Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az inspiron 1545-ökre hol találom meg, hogy melyik milyen felszereltségű? Sehol nem látok altípust feltüntetni, csak le van írva adott gép épp miket tartalmaz.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Rocko007 #13845 üzenetére
Rmclockot is sikerült beüzemelni így, de nem tud 1.1V alá menni.
A genuine-nel ugyan lehet tetszés szerint, de cpuz1.1V latt is mindig 1.1V-ot mutat.
T4200-ről van szó: 6x200@1.1V-10x200@1.15V..persze a 10x200-at is tudja 1.1V-on, ha nem tévedek nagyot 0.9-1V környékén is, csak sztem hiába van rá opció, nem kap kisebbet. Nálad cpuz mit ír?szerk: Megnéztem minimál feszen és 1.3V-on, stressz alatt fogyasztás semmit nem változik, tehát nem valós eredmény, fogyasztásmérővel néztem. Csak 1.1-1.15V-ig fogad el értéket, az cpuz-ben is megjelenik...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Kintről lehet rendelni a Dell-től, nem tudja valaki?
-
Chaser
legenda
válasz jorden06 #14008 üzenetére
Gyök 8 hol veszed, a garit a DELL adja, nem a bolt, az összes notinál így van. A Dell-nek több szervize is van itthon, akár személyesen is elviheted ha úgy adódik, de gondolom a callcenteres történet is él. Én minden mo-i dell gépet 3 év garral láttam, kivéve az újra forgalomba helyezetteket, azok 1 évesek, de azt mindig külön jelzik. Nekem az egyik boltban mondták-régóta ismerem őket-, hogy ha úgy adódik ők felviszik szervizbe a gépet felár nélkül, de ez egy boltnak se kötelessége.
szerk: Vostro 1015 tulajokat kérdezném, nem elírás, hogy csak 1 hangszóró van bennük?
Kicsit visszaolvastam, hát ez fakkk Az még oké, hogy hdmi nem alap mai gépeknél, na de egy stereo hangszórórendszer se?[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz jorden06 #14012 üzenetére
Itt vannak a hazai disztribútorok, küldj nekik mailt hogy megnyugtassanak. Vostroból is van színes, ami 1 hangszórós Amúgy jó gép lenne. Minőségükről mondanak ezt is azt is, egyik boltos csókánál voltam benn, azt mondja valamelyik nagykerben hegyekben álltak a dell gépek, hogy melyik típus az passz.
-
Chaser
legenda
válasz PcNetKalmar #14041 üzenetére
Látom vágod a dell warranty dolgot Vettem használtan egy inspiront, azon az oldalon is leellenőriztem amit linkeltél, 2009.01.13-án gyártották, 2009.01.14-én adták el EU-ban, garancia vége 2013.01.13. NBD. Ez ha jól sejtem házhoz jövős következő munkanapon és nekem se anyag, se szervíz díjat nem kell fizetnem. A service tag rajta van a hátulján és BIOS-ban is. Az egyik zsanér nem az igazi, kicsit lötyög, ez szted garis probléma?
-
Chaser
legenda
válasz PcNetKalmar #14059 üzenetére
Sztem tuti garos, címke és bios service tag egyezik, próbáltam átírni, nem engedte több helyen is néztem, mindenütt ennyit ír. Tegnap vettem egy sráctól, ő nem is tudta hogy garis, én vezettem rá ugyan csekkolja már le, gyanús volt a 4 év, de megnéztem ezekre tényleg ennyit adnak, nem 3-at. van még rajta egy másik kód is express service kód néven, az mire jó? Belenyúlkálva se volt, lecsekkoltam, gyári konfig mindenben. karcmentes hátul és a csavaroknál is.
szerk: Számot köszi, felhívom majd
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Sztetek nálunk először kiszórják a régi modelleket, aztán jönnek csak az i3-asok?
-
Chaser
legenda
válasz qwertly #14094 üzenetére
Köszi, ezen most meglepődtem. Sima hdd csere eddig tartott? Azt nem mondtad pontosan milyen gari van a gépre. Próbáltam ma hívni a dell zöld számát, de vodkafonos telóm azt mondta próbáljam inkább vezetékesről mert ő biza nem engedi meg
-
Chaser
legenda
válasz qwertly #14101 üzenetére
Dell oldalán meg tudod nézni, a servicetagot beírod ide. Azt gondolnám olyan egyszerű eszköz, mint hdd van egy rakattal raktáron is. Mikor volt ez?
jorden06: Most láttam meg hogy visszakérdeztél, amit nemrég az egyik boltos szaki mondott, hogy hegyekben állnak valahol a dell gépek, azok sajnos szervizelésre vártak, ha jól emlékszem vostro-k, de nem mondom biztosra.
-
Chaser
legenda
válasz PcNetKalmar #14109 üzenetére
Nekem nbd gari van az tiszta, de arra senki nem mondott semmit hogy elég-e a servicepart, vagy kell számla is a vásárlásról? Utóbbi még mindig nincs, zöldszámot mobilról nem tudom felhívni írjak a humansoftnak vagy a dell központnak?
