- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Na ezzel nem értek egyet. Akinek nincs reflexe, annak sok év alatt is alig lesz jobb a gyakorlástól. Viszont a pontosság az tényleg elképesztő mértékben nő a gyakorlástól. Nekem pl. a reflexem szerencsére rendben van, és már semmit sem javul, csak stagnál. Viszont a pontosságom az az első 1-2 hétben óriásit javul, aztán szépen lassan. A reflex az egy veleszületett "tehetség", amin fejleszthetsz, de nem sokat és egy bizonyos pont után már semmit. Ez olyan, mint a rövidtáv futás. Bolt hiába edzi magát tovább, gyorsabb már nem nagyon lesz, max. kifinomultabb, kevesebb megerőltetéssel éri el ugyanazt a teljesítményt.
Ráadásul a reflex az ösztönszerű. Rengetegszer fordul velem is elő olyan, hogy hirtelen megjelenik előttem valaki és már le is lőttem egy rántással, amit azonnal észre sem veszek, csak látom a jobb felső sarokban, hogy van egy ölésem. -
szebe
addikt
-
szebe
addikt
-
errorcode06
őstag
-
dugo_
veterán
-
1m1s
tag
-
htc07
addikt
-
Mclovin
senior tag
-
Xero
nagyúr
Dehogy lesz kevés.
Nem tudom, hogy megtetted-e már, de húzz egy tiszta rendszert, whql driverekkel, csak steam és ts. Úgy nézd meg mit tud a géped. Irreálisan alacsony amit neked produkál.
Nekem egy éve is 400-500 fps-t tudott a nagy gépem, és pár hete is annyit tudott. Márpedig annyival nem erősebb a meló vasam (Xeon E5 3.5GHz, Dual d500 2x3GB, 16GB RAM).
-
Andor22
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
-
L1ZRRR
senior tag
-
L1ZRRR
senior tag
-
Zomb€€
őstag
-
szebe
addikt
-
Arkennys
addikt
-
maathe
senior tag
-
Arkennys
addikt
-
maathe
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
-
Andor22
aktív tag
-
perecKING
senior tag
Igy szoktam, tanultam meg. A regi asztalon nem fert el a bill es az egerpad. De sokakkal ellentetben en nem a bill-t tettem az olembe(a talcara) hanem az egeret. Alkarbol jatszottam. Sajnos ezt szoktam meg... es baszus mire megtanultam jatszani, kezdhetem a nullarol. Kb nova1 szinten erzem magam.
Eroltetem en ezzel is, de kicsit hirtelen vagyok es par borzaszto hiba utan kiegek....eddig -1 rank.
Szebe
Az a csodas szek milyen magas? Marmint az ules magassag es a kartamasz?

-
marcusa
addikt
-
m_dawe
senior tag
-
maathe
senior tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
demerion
tag
-
szebe
addikt
-
Andor22
aktív tag
-
Arkennys
addikt
-
maathe
senior tag
-
szebe
addikt
-
maathe
senior tag
-
szebe
addikt
-
Vanir
veterán
-
alexy92
aktív tag
-
krecso
tag
Ezeket a hangokat lehet / nem lehet hallani.Szerk.: Előttem linkelték már. Korán van még, nah..

-
Xero
nagyúr
-
oliwwer
aktív tag
-
marcusa
addikt
-
törölt tag
-
Andor22
aktív tag
-
Andor22
aktív tag
-
regener
veterán
-
vzsryl
nagyúr
-
DrTechnoid
őstag
-
törölt tag
-
alexy92
aktív tag
-
Nxn908xxx
őstag
-
expander
senior tag
-
Vanir
veterán
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
-
rambustibi
őstag
-
oliwwer
aktív tag
-
Skinny26
aktív tag
-
Skinny26
aktív tag
-
Kiratheonly
tag
-
oliwwer
aktív tag
-
DrTechnoid
őstag
-
MurdR
veterán
-
lemusz
addikt
Bár meg kellene erőltetnem magam, de végülis nagynehezen megtudnám érteni, ha az egységesség, begyakorolhatóság stb. hipotézisek miatt tenné ezt, de ekkor meg a játékban rawinput 0-át kellene használnia... szóval sehogysem kerek ez így. Saját magát cidáztatja és továbbra is tartom, hogy nem ért hozzá.
-
wjbhbdux
veterán
-
lemusz
addikt
-
htc07
addikt
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
Rizzo
aktív tag
-
Arkennys
addikt
Lassan már automata sentry gunt rakhatsz le a kérdéses pontokra, amit mikrotranzakcióval vehetsz, és szőnyegbombázást hívhatsz map kívánt részére is, stattrakos bombákkal.
Én a stattrak music kit óta már semmin nem csodálkozok. Várom gránátokra mikor lesz pl, kihagynák ezt a ziccert? Áh fenét. Lépéshangokat piszkálják már jó ideje, javulás helyett épp a másik irányba tart a dolog...hogy a random fegyverek nerfeléséről ne is beszéljünk, amiknél erre nem is lett volna szükség. -
expander
senior tag
-
Xero
nagyúr
Én az agresszív wp játékot kedveltem, de kicsinálták az updatel. Így kompenzálni tudtam, hogy öreg lassú vagyok kevés fps-el.

Utána elkezdtem élvezni a jó spray controllt, de azt is megölték a hitboxal. Az utóbbi két napban pl csak olyan ellenféllel/serverrel találkoztam, ahol eltűntek a semmiben a golyók. SV non-stop 5-10 között repkedett, az ellenfél pedig ugrált mint a gumibogyó mind a két accounton (lem-supreme, global). Egyszerűen már csak bosszant, hogy COD stílusban kell agyatlanul menni ahhoz, hogy célt érj el. -
lemusz
addikt
-
Mezcal
addikt
-
alexy92
aktív tag
-
alexy92
aktív tag
-
Xero
nagyúr
i3+750Ti-al megvolt. Ott nálad valami nagyon nem kerek.
Igaz nekem ez a gép nincsen teleszemetelve. Csak CS-re tartom, gyakorlatilag TS-en és Steam-en kívül nincs is más rajta.

szerk: Na de mint fentebb is írtam szépen csendben (hogy asszony ne tudja meg) a hetekben dobok egy i5-t és egy 960-at a gameboy pc-be, aztán meglátjuk. Szerintem az én beállításaimmal és sw környezetemmel simán meglesz a 300.
-
ooooobi
őstag
-
rumos XIII
aktív tag
-
rumos XIII
aktív tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Shepherdke
tag
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
-
perecKING
senior tag
-
xenom0rph
őstag
-
m_dawe
senior tag
-
m_dawe
senior tag
-
szebe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Honda topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1