Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Van értéke, mert valaki fizet érte olyan pénzzel, ami mögött egy állam áll biztosítékként.
Ez kicsit közgazdaságtan, amit sosem imádtam, de a lényeg az, hogy mindaddig, ameddig valamilyen formában fix értékű biztosítékig visszaforgatható, addig van ára és értéke is.Ilyen alapon egy értékpapír is értéktelen mert csak papír?
-
Arkennys
addikt
válasz
üzenetére
Magyarán ha nem akarsz smurferek ellen szívni, ne versengőzz? aha. Egyébként meg mindegy, tök parttalan már ez az egész, mert pl minden amit mondunk le van degradálva gyökér hasonlatok szintjére, és jaj de jót nevettünk, a lényeg pedig már el is veszett. A rangok nem érdekelnek engem se igazán de nem fogok faceitezni, esea-zni ez is ziher. Akkor már smufelők is mehetnének át CSAK ezekre, ahol nem lenne rangolás, és a kényszer, hogy nekik bizony kell a smurf account is amitől hard pronak érzik magukat. (ez nem itteniekre célzás pl, hanem ami mentalitást az eddigi smurf emberkéken láttam meccsek közben)
Mindkét félnek megvan a véleménye, mostmár tényleg lépjünk ezen túl, úgyse fog nagy megértés születni. Aki ettől érzi jól magát, hajrá csinálja, nem tudunk mit tenni ellene, de legalább elmondtuk, mit gondolunk a dologról.
-
bager13
senior tag
válasz
üzenetére
Édes kicsi aranybogaram. Én nem akarok fejlődni, tanulni, leszarom,ha kikapok. Azért játszom MM-en,és nem más fizetős vagy ingyenes meccskeresőben, mert VELEM KÖZEL AZONOS TUDÁSUAKKAL akarok játszani. És aki tudatossan kijátsza ezt a rendszert az egy görény(1-2 rangkülönbség az nem smurf jelenség). Én nem tizenéves vagyok, nem érdekel a rang, nem akarok aim map- ekre járni. Csak munka után játszani egy jót, a velem egy szinten lévőkkel. Egyébként erre találták ki a rangrenszert, nem arra hogy sok élettelen erre verje (mint itt a fórumon is egy-két majom). Szóval, aki szándékosan arra játszik, hogy nála sokkal gyengébbeket tudjon alázni, az egy kis görcs. Hiába akarjátok megmagyarázni. Az összes smurf kuki tuti, hogy 20 év alatti. Ha lenne olyan rendszer hogy csak 20 év felettit dob be, én fizetnék is érte.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Neked mindig adja? Meg honnan tudod mi volt a másik teamben. 1 ember simán lehúzza a csapatot mint a szart. Ha engem elkezdenek flameelni, úgy felhúzom magam, hogy körökig nem tudok ölni semmit, mert nem tudok már koncentrálni. Akkor van, hogy mute mindenki. azt csak a fragért játszok.
-
perecKING
senior tag
válasz
üzenetére
Vallalom, ha ezaltal megovhatok meg1 valakit ettol a retkestol. Egyebkent nem vagyok mo-lakos, szoval nehez lenne velem barmit is kezdeni. Vizont nem gond, hogy haza guruljak...Paksra meg legurulok egy fagyira. Nekem nem gond.
Nem vagyok en szent! Sem a becsulet bajnoka! De ha gyerektol lopnak akkor nyilik a bicska!
Nem megy a rendorsegre mivel sorozatosan lopja az accokat es szerintem ez mar nem szabalysertes kategoria. -
NagyZ01
tag
válasz
üzenetére
Már bant kapott a fő accountjára, most már kb. mindegy neki. RiP inventory.

Steam accja.
Azt mondta előre gondolkodott és a legtöbb dolgát elküldte egy másik accjára... -
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
üzenetére
Én 28 vagyok, a 18 évesek már nem az én korosztályom. Volt 18-20 körüli csapatom, de kilógtam onnan, éreztem, más korosztály, ennyi.
Fegyelmezett, nem ragelő, taktikusan játszó csapatot keresek 25-30 körüli tagokkal, van ilyen?
Mostanában egyedül játszom, vissza is buktam novára, borzasztó milyen retardáltak vannak, a kedvem is elmegy néha a játéktól..
-
perecKING
senior tag
válasz
üzenetére
Pont nem erdekel az ekezet. Ne igy epitsd a a rangod, hogy marhasagokat irogatsz nekem. A temahoz tartozo hsz valoszinuleg mar megterhelne az agyi kapacitasod...vagy csak egyszeruen itt eled ki a maganeleti gondjaid? Elnyom otthon az asszony, vagy a fiud? Szerintem senki sem kivancsi itt erre! Uh allj le az off-al
-
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Ambivalens gondolat de már értem honnan erednek a magyarokkal szembeni "kedves" kommentjeid. mepet te se olvastad a fórum alapelveit? A rasszizmust tartsa meg mindenki magának.
Volgaret nem merem merem megtenni. 2 beugró, nem veszik túl komolyan. Az urbanlegends ellenben lehet épp most akar bizonyítani.
-
SPONY1337
újonc
válasz
üzenetére
Hát van mikor 60 fölött ez kezdő oldaltól is függ, de inkább 60 alatt szokott lenni, ha a csapaton látom a meccs első 10 köre után, hogy nem érdekli őket akkor már én se veszem annyira komolyan (2-3-nál több clutch-ot úgyse bírok lehozni). Van egy pár demóm mentve, de az elmúlt 1-2 hétről inkább nem küldenék, mivel már azóta tart ez a visszafele fejlődés és a játékhoz én is úgy állok hozzá ahogy a többi csapattárs tehát nem tükrözné a valódi tudásom. Ha fontos a demó akkor körülnézek a vinyón, biztos lesz az elmúlt 3 hónapból pár darab.
-
mepet
addikt
válasz
üzenetére
Felmentem szétcsalózni a commentben a streamhez, de másodpercenként moderálják, mivel mindenki ezt teszi.

Szerintem a nézők 90%-a hozzám hasonlóan csak kifejezni a véleményét jelent meg, mint én. Legalábbis merem feltételezni.
Mondjuk van olyan ember, akit ha elkap a sarkon egy alaphangon háromajtós szekrénnyi férfiú és ott megerőszakol a sarkon, akkor onnantól hetente többször direkt arra megy, hogy hátha megint átélheti. Ez a csaló azzal, hogy csalt megerőszakolta a játékostársadalmat. De így is akadtak "követői"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1