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #14125 üzenetére
Az komoly, hogy hdd kivételhez alaplapot is ki kell venni Én meg itt dícsérem magamban a 1525-öt, milyen jófej mérnökök, még külön előlap is van a hdd-nél, csak 2 csavar ki és kerettel 1ütt ki lehet húzni mint egy mobilracket, na ilyet se láttam még más gépen.
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #14129 üzenetére
Legalább nem untakoztok
Biaggo: Nálam se több
szerk: Biaggo: Service tag alapján leellenőrizhető a gar, más kérdés hogy olyan kódot mond amilyet akar, szóval nehézkes úgy venni hogy nem látod a gépet. Érdeklődj itt, hátha tud neked hozni olyat amilyet keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz asadasad22 #14176 üzenetére
Cpu genie vagy crystal cpu id. Nálam net közben az egész gép megáll 20W alatt alulfeszelve a procit.
-
Chaser
legenda
válasz nkmedve #14180 üzenetére
Nálam nem felejt el semmit a genie, ill. egy darabig elfelejtette, de aztán nem, csak ne lenne fizetős
qwertly: Arra vagyok kíváncsi, nálad mit ír ahol a képen a Description felirat van /nálam next business day/.
Tomeewap : Humansoft, ma megtapasztaltam mennyire profik SzaboZe kollega tőlük van, ezúton is köszönöm még1x a segítségét Mester ha itt jársz nekem is küldd már el pls, mennyibe kerülne 5 évre a garkiterjesztés és mennyibe kerül a 1525-höz egy 9 cellás /kb 86Wh-s ha jól láttam/ aku és az eredetit eladhatom-e.
-
Chaser
legenda
Inspiron 1525 tulajokat kérdezem, van egy media direct nevű funkciója a gépnek, ha jól vettem ki külön OS nélkül töltődik be és tudja lejátszani a media fájlokat. Gondolom volt a hdd-n neki erre a részre fenntartott hely, de már formázva került hozzám. Fel lehet ezt tenni újra? Dellnél még nem néztem fenn van-e, lemezem sincs a géphez.
És még valami, én nem is tudtam hogy optitouchot is tud a pad, brutál
-
Chaser
legenda
válasz premete #14249 üzenetére
Azóta letettem róla, azt írják még divxet se eszi akkor meg minek? a media gombokat viszont sikeresen társítottam a winamphoz, zseeerság A win7 is fél perc alatt bootol, gondoltam hátha még kevesebbet eszik ez az MD, de lényegtelen mert nem valószínű mást meg nem is tudok vele csinálni média megnyitáson kívül ahogy olvastam.
-
Chaser
legenda
Arról tudtok valamit mondani, hogy a 1525 kijelzője hány fokban dönthető? A szervizes mikor cserélte kinyitotta 180 fokra, kipróbáltam én is, működik, nem lesz tőle baja ha esetenként úgy használnám? Lehet láma kérdés de erről nem találtam semmit.
-
Chaser
legenda
válasz asadasad22 #14253 üzenetére
Nem kell erőltetni semmit és inkább 170-175 fok, 180-ra azért nem tud kinyílni a zsanér miatt, de rákérdezek biztos ami biztos.
-
Chaser
legenda
Most akuról használom a gépet, arra lettem figyelmes, hogy valami bugó hang jön a gépből, fényerőt ugye powersaver módra jól levettem, na most kiderült hogy a fényerő függvnye a búgó hang. 50%-nál nem búg, alatta igen, 50-80-ig nem, 80-nál igen, 100%-nál megint nem. Ez ugyan mitől van?
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #14258 üzenetére
Nyugodtabban fogok aludni
szerk: nincs infod róla mikor jönnek i3-as inspiron gépek be? Németeknél, UK-ban néztem ott már rég van. Ha sokat kell várni akkor beszerzem a nagyobb akut és marad ez, de ha nem akkor egy i3-as dög jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Rocko007 #14269 üzenetére
Még 1 szavazat a feltöltésre, ha nem kell újrarakni az OS-t megnézem én is. Jól látom neked van egy 1525 is? Eszközkezőlőről tudnál csinálni egy screent ahol minden látszik? Van egy eszköz amit nem ismer fel updattel se win7 x64, kíváncsi vagyok mi lehet, mert amúgy műxik minden, kivéve a mikrofont nem tudom feléleszteni, pedig driverekben ott van, lehet nem csatlakoztatta múltkor vissza a szerelő?
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #14271 üzenetére
Valami ilyet ír, hogy "alapvető rendszer eszköz", ! nincs. De mondom elvileg minden működik, x64 win7 van a gépen, ahhoz hivatalosan nincsenek driverek a dellnél. De alapból olyan 60-70%-ot felismert, a többit win update töltötte le, touchpadot én egy másik típusét de működik. A kamera működik, az érdekes az, hogy audio capture funkció 1iknél sincs engedélyezve. Na most audio driverek az eszközkezelőben ezek vannak: xy audi driver, ebből van 2, nem írja hogy mikkrofon vagy bármi. Kutakodva megtaláltam, mikrofon ugyan létezik, de amelyik aktiválható az a külső, a belső nem elérhető. Józan paraszti ésszel azt gondolnám 1ébként, hogy mikrofonnak nem kell driver külön. Eddig nem is néztem, aztán tegnap bevillant, mi van ha nem csatlakoztatta a szerelő vissza mikor szerelte, de ha 1 kábelen megy akkor passsz.
origamihl: Én kb 2 hete akartam hívni őket először, ugyanezt mondta.
Rocko007: Először én is xp-t akartam feltenni, fel is ment rendesen, aztán jöttek a driverek, mondom kell net, először a wlant izzítsuk be, úgy beizzult hogy hazavágta a rendszert delltől szedtem le elvileg azt amit kell, de aztán már nem volt idő vackolni vele, így lett win7 1előre.
-
Chaser
legenda
válasz Rocko007 #14279 üzenetére
Találtam egy xp-hez összegyűjtött pakkot azóta, kb 420mb, majd azzal megnézem ha odajutok.
SzaboZE : Leteszteltem. Eredmény: ha normál távolságból beszélek abszolút semmi hangot nem vesz fel, csak recseg-ropog, ha közvetlen közelről beszélek akkor hallatszik valami de ugyanúgy zajosan. Hol lehet a gond? Minden más hibátlan a diagnosztika szerint.
-
Chaser
legenda
Dell Truemobile 355 Bluetooth + EDR - eszközkezelőben ezt írja.
-
Chaser
legenda
válasz premete #14372 üzenetére
Nálam megy is A mikrofon viszont még mindig halott, kifogytam az 5letekből. Kipróbáltam a csoda driver geniust, talált 18 kritikus frissítésre váró drivert amiből előtte is minden működött, köztük volt amd 780g chipset driver a pm965-ös laphoz 1 dolog van az eszközkezelőben ami nincs felismerve, ahhoz persze nem talált semmit.
-
-
Chaser
legenda
válasz Milan24 #14383 üzenetére
Nekem a liveupdate rakta fel azt is.
Az inspiromnál is úgy van, ha nem natív felbontásb teszem akkor nem nyújtja ki a teljes kijelzőre, z előző fu-si gépem is azt csinálta, lehet ez általános notesz betegség.
-
Chaser
legenda
válasz premete #14389 üzenetére
Nem tudom mi van a hátlapon, nem néztem. Én elégedett vagyok az inspironnal, a mikrofont kivéve, a dell gyári sw-jével se képes hanggal rögzíteni, tuti hogy gebasz van, de 1ébként egy tünemény a dög
Raga: sajátgép-jobb klikk-tualjdonságok-win update...eszközkezelős frissítéssel nekem se talált semmit de aztán kapcsold ki, hajlamos az svchost-ot 50%-os cpu terhelésre biztatni, hogy mért arról fogalmam sincs, én azt hittem valami vírus
-
Chaser
legenda
Melyik OS? Nálam win7 x64.
szerk: nálam is működik az x3100-zal a nem natív üzemmód full screenen, fene gondolta volna hogy notiknál ezt külön állítani kell
szerk2: win7 x86 volt a gépen mikor vettem, 1edül ha jól emlékszem touchpad scroll drivere nem volt fenn, meg a dell osd és ilyenek, amúgy minden működött rajta
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #14397 üzenetére
Köszönöm 99% hogy valami hw hiba, a dell progija ha hanggal akarok felvételt készíteni még képet se vesz fel, mikrofon kikapcsolással igen. Más capture progik pedig 1xűen közlik, hogy nem áll rendelkezésre audio input eszköz és a dell diagnosztikánál se működött, tehát ez már biztos nem OS függő dolog.
-
Chaser
legenda
Inspiron 1525 pl, bár az enyémen win 7 nincs, de majdnem 3 év nbd garis, ha érdekel dobj pü-t, valszeg eladom -csak a belső ezüst design miatt válok meg tőle ha megválok-, olcsóbb lesz mint a D630-annyit elárulok, kb 99%-os állapotban gyárihoz képest, na jó lehet kicsit több...
-
Chaser
legenda
válasz Ace Ventura #14452 üzenetére
1066-ost biztos nem. T4xxx, 6xxx szériát biztos, talán még a 7-est is. Nekem is ez a chipset van, 45nm-es T6400 van a gépben. T4xxx-et elég olcsón találhatsz, én 10k-ért adtam el nemrég 1et, aki megvette az még olcsóbban adta tovább. De kisebb T5xxx szzériát már láttam 5-7k-ért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Lenovo gyári tápegység, töltő, 65W szögletes csatlakozós
- MSI GF63 Gamer Laptop
- 983 Eladó LOQ 15IAX9 laptop i5 12 gen RTX 3050 6GB VGA 512SSD 12GB RAM Közel 4 év biztosítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest