- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
maathe #48150 üzenetére
Neki kell ráérezni szerintem, mekkora sens amivel jó lesz, ilyen általánosságok tényleg csak nagyon vak támpontnak jók
mindenkitől kérdés:
Egyébként ha a játékon belüli hangkomm mikrofon hangerősséget magától felnyomja mindig a CS, azt ki lehet valahogy védeni? Pl CFG írásvédetté tétel, vagy egyéb? (nem nálam, én nem piszkáltam de soha nem teszi, másik gépen állandóan) -
zkas90
senior tag
válasz
maathe #47737 üzenetére
A szerveren levő 9 emberből 1-nek tetszett a csökkentés rajtam kívül. A maradék 8 sírt miatta, hogy minek kellett az időkkel baszakodni. 5-5 másodpercről van szó pedig csak.
Azt én sem értem, hogy miért lesz mostantól a majorokon is 1:55 és 0:40, de ezt hátha átgondolja még a valve. MM-nél ennek az apróbb kompetitív módosításnak is örülni kell. -
-
-
nugat
tag
válasz
maathe #39474 üzenetére
az egyetlen dolog, amit egy valve programozo altal tudunk, hogy a csgo egy modositott glicko-2 rendszert hasznal. [link]. szoval el lehetne felejteni mar ezt az elo-s baromsagot
@vzsryl: mar hogyne szamolna. sot, rengeteg adat van, amirol akar fogalmunk sincs (entry frag ideje, kilott golyok, etc) hogy mit vesz figyelembe a ranknal pedig nem tudjuk, szoval kar is talalgatni
-
dugo_
veterán
válasz
maathe #39474 üzenetére
ezt egy random angol csávó írta, semmi köze a valve-hez.
"please bear in mind that the numbers and information provided is just for the purpose of this example and may not (and probably aren't) exact"
kb ennyire hiteles az egész.és mint a múltkor írtam, engem egy győztes LE/LEM meccs után visszadobott dmg-k közé, mikor rangot lőttem a 3. accomra. ez sehogy sem történhetett volna meg, ha csak win/loss arányt, mvp-t néz a rendszer.
-
maximilian4
addikt
válasz
maathe #37381 üzenetére
Olvass már vissza..!
Írták, hogy idővel 10-15. rankra emelik. De ez nagyon sok szempontból butaság lenne..Másik meg, hogy ne magadból induljál ki. Barátom most kezdte a cs go-t, előtte 1,6, source és neki nem volt szüksége sok gyakorlásra. Most 200 órája van és úgy nyomja mint én 900 órával.
-
hNp88
aktív tag
válasz
maathe #36917 üzenetére
4-5 eur az "kis" tét lenne, meg a belőle nyerhető 1-2 eur? mert oké, a 40 centet még megértem, bár azért azt se tartom egy korrekt dolognak
de a szerencsejáték nem is a korrektségről szól, ezt is tudom. persze ha bukna a csapat, ugyanúgy benyelné a skineket... gyorsan keresek valami szart amivel le tudom tiltani ezt az oldalt
-
realmdrude
tag
válasz
maathe #26602 üzenetére
Zero: Igen, nagyon durva
maathe: Addig nyitok, amíg van kulcsom. Még van 75 dollárom, és 2,49 egy kulcs + még van a raktáramban három. Olyan kulcsokat veszek, amilyen ládákat eddig kaptam az adományozóktól.
Szóval bőven túl fogunk menni a karácsonyon.
Egyébként sajnos elfelejtettem shoutoutolni azokat, akik eddig adományoztak ládákat, de a következő videóban, és az azt követőkben a végén leírom mindenki nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest