vasinger!
nagyúr
Van valami mód arra, hogy a notim hűtőventilátorát manuálisan szabályozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest