Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen előzményem és csináltam hozzá videót Ez a morgó hang mennyire normális? Hívjam a Dellt vagy szokjam meg örökre? Ha néma csendben játszok akkor elég zavaró...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ujjlenyomatolvasót biosban engedélyezni kell? 4300-asról van szó, egyik haver nem boldogul vele, de nem vagyok a közelében. Sw mi kell a használatához? OS: W7
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
valaki105
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Laptopra most telepítettem újra win7-t. Dell laptop, a dell honlapjáról letöltöttem a touchpad driverét.
De nem engedi telepíteni.
Hibaüzenet: Az alkalmazás telepítéséhez engedélyezni kell a Felhasználói fiók szabályozása - Alkalmazástelepítés érzékelése és engedélykérés helyi biztonsági beállításait.
Sikerült a Helyi csoportházirend-szerkesztőt megtalálnom és a Számítógép konfigurációjánál találtam egy olyant, hogy Felhasználói fiók felügyelete:Alkalmazástelepítések észlelése, és figyelmeztetés a jogosultságszint emelésére.
Itt beállítottam az engedélyezést, de továbbra sem tudom telepíteni.
Előre is köszönöm. -
Damage401
senior tag
válasz Petyus87 #33655 üzenetére
Ez a morgó hang, 100% normális. Vegyük alapul, hogy egy ilyen VGA mellég ilyen hűtést adtak. Hozzá teszem hiába van benne erős GPU, de ez akkor sem gamer házas gép. Szóval teljesen normális. Nekem is ilyen gépem van 8730m VGA. 2 óra Dragon Prophet játék után van ilyen szép hangja, de ha leállítom a játékot 2 perc alatt visszahűl és szép csendes lesz. Csodát ne várjunk az ilyen gépektől, hűtés terén. De még mindig fele hangja van mint a nagy PCknek
Ja és A11 bios van nekem már rajta, 13.09 Catalyst driverrel.
Szerk.: Amikor sportolsz, akkor te is izzadsz mivel ez is dolgozik, hűti magát
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Petyus87
aktív tag
válasz Damage401 #33660 üzenetére
Köszi, hogy írtál, nagy segítség volt, mert azt hittem ez rendellenes, mivel a párom gépe is tolja ki a meleg levegőt, de az hangtalan, igaz a VGA-ja is gyengébb... Ahogy kikapcsolom a játékot, folyamatosan veszi vissza a fordulatot, netezés közben nem is hallatja magát. Ezek szerint meg kell szokni. Tervezem egy nem gagyi fajta laptophűtő vásárlását, talán segít majd rajta az is.
-
Damage401
senior tag
válasz Petyus87 #33661 üzenetére
Hűtővel használom, az annyira jó, hogy percek alatt visszahűtse a gépet.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz Petyus87 #33663 üzenetére
Sima, 4000 FT Aspire 24cm ventis, usb hubos terméket
-
Pala
veterán
válasz Avicularia #33645 üzenetére
Ezzel a problémával sajnos szép hosszú topik virít a Dell fórumán. Nekem is 7720-am van és abszolút tökéletesen működik. Valami baromi régi BIOS van rajta (A07 talán, ha jól rémlik), gyárilag így érkezett. Érdemes lehet esetleg megpróbálni, akinek hasonló gondja van, hátha segít!
-
Avicularia
veterán
És nem is akarják megoldani ezt a problémát? Azt tudják, hogy mi okozza? Nem mondom, hogy nem tudok ezzel a hibával élni, mert ssd-vel elég gyorsan újra tudom indítani a gépet, ha szükség van a gt650-re, de azért mégis jó lenne ha csinálnának vele valamit. Esetleg tudnád linkelni a szóban forgó topikot?
-
Pala
veterán
válasz Avicularia #33666 üzenetére
A topikban egyelőre nincs rá megoldás, ez a szomorú (végigolvastam, annak ellenére, hogy nem érint a probléma). A Dell mellébeszél, a felhasználók meg várják a csodabios-t. Elég irritáló lehet, szó se róla.
Mivel nekem régi biosos gépem van, arra gyanakszom, talán ez segíthet.szerk.: ha jól rémlik, akkor ez volt a topik.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #33668 üzenetére
Ugyanolyan, semmit nem segített, maradt a sárga felkiáltójeles vga adapter
-
Pala
veterán
válasz Avicularia #33669 üzenetére
Ez megy már egy ideje, mint ahogy a topikban is láthatod. De én még mindig azt mondom, csak egy próba erejéig ddobj fel egy régebbi biost is! Vesztenivaló nincs. Vagy a régebbi biosok már nem elérhetők?
-
Pala
veterán
válasz Avicularia #33671 üzenetére
Ezt most hirtelen én sem tudom. De azért elég gáz. Nekem ez életem első notija, alapvetően bíztam a Dellben, de máris vannak kétségeim a jövőre vonatkozóan. Mondom, mindezt annak ellenére, hogy nálam nincs hiba. Azért ez nem jelentéktelen probléma (valakiknél konkrétan teljesen halott a dedikált vga) és látszólag tesznek rá magasról. Bár nem tudom, hogy a 7720-asok mekkora hányadát érintheti.
-
Motaba78
addikt
válasz Avicularia #33669 üzenetére
bocsi, hogy belekérdezek, a szerviz mit mond ?
-
somasz
Topikgazda
válasz Avicularia #33674 üzenetére
jobb helyeken lebeszéled a szervizzel, hogy szerezze be az alkatrészt és szóljanak oda neked, ha vállalni tudják a cserét, így max. 1-2 nap kéne, hogy legyen a dolog...
persze nem tudom, hogy ezzel tud-e valamit kezdeni a szerviz
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
The DJ
addikt
Van egy garanciális Dell Latitude 5520-as gépem magyar háttérvilágításos billentyűzettel. Nem ejtettem le, nem esett rá semmi, csak munkagép és rengeteget pötyögök rajta. Ennek következtében nemrégiben kilazult az "O" betűm. Olyannyira, hogyha lenyomom, akkor félig bebillen, bedől és utána már nem is tudok rajta rendesen gépelni amíg vissza nem igazítom. Akkor persze megint csak egy leütést bír. Kivenni nem merem, mert attól tartok egyirányú lenne az út, de szerintem eltört az egyik tartó pöcke.
Kérdés: Kiterjed erre a garancia? Mi a teendő ilyen esetben? Utánanéztem a belevaló billentyűzet árainak és hát nem szívesen adnék ki ennyi pénzt egy újra amikor csak egy betűvel van bajom.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz The DJ #33676 üzenetére
Biztosan kiterjed.
Annó még egy NBD garos Inspiron-nál egyik csaj ismerősöm tisztítás közben kikapta az egyik betűt véletlenül, le is törött az egyik láb. A hiba be lett jelentve, és küldtek 2 napon belül egy zsír új bill.-t."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
janston
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy miért írják néhány újabb dell laptopra, hogy "kizárólag windows 8 kompatibilis"? Nem tudom elképzelni, hogy nem tudok rá 7-es rakni. Talán nem támogatja a haswellt vagy csak reklám?
Köszi! -
The DJ
addikt
Köszönöm srácok
Akkor nem adom fel a reményt és felhívom majd az NBD garis számot, hátha szerencsém lesz és kicserélik.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
runner 125
nagyúr
-
Petyus87
aktív tag
Érdekes dolog történt... Az 5521-es gépem kora este óta hangtalan WOT-ozás közben... Se a Catalystot nem bántottam, se a grafikán nem állítottam... A ventilátor megy szépen, teszi a dolgát, de a morgás megszűnt, egyik pillanatról a másikra...
-
SzaboZE
addikt
válasz janston #33680 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem fog valamely hw win7 alatt rendesen menni driver hiányában. Általában a videokártya szokott ilyen lenni. Egy jó start8 menüvel szinte ugyanúgy minden megoldható win8-cal, így felesleges win7-et próbálni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Damage401
senior tag
válasz Petyus87 #33687 üzenetére
Nem esett vissza az FPSd egy kicsit? Mert ha igen akkor az Intel kártyáról megy így jóval kevesebb kakaó kell neki halkabb a hűtés. Én azt nem értem, hogy némelyik játék csak 2. indításra indul el nagyobb kártyával, pedig be van állítva hogy nagy teljesítmény. A11 bios, Catalyst 13.9 és 8730m VGA
-
Damage401
senior tag
válasz Avicularia #33691 üzenetére
Szervusz
Esetleg nincs letiltva vagy valami gombbal elnyomva? Gondolom a Bios frissítés követően halt be. Dell honlapján lévő Driverrel sem jó? Esetleg ha te manuálisan ismertetted fel. Megadod a telepítés helyét. Eszközkezelő>Kártyára> Illesztőprogram> Frissítés Itt manuálisan kikeresed a könyvtárat és hozzá csatolod. Biosban Gyári betöltés megvolt?
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
Ezt a hibaleírást kaptam:
furcsaságot tapasztaltunk a 4300-as géppel!
a 75 %-ra töltött akku kb. 1,5 óra készenléti állapot után lemerült kb. 8%-ra és a gép lekapcsolt.
az akkut rátéve pár perc alatt 99%-os töltöttséget jelzett a windows.
ezt követően kikapcsoltuk a gépet, az akkut kivettük majd visszaraktuk!
ekkor 12%-ot jelzett az elemre. A biosba belépve az akkuállapotot figyelve pár perc alatt 60%-ra emelkedett a töltöttség! (töltőre kötve persze)meghalt az akku?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Avicularia
veterán
válasz Damage401 #33692 üzenetére
Nem bios frissítés után halt be, hanem már ilyen volt megvételkor. Sokáig azt hittem, hogy mivel csak átraktam az ssd-t a régi n5010-ből és felraktam a megfelelő drivereket, de nem telepítettem új wint, ez okozza. De a fenti 33 oldalas dell fórum alapján akinek előjön annak még alaplapcserével sem lehet orvosolni a hibát.
-
Petyus87
aktív tag
válasz Damage401 #33690 üzenetére
Ma megint nekiálltam.
Nézegettem a legelső csatát, a játék elején 35-40 FPS körül ingadozott, a végén 45-55 környékén volt, a gép hangtalan! A venti dolgozik a búgás megszűnt...Ezek szerint mégis csak volt vele valami baj, vagy tényleg az Intel HD dolgozik, viszont azzal nem kéne ilyen jó FPS eredményeket produkálnia nem? -
törölt tag
Dell M5010-en a windows 8 elfut?
A dell honlapján csak win 7 és vista driverek vannak. -
Aske
aktív tag
Sziasztok!
Egy korábbi kérdésemet szeretném újra aktualizálni:
Valaki tud konkrét beszerzési forrást ajánlani Latitude E5530 15,6 FHD IPS panelhez?
Üdv!
-
Damage401
senior tag
válasz Petyus87 #33696 üzenetére
Szervusz,
Annyit nézz már meg, hogy a "Váltható grafikus rendszer beállításnál mi van megadva" ? NAgy teljesítmény? Energiatakarékos? vagy Áramforrás alapján? Neked melyik driver van fent? Lowon játszol a játékkal?
Avicularia: Teljes re-install lehet segítene, illetve egy BIOS frissítés én is olvasgattam a fórumot. Illetve a BOOTot ha UEFIn van tedd át LEGACY-ra. Ezt is írták, de hogy mi értelme, azt nem tudom. Illetve a service tag alapján töltsd le a driveket. Első körben
Esetleg ha nem ódzkodsz akkor TeamViewerrel ránéznék a gépre. De ez a te döntésed[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest