Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Tompie #33596 üzenetére
Notebookot vettél vagy kívánságműsort?
Sajnos ilyenek a gyártók, lehet az MS nyomására...G500-nál olvastam, hogy nem megy a 7-es neki se vga fronton, akinek nem tetszik a 8 az meg gondolom így járt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
válasz Avicularia #33605 üzenetére
Az elmuttnyóccévben még erre sem voltak képesek a komenisták. -mondaná a Kiflis liba.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zsadamm
újonc
Sziasztok! van egy 3 éve megvásárolt Dell Inspiron M5010-es laptopom, melyen 3 év után jelentkezett az állítólagos Dell-típushiba (7 sípolás bekapcsoláskor, se kép, se hang). Több helyen olvastam, hogy ez alaplap probléma... a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek közületek egy alaplapja elfekvőben? köszönöm előre is!
-
Ginger34
újonc
Sziasztok,
Egy Dell D510-es notebookot probalok elinditani.
Sajnos nem bootol a gep, csak annyi tortenik bekapcsolaskor, hogy az akku led es a bekapcsolast jelzo led kb. 5 masodpercig vilagit, majd elalszik. Akku nelkul, aramrol is probaltam elinditani, de ugy sem indul.
A gep igy jutott el hozzam, semmi elozetes infom nincs rola.Tud valaki segiteni?
Köszi,
Ginger -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Valahol akciós most a Dell laptop 99-ért. Nem tudjátok hol?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
citqwert2009
csendes tag
válasz nelsonmanian #33593 üzenetére
Mit kell néznem a Biosban? Sajnos nem nagyon értek hozzá
-
eastsider
nagyúr
E6420
van két kérdőjeles eszközöm eszközkezelőben
háttértárvezérlő és a másik az absolutely no idea: ismeretlen eszköz.
mik lehetnek?
minden megy elvileg...[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
a 7-es latitude sorozatnal mit jelent a "3 Year Basic Hardware Service with 3 Year NBD Onsite Service after Remote Diagnosis"? a technikai hattere erdekelne, ugyan ugy telefonon fogjak megkerdezni, vagy lesz hozza valami speci szoftver?
E30 (oo=[][]=oo)
-
-
Chaser
legenda
válasz premete #33630 üzenetére
Van most bayen egy nem túl drágán, egy pillanatra elgondolkoztam rajta Nem használnám ki az igaz.
Hűtése milyen, passzívan eldöcögne net alatt ha belőném fix 2ghz-re a cpu-t? 4310-ben kb csak ez zavar, megy passzívan, aztán felpörög, 10 percig csend, megint pörög 1-2 percig..10 perc csend..etcetc...meg nincs IPS upgrade lehetőség. Hw téren nekem még sok is._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
-
Chaser
legenda
válasz premete #33633 üzenetére
Általában üres helyiségben egyedül dolgozom ezért szeretem a néma gépeket. De gondolom 2ghz-re leszabályozva annyira nem kapcsolgatna a venti. Csinálhatnának dell fanok is egy TP fanos megoldást végre.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
masholnap
senior tag
válasz Chaser #33634 üzenetére
fel kell rakni ventiszabályzó progit is HWiNFO pl. olyasmibe is bele tud nyúlni, amibe más nem. de azért vigyázz, nehogy megsüsd a procit (bár erre rendkívül kicsi az esély a védelem miatt, de nyilván nem tesz jót az egész gépnek, ha magasabb hőn zakatol). vagy rakd nagyon alacsony fordulatra, ami nem zavar
-
masholnap
senior tag
válasz Chaser #33636 üzenetére
ja, a lényeg, ha azt akarod, hogy induláskor mindig átálljon az általad beállított venti"szabályra", akkor startup-ba be kell tolni. utána lekapcsolható, a lényeg, hogy felülvágja a bios értékeit. újraindításkor mindig visszaáll a bios alapbeállításra az, hogy mikor milyen fordulatot toljon a venti. van egyébként analóg beállítás a HWiNFO-ban csúszkával, azzal ki lehet tesztelni a még nem zavaró sebességet. asszem azt szokták ajánlani, hogy a full sebesség 30%-a alá nem menj, mert az már rongálja a ventit. amit egyébként nyilván nem ajánlok, hogy minden hőérték mellett 0-án "menjen" a venti. érdemes kisakkozni egy hőfokot, amely mellett már igenis kapcsoljon be.
-
petrson
senior tag
Valaki meg tudná írni, hogy az M5030 Inspiron szériát melyik modell váltotta le - ami még forgalomban is van?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Chaser
legenda
válasz masholnap #33637 üzenetére
Beállítással nem lesz semmi gond ha működik a sw. De még nem hallottam notesznél ilyen sw-t, ezért lepett meg. TP-nél van a fan controll, de az homemade, viszont tökéletesen működik. Ott pl nem %-os szabályzás van, a BIOS fokozatai szerint lehet a ventit szabályozni, akár passzívra is, hőmérséklet függvényében is. Na ez a bajom a dellel, ilyet csinálhatnának dell okosok Dell saját sw-ei is elég gagyik a TP sw-ekhez képest. Ezt a két gyártót össze kéne gyúrni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettünk egy Dell 5521-et barátnőmnek, Windows 7 Professional lett rá telepítve, eredeti. Legújabb Intel driver +amd lett rá téve és ezt csinálja véletlenszerűen:
KépAz érdekes hogy, pár napja frissítettem én is a 3521-esemen a drivereket és nekem is ezt kezdte csinálni, visszaraktam a régit, azóta nekem jónak tűnik, de az 5521-esen ugyanez nem jött be, ott a régebbi intel driverrel is csinálja ezt. Találkozott valaki ilyen hibával?
Előre is köszi!
-
PSasa
tag
Van egy Dell Inspiron 3721 laptopom amibe jelenleg 1 db Samsung 4GB RAM van (1Rx8PC3L-12800S-11-11-B2). Proci egy i3 3217u.
Kérdés, hogy milyen RAM-t tudok belerakni, hogy együtt jól működjenek. +4GB-ra gondoltam, csak nem tudom milyen típust keressek. Gondolom a 11-11-B2 az időzitéskre utal. Ha ezek a számok nem egyeznek akkor lehet baj? -
Peace
nagyúr
Hali!
Van itt előttem egy Inspiron 7720-as NVIDIA M650-es videókártyával. Leszedtem a legújabb drivert a hivatalos oldalról windows 7 64bit-hez, de nem akarja feltenni. Azt mondja, hogy előbb az intel illesztőprogramot telepítsem. Konkrétan már minden drivert telepítettem a dell oldalról, nincs már ismeretlen eszközöm sem. Valami ötlet, hogy miért nem akar ez menni?
-
Avicularia
veterán
Rendszertelen időközönként a 7720-as elfelejti az nvidia videókártyát. Nálam ilyenkor kattan egyet a blu-ray olvasó, mintha be akarna valamit olvasni és átvált az eszközkezelőben sárga felkiáltójelesre a GT650. Újraindítás megoldja. Ha ilyenkor akarsz nvidia drivert telepíteni, azt mondja nincs is ilyen a gépbe.
-
Jazz
veterán
Üdv!
Olyan dell notit keresek, ami FHD 17" matt AdobRGB-t lefedő színtér és IPS vagy valami nagyon fejlett TN.
Ha jól tudom a 6500m feletti workstation-ök ilyenek.
Ami gond, hogy nagyon hiányosak az oldalok. Se választék, se normálsi info a panelről.Tud valaki valami jó oldalt, jó árral, nagy választékkal?
Köszi!free your mind
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Szerinted pr03x dokkot +e6420at i5tel elviszi egy 65w-s táp? -
somasz
Topikgazda
-
eastsider
nagyúr
Óh f*ck... Kár hogy a HP 135w s tápot nem eszi meg...
Nekem rajta szokott lenni egy monitor sok USB eszköz, külső hdd stb..
olcsón találtam most egy dokkot. De passz mennyi hozzá a táp[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest