Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tok_Kezdo
csendes tag
válasz Damage401 #32524 üzenetére
Mindent leszedtem és fel is telepítettem, kettő kivételével mind jó is lett.
A "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" és az "USB2.0-CRW" ezekhez nem sikerült. Az eszközkezelőben mutatja, hogy nem jó rendesen - kis sárga háromszög. Holt tudok letölteni illetve mi kell hozzá?Érdemes a videokártyához codek-et letölteni és ha igen akkor milyet (AMD Radeon HD 7670M)
-
KDSH
tag
válasz Damage401 #32577 üzenetére
Köszi a választ!
Nos az a helyzet, hogy multizni biztos nem fogok rajta, sőt olyan sokat játszani sem. Nagyon csábító a külseje ennek a notebooknak, de ahogy utánanéztem, a kijelzője hagy némi kívánnivalót maga után, ha a betekintési szöget és a fényerőt nézzük. Te neked ezzel mi a tapasztalatod? A garancia tényleg jó, hogy 3 év, de én úgy vagyok vele, hogy felőlem legyen kevesebb, csak ne legyen rá szükség. Ami azt illeti, ez egy kicsit megrémített. -
KDSH
tag
válasz Damage401 #32589 üzenetére
Nos, örülök, hogy Te maximálisan elégedett vagy a géppel, mindenesetre én még futok a kérdéssel egy-két kört a fejemben, mert minimum 4-5 évet tervezek lehúzni a kiválasztottammal, ami jóval több, mint amennyire az emberek általában veszik a notebookjaikat. De ha meglesz a gép, ha Dell, ha nem, majd Neked is megmondom.
-
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32596 üzenetére
Szerencsés vagy.
Tényleg több 1000 embernél jött elő az Intel Wifi hiba a világ minden részén, ahogy ezt az általam linkelt 2 fórumon is láthatod. Win7és 8 rendszereknél is, mindenféle Router és Notebook márkáknál egyaránt az összes Intel driverrel, mindenféle beállítással. Ami eddig kiderült, hogy az N módot nem kezeli jól, van akinél a Bluetooth is bekavar, de az igazi ok még nem derült ki. Nem tudom mi lehet és hogy mitől van az, hogy itt sok fórumozónak jó, mint ahogy neked is. Nálam most a Routerben a sávszélesség 40mhz helyett 20-ra van állítva és elvileg megy a net azon a gépen is, de az csak G mode 54Mbit/s. -
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32598 üzenetére
Áhhá szóval G-ben használod. Úgy nálam is megy a net, csak 2013-ban már alap az N.
Pontosan ilyen tünetek voltak, hogy egy darabig tökéletes, maxon van a jel (99%) és használat közben egyszer csak fele, majd szinte 0 lett a sebesség még a weboldalak is alig, vagy sehogy sem jöttek be. Folyamatosan néztem sebességmérőkkel is. Újrakapcsolódás után lett csak jó egy darabig. Volt olyan, hogy egész éjjel nem volt gond, aztán hirtelen 0 közeli sebesség lett. Változó, hogy mennyi idő után hülyült meg.
Enyémben Intel HD Graphics 4000 van.
Hogy őszinte legyek tényleg próbáltam megkedvelni azt a gépet, a színe fogott meg és a hogy Dell. Viszont bármikor próbáltam volna használni, mindig előjött valami hiba, vagy magától elfüstölt mindkét hangszóró 2x is, úgy hogy soha nem hallgattam zenét.Első ránézésre stabilnak és szépnek látszik. A billentyűzet valahogy nem akar sosem szépen a helyére illeszkedni. Sokszor kinyitásnál kijön picit a helyéről. Valamit most utólag állítottak és azóta jobb.
A kijelző lehetne jobb minőség, leginkább a betekintési szöge gyenge, ha nem teljesen szemből nézem már pixeles és sötétedik.
A hűtés csendes, alaphasználatnál nem is kapcsol be kb 47-50°C-ig. Egyik nap valamit frissítettem és a PCH 67 °C volt, az nem tudom mennyire jó, de tapintásra nem volt meleg a gép sehol.
Most így hirtelen nem is tudok többet mondani, mert még normálisan nem használtam. Második gépnek vettem, de elment tőle a kedvem. Néha ránézek, hogy állásában nem esett-e szét de jelenleg ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32629 üzenetére
Szia, nem. Most gyorsan (ilyen hajnali reggel ) ezeket találtam.
Megráz a laptop
Miért ráz a laptopom?
Okozhatja akár konnektor, hosszabbító és táp is.
A gép melyik részén érzed és milyen gyakran ?
Próbáltad többféle konnektorban is ?
Akkor is tapasztaltad, amikor akksiról használod ?[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz Damage401 #32635 üzenetére
Ha gépben tartod elég 1x egy hónapban lemeríteni és feltölteni mivel pont a töltési ciklusok rövidítik meg az éltetét,ha kicsit több élettartamot szeretnél vele elérni akkor 60-70%-os töltöttségi állapotban hűtőben kell tárolni.Személyes véleményem az hogy használd mikor kell és ne foglalkozz vele...ő van teérted és nem pedig fordítva,örökké úgy sem tarthat...
