Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Pandimakaay
üzenetére
Nem. Akksi, töltő 1 év gar.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Inspiron 7537-hez vajon utólag elérhető olyan USB panel, amin nem csak az mSata SSD helye van ott, hanem maga a foglalat is be van ültetve? Ugyanis úgy van kialakítva a váz, h tökéletesen elfér benne, de gyárilag nincs beültetve a csatoló.
Próbáltam ebay-en, google-ban keresgetni, de csak olyat találtam, mint az eredeti gyári, foglalat nélküli panel.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Adott egy 7720, ilyet még nem tapasztaltam. Sem F2-vel BIOS-ba, sem F12-vel nem lép be a boot menübe. Próbáltam FN-t lenntartva is, semmi rekació, csak simán elindul a Win.. Mi lehet a gond?
Külső billentyűzetem most nincs.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szabolcs.sz
üzenetére
Az a Precision lesz, nem lesz 17-es Latitude.
Vagy, ami szerintem már abszolút business színvonal lett, az az új 7737 Ispiron.
adam0010
Ha, már most a 840-esről dolgozik a rendszered, egetverő gyorsulást nem fog eredményezni az mSata sem.
soldi3r
105k-ért? Azt h csináltad?
-
runner 125
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
A dokkoló csatolóján semmit nem változtattak, kompatibilis a 20-30-40-es széria ugyanazzal a dokkolóval.
Eleve két félét tudsz vásárolni. Dell E-port II és létezik E-Port II Plus is. Utóbbin több csatiból is 2x annyi van, nekem is II Plus-om van.
A sima E-port I-ek annyiban különböznek a II-től, h nincs rajtuk USB3.0-ás port. -
runner 125
nagyúr
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Egyelőre csak Windows-os verziókat hozott ki belőle a Dell. Egyébként meglepő, h Win7-tel van az összes új E széria.
Fekete-Ezüst Latitude E6440: Express Card, Processzor: Intel Core i5-4300M Processor (Dual Core, 3M Cache, 2.6 GHz, w/HD Graphics 4600 Kijelző: 14.0in HD AntiGlare LED-backlit (1366x768) + Integrated Full HD Camera with Microphone, Memória: 4GB(1x4096MB) 1600MHz DDR3 Dual Channel, HDD: 320GB Serial ATA II (7200RPM), Optikai meghajtó: DVD+/-RW Drive; Intel 6235 2X2 802.11n + Bluetooth 4.0 + WiDi Internal Hungarian Non-Backlit Dual Pointing Keyboard (No Fingerprint Reader), Akkumulátor: Primary 6-cell 60W/HR LI-ION, Hungarian Windows 7 Professional (64Bit)
Fekete-Ezüst Latitude E6440: Express Card, Processzor: Intel Core i5-4300M Processor (Dual Core, 3M Cache, 2.6 GHz, w/HD Graphics 4600 Kijelző: 14.0in HD+ AntiGlare LED-backlit (1600x900) + Integrated Full HD Camera with Microphone, Memória: 8GB(124096MB) 1600MHz DDR3 Dual Channel, HDD: 32.5 inch 500GB Solid State Hybrid Drive, Latitude E6x40), Optikai meghajtó: DVD+/-RW Drive; AMD Radeon HD 8690M Graphics 2GB GDDR5 Intel 6235 2X2 802.11n + Bluetooth 4.0 + WiDi Internal Hungarian Non-Backlit Dual Pointing Keyboard (No Fingerprint Reader), Akkumulátor: Primary 6-cell 60W/HR LI-ION, Hungarian Windows 7 Professional (64Bit)
Kolléga beszámolója alapján az i7-es melegszik belőle.
Mondjuk nekem eleve nem kellene, i3 - i5 számomra bőven elég mindenre. -
runner 125
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Grat a géphez, nagyon jó választás.
A Parts Only 1 éves időtartam az akksira vonatkozik.
Nem kell átiratni semmit, ugyanúgy érvényesíthető a garid Servive Tag alapján.
Max, ha később került eladásra a dell.com-on látható dátumnál, akkor érdemes beszerezned róla egy számlamásolatot. -
runner 125
nagyúr
2 hét is elérhetőek a kisebb E6x40-ek is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Téves info, benéztem, pontosabban az E6440-re gondoltam, de elvileg okt. közepe.
-
runner 125
nagyúr
Noh, megérkeztek az E6430-ak is, de mind Ivy alapú, és iszonyúan túl vannak árazva.

-
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm
üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amit a mai napig nem sikerült megfejtenem.
1-2 privi alapján az i7-es E6430-akban megy az mSata.
Egy (nem az enyém) E6530-ba belepróbáltunk egy 256-ös ADATA-t, az nem működött.Elvileg a Plextor-nak van olyan mSata SSD-je, ami képes működni a WWAN foglalatban...
Vasinger!
E6430-ban a fotó alapján van még egy fél WWAN foglalat (minden bizonnyal a 3G modemnek), de oda sajna nem fér el az mSata.
Nagyon nagyon bízom benne, h az E6x40 szériánál már mindegyikben lesz mSata, pláne, h kommersz gépeibe a Dell már egy ideje belerakja, az üzletiből meg kihagyta....
-
runner 125
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Van beárazós topik, de miért adod el? Ez egy remek gép.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm
üzenetére
A szürke fém fedlapot az XPS szériától örökölte, a belső palmrest rész szerintem marad ugyanaz a gumi.
Talán egy kicsit mintha vékonyabb lenne az egész, illetve a szürke műanyag keretre leszek még kíváncsi. Mostani Lati szériánál állítólag hajlamos volt kopásra/mállásra. Bár az E6530-am fél éves, és mikorkarcmentes, mindenhol.Korábbi infok alapján, - miszerint lespórolták róluk az EC foglalatot, itthon nem állja meg a helyét, hozzánk EC-dal, webkamerával szerelt konfigok fognak jönni.
-
runner 125
nagyúr
Októberben elérhető lesz már az E6440 Haswell alapokon.
Már ráfoglaltam.
-
runner 125
nagyúr
Itt a Haswell alapú E6540.
-
runner 125
nagyúr
Latitude ATG. Mekkora már.

Az a felcsavarozható fül mindent visz.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
E6430s-t nem nagyon találok a nagykerekben sem, itthon ez hivatalosan nem került forgalomba?
Nagyon gondolkodom, h lecserélem az E6530-asom.
EC-re mindenképpen szükségem van, úgyhogy az új slim modellek emiatt kapásból ki is esnek.
Illetve a HD+ -os kijelző (FHD-val sajna nem elérhető), amiből nem engedek. PPI-t tekintve kb. ott vagyok, mint most a FHD-val. -
runner 125
nagyúr
Általános felhasználás mellett elegendő a 4gb is. Ezt neked kell tudni, h szükséges-e a 8gb.
Pixelhiba gar viszont jó dolog.Sokan érvelnek a 8 napos elállási joggal, viszont azzal tisztában kell lenni, h ez esetben a gépet sértetlen, hiánytalan (zacskók, stb), becsomagolt állapotban kell visszajuttatni, érték biztosítva, saját költségen.
S, ezek után a cégnek 30 napja van, h a pénzedet visszautalja, sőt, ha valami nem oké a géppel, jogosan vonhatnak le a gép árából.
Viszont, ha kéred a 4k-s pixhiba gart, és pixeles a panel, kicserélik neked a gépet, amire szintúgy élni fog a pixhiba gar. (Újraindul 15 munkanap.)A típus egyébként jó választás, ennyi pénzért jó vétel.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
A SIM foglalat az összes típusban benne van, az akksi mögött, de ahhoz h működjön, be kell szerezned a WWAN foglalatban pattintható 3g modult.
-
runner 125
nagyúr
Okéj, köszi nektek. Előbányászom és kiderül az enyém milyen.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Megjött a Dell E-Port Plus II-m. Nagyon jó holmi, de egy dolog meglepett - mégpedig az, h nincs rajta HDMI, csak Display. Mind1, beszerzek egy átalakítót, de ez akkor is furcsa.

-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Full XPS.
mod.
De a számozásából ítélve ez egy beugró Precision lesz. Eleve az egész design consumer szintű, és pl. a numerikus billentyűzet hiánya is erre utal nálam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mghltm
üzenetére
Na nee, most tűnt fel, h kispórolták belőle az EC-t?! Ezt h gondolták?
Megérteném, ha egy E5xxx series-hez ily mértékben nyúlnak hozzá, de h a csúcs Latitude-höz..
dGPU-ra nekem sem lenne szükségem, bár biztosan lesz ebből is csak iHD-s verzió.Ezzel a konfiggal szvsz egy beugró workstation kategóriát akartak teremteni.
-
runner 125
nagyúr
Ha, valaki jó áron akar még új Dell E-Port II Plus USB 3.0-s dokkolót, akkor csapjon le ezekre.
-
-
-
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Noh, vajon mikor Dell lehet?

-
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Létezik kompatibilis half size WWAN 3G kártya a Latitude-be?
A normál méretűvel egyelőre nem próbálkoznék, még bízom az mSata SSD kompatibilitásában.

-
runner 125
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A kijelzőbeépítésnek már utánakérdeztem korábban.
Engedélyezik. Szóval minden másra megmarad az NBD gari, csak a kijelzőre nem.
15,6"-os Full HD IPS panel ebay-ről kb 35-40k-ba van.
14"-osnak utána kell nézni. -
runner 125
nagyúr
válasz
panpeter92
üzenetére
Aláírása..

-
runner 125
nagyúr
Hi,
E6530-hoz jelenleg az E-Port II típusú dokkoló a legfrissebb nemde?
Ahogy néztem ezen már van USB 3.0-s port. -
runner 125
nagyúr
válasz
Sanyikaaa
üzenetére
Legtipikusabb érv, h "legyen időtálló". Vajon a számítástechnikában egy 3 éves konfig még modernnek számít? Hát persze h nem. Ugyanúgy "elavult" lesz az i7 3 év múlva, mint a 30-40k-val olcsóbb i5, ami általános használatra bőven jó, sőt. Memória meg ne legyen vásárlási érv, 5-6k egy 4gb-s modul, amit garvesztés nélkül te magad is bővíthetsz.
Van "Milyen notebook-ot vegyek?" topik, nézz be oda is, Lenovo Z500 185k körül jó alternatívája lehet az 5520-nak.
Ha, meg gyorsítani szeretnéd az egészet, vásárolj hozzá SSD-t, felhasználói élmény sokszorosa lesz az i5-SSD kombónak, az i7-tel szemben. -
runner 125
nagyúr
válasz
panpeter92
üzenetére
A festékkopást aláírom, ha az enyémen is bármiféle hasonló jelenség mutatkozik, egyszerre gariztatom.
De, továbbra is azon az állásponton vagyok, h úgy kérdőjeleztek meg dolgokat, h Ti nem használtatok ilyet.
Higgyétek el, videó alapján nem lehet leírni, h "horpad, ez szar". Teszt végén akkor miért írják, h masszív? Függ a nyomás mértékétől, a megvilágítás szögétől.. noh és nyomtam már Elitebook-ot én is úgy, h "mozgott", de az akkor sem nevezhető tipikus consumer-es horpadásnak.Mellesleg nekem megéri az árát. Mert, van egy merev, átgondolt, sok év tapasztalatát tükröző, remek hűtésű, dokkolható, nagyon jó anyaghasználatú (gumírozott belső részek, alu hátlap, rendkívül erős zsanérok), _NBD garis_, magnézium vázas, üzleti felhasználásra szánt gépem, FHD kijelzővel, bill világítással.
Én special nem 2-3 évre szoktam gépet vásárolni, nem játszom gépen, munkához és alap dolgokra kell.
Ezt legbiztosabban egy üzleti szériás gép fogja nekem nyújtani.Másik alternatívaként Elitebook-ban gondolkodtam, de nettó 350-et nem akartam kiadni rá. A majd 2x-es ár számomra már a nem éri meg kategória volt.
De napi szinten több notebook jár kezeim között. Ha, a klasszikus horpadás mutatkozott volna az E6530-on, akkor nem veszem, szóval miért hazudnék, h nem horpad.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Számomra hihetetlen, h a korábbi széria horpadna, de múltkor is szóba hoztad notebook-os topikban, miszerint te néztél egy E6420-ast, és több helyen is horpadt, mire több tulaj is írta, h szó sincs erről.
Az én E6530-amat többször is végignyomogattam vásárlás előtt. _Sehol_ nem horpad. -
runner 125
nagyúr
válasz
HollywoodBoy
üzenetére
Kb. bármelyik számtech. boltban, itt aprón, vagy a legolcsóbban ebay-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk nekem eleve nem kellene, i3 - i5 számomra bőven elég mindenre.