[ Szerkesztve ]
-
ch13
csendes tag
válasz Damage401 #32752 üzenetére
Köszi!
@Chaser: Nincs akkora különbség árban az i3 i5 között azért választottam az i5-öst, + 8 gb ram van benne, ami kelleni fog, mert egy-kettő virtuális gépet lehet futtatni kell rajta.Kicsit hülye kérdés, de ez is olyan ha nem szükséges akkor csak az integrált videokártyát használja?
A másik kérdés, hogy a DVD író helyére lehet SSD-t rakni? -
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32792 üzenetére
Biztos, hogy a Bios frissítés (A9) után lett gyorsabb a géped ? Nem azért, mert újratelepítetted a rendszert ? Durva lenne, ha ennyit számítana a Bios, de ha így van, akkor lehet, hogy én is frissíteni fogom.
A Bluetooth (#32769) kérdésemet nem olvastad ? Te hogyan szoktad külön kikapcsolni ? -
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32796 üzenetére
A tiltás nem egy "elegáns" megoldás és nálam az bekavar a Wifinek. Nem lesz stabil.
Normál esetben, mint pl egy másik gépemen simán jobb klikk és betudom kapcsolni, amikor szükségem van rá.Viszont a Dell-nél nincs ilyen lehetőség a jobb klikk menüben sem ...(Beállításokban sincs)
-
-
BlackTreff
tag
válasz Damage401 #33000 üzenetére
A hozzászólás idejében csak azt próbáltam, de utána a Saints Row-nál már nem is volt hajlandó a használni mást csak az integrált vidikarit, annak ellenére, hogy be volt állítva nagyobb teljesítményre!
AMD Catalyst 13.6 Mobility Beta2 konkrétan ez az utolsó Driver, amit bevesz a gyomra és ez is Beta, nem tudom az újakba mi lett beletéve ami miatt nem jó, de kénytelen voltam megint felrakni a régebbit, mert ezzel nagyjából működik!
-
Petyus87
aktív tag
válasz Damage401 #33660 üzenetére
Köszi, hogy írtál, nagy segítség volt, mert azt hittem ez rendellenes, mivel a párom gépe is tolja ki a meleg levegőt, de az hangtalan, igaz a VGA-ja is gyengébb... Ahogy kikapcsolom a játékot, folyamatosan veszi vissza a fordulatot, netezés közben nem is hallatja magát. Ezek szerint meg kell szokni. Tervezem egy nem gagyi fajta laptophűtő vásárlását, talán segít majd rajta az is.
-
Avicularia
veterán
válasz Damage401 #33692 üzenetére
Nem bios frissítés után halt be, hanem már ilyen volt megvételkor. Sokáig azt hittem, hogy mivel csak átraktam az ssd-t a régi n5010-ből és felraktam a megfelelő drivereket, de nem telepítettem új wint, ez okozza. De a fenti 33 oldalas dell fórum alapján akinek előjön annak még alaplapcserével sem lehet orvosolni a hibát.
-
Petyus87
aktív tag
válasz Damage401 #33690 üzenetére
Ma megint nekiálltam.
Nézegettem a legelső csatát, a játék elején 35-40 FPS körül ingadozott, a végén 45-55 környékén volt, a gép hangtalan! A venti dolgozik a búgás megszűnt...Ezek szerint mégis csak volt vele valami baj, vagy tényleg az Intel HD dolgozik, viszont azzal nem kéne ilyen jó FPS eredményeket produkálnia nem? -
Avicularia
veterán
válasz Damage401 #33700 üzenetére
Teljes reinstallt nem akarok, mert jól belakott winem van, amíg nem történik valami fatális inkább kerülném.
Esetleg azt meg tudom próbálni,hogy egy másik wincsire felpattintok egy új wint és megnézem azzal, de a dell-es fórum alapján ez nem igazán jelent megoldást. BIOS legacy-n van ,win7-el használom. BIOS-t tegnap frissítettem a legújabbra, de mint írtam nem segít. Nvidia driverből látom van frissebb, azt felrakom még, de nem hinném, hogy segít.
Egyébként gyárilag win8-al jött a gép, de egy nap hajtépés után shift-del ment az egész wincsire winnyolcastól-recoverystől és a terás wincsi helyére ment a már említett n5010-ben használt samsung 830 128gb-os ssd, a terás meg bent van a második helyen.[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
válasz Damage401 #33700 üzenetére
Szia!
A Worldoftanks.exe és a wotlauncher.exe-t is nagy teljesítményre állítottam, alacsony grafikán játszom részben egyéni beállításokkal, de akkor is fennállt ez a "morgás", ami tegnap este teljesen megszűnt, ezer százalék, hogy ez így a normális, pláne egy 160 ezer Ft-os gépnél... Catalyst Controll centert használok, Verzió: 2012.1025.346.4844[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest