- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
-
oliwwer
aktív tag
-
regener
veterán
-
dugo_
veterán
Ne keresd, hanem írd be steam ID-nek: http://steamcommunity.com/id/droliver91
-
Nxn908xxx
őstag
Persze.
cl_crosshairdot 1De töltsd le inkább ezt a mappot, sokkal könnyebb célkeresztet csinálni így.
-
edgR
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
-
törölt tag
-
LionW
tag
-
he7edik.
addikt
-
szebe
addikt
-
he7edik.
addikt
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
-
szebe
addikt
-
regener
veterán
-
Vanir
veterán
-
mouzrr
őstag
-
ReFleXx
addikt
-
demerion
tag
Ennek különböző variációi mennek már egy ideje, 100% hogy scam. Másik ami most nagyon pörög az a lopott bankkártyás tranzakció. Emberke megkérdez hogy szeretnél-e pl 40 kulcsot 35ért, mert neki nagyon kell a kulcs és nem akar várni, felraksz egy itemet marketre megveszi drágábban és utána kéri csak a kulcsokat. A pénz általában lopott paypalról/kártyáról van így bukod a pénzed is és megdobnak egy tradebanal.
-
mobal
nagyúr
-
kretenallat
senior tag
Nem, sajnos olyan szinten nem éri meg szerintem, hogy nem kellett floatig lemenni a részletekbe, hogy eldöntsem, hogy én nem fogok ebbe fektetni.
Kicsit másabb, de egy kicsit kötődik ide: Nem vagyok nagy trader, CSGOban nem is üzleteltem szinte, mert mostanában nincs elég időm, viszont van elég pénzem. Nincs meg a motiváció, Viszont dota2 cserélgetésből kiszedtem kb 500 eurót, ezért egy kicsit utánanéztem az elején, hátha ebben is lesz kedvem valami hasznot csinálni... Hát nem lett. Pár dolgot megveszek, ha úgy érzem, hogy fel fog menni, de hogy beszélgessek a sok "üzletemberrel", aki szerint a fair trade az, amin neki elegendő haszna van... Őszintén szólva a market eléggé betett annak az üzleti mentalitásnak, amit én szerettem: megszerezni, ami tetszik, vagy épp elfogadni olyat, ami nem kell, de többet ér. Ma mindenki centizgeti, hogy "ez 20 centtel magasabban kezdődik, mint a tiéd", a floatot meg leszarják. Kb ott kezdenek el fogalalkozni vele az emberek, ahol én már nem vagyok érdekelt: high tier cuccok, CH AK, kések...
-
sss
őstag
-
he7edik.
addikt
-
lemusz
addikt
-
DrTechnoid
őstag
-
Eyesis
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
Joe Swanson
senior tag
-
Vanir
veterán
-
adebajor99
csendes tag
-
Middle
csendes tag
-
Joe Swanson
senior tag
-
Xero
nagyúr
-
BlackTreff
tag
-
krecso
tag
-
2thletme2day
őstag
-
gali777
őstag
-
Årpi
őstag
-
Mclovin
senior tag
-
marcusa
addikt
Csak mondjuk ő nem fanatizmusból, hanem dolgozik...

Bowie knife: https://www.youtube.com/watch?v=Wt12U59UeNs
-
Vanir
veterán
-
ReFleXx
addikt
-
kettyo2
csendes tag
-
IMIIKE1998
őstag
-
IMIIKE1998
őstag
-
SRII
őstag
mert vannak napjaim, amikor olyan szinten be vagyok tompulva, én --én azt hittem mindig ilyen vagy..OK

Másik!
Csaló az csaló, nincs jó fej és nincs kíváncsi csaló! Aki csal az sz.r alak és kész!Skilly
Sirok a nevetéstől. Ez a játék napról napra sz*rabb.Jó elrontották, élvezhetetlen szinte minden meccs!
Nincs sikerélmény...
10 mécsből eddig átlagban 6 nyertet lehetett hozni és legalább 2 döntetlen, 2 vereséggel zárult, most ez
- 10 mécsből, 5 meccs vereség, 3 meccs smurf aláz szarrá, 2 meccs pedig csalással vernek pépé...
Igen tényleg jó lett a változtatás, ezért is mentem más játékot játszani!
-
BigBlue69
őstag
-
oliwwer
aktív tag
-
htc07
addikt
-
kiezTe90
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
-
phenomHUN
senior tag
-
rumos XIII
aktív tag
-
DrTechnoid
őstag
-
marakuja
csendes tag
-
dugo_
veterán
Rákerestem erre a csokis sírós videóra egy másik feliratozás után kutatva, de ahelyett ezt találtam. Sikoltozok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Every Silver Elite Player in a nutshell -
CraBByzzz
aktív tag
Redditen csináltok olyat, hogy 10ember összeált, vettek egy szerót ahol lehetett xpt szerezni, és valahogy megoldották hogy lazán elhessen gyorsan farmolni csomó tp-t, de asszem volt valami határ is (asszem 10k xp).
Szóval meg lehet oldani, csak ki az aki ennyit szenved vele, ennyiért inkább veszel olyan accot amin van alapból lvl 3. -
MarioAna
senior tag
Mármint úgy 500-600 pontot, ammenyit jóváír alul a szintlépésnél, vagy az in-game scoreban?
Második esetben egy ~50 killes sima DM-ért (ami egy mapon szerintem átlag, ha az elejétől ott vagy a végéig) is annyit ad...extrém esetben ha AIMgép vagy és felpörögsz, bőven lehet 700+-os mapokat tolni. -
ReFleXx
addikt
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
-
sanyek2
senior tag
-
DrTechnoid
őstag
-
IMIIKE1998
őstag
-
perecKING
senior tag
-
marcusa
addikt
Engem meg egyszerűen nem akar visszadobni supreme-ből... Akár milyen bot módjára játszom. Tegnap előtt consi hívta egy Kandisznós haverját játszani, 2 meccset játszottunk összesen, elsőt buktuk, a Kandisznós srác Global-ból supreme lett, én maradtam supreme. Kövi meccset is buktuk, Kandisznós srác LEM lett, én maradtam supreme...
Pedig már úgy lennék sas
-
shaddy1027
tag
-
sss
őstag
-
sss
őstag
-
vzsryl
nagyúr
-
L1ZRRR
senior tag
-
csurenzoo
aktív tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
moongoose
őstag
-
regener
veterán
-
perecKING
senior tag
-
sss
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
Lehet valakinek 10000 órája, nem jelenti azt hogy jól is játszik. Az számít hogy gondolkozik-e játék közben, van-e érzéke hozzá, de a legfontosabb, hogy abból az óraszámból mennyit töltött koncentrált intenzív gyakorlással fejlődés céljából. Mert a hátradőlve zenéthallgatva dmezés semmit nem ér, úgy ahogy az only mm-ezéstől sem fog megtanulni senki játszani. De ez minden sportban így van. Nézz meg egy magyar ifi fociedzést aztán nézz meg egy spanyol/németet. Nem azért jobbak mert tehetségesebbek az ottani gyerekek, hanem mert teljesen más a felfogásuk, edzésük, motiváltságuk. Minden fejben dől el, és a gyakorlás minőségében. Hidd el, többet ér napi 2x 15 perc intenzív dm, mint 5 mm amiben agyhalottak ellen játszol.
Tehát szerintem aki tényleg jó akar lenni ebben a játékban, a játékidőnek így kéne eloszlania: 80% lövés, dm, botozás, profik játékának elemzése, füstök gyakorlása, taktikák tanulása, stb. és 20% 5v5.
Szvsz. -
expander
senior tag
annyira mas minden az 1.6 es a go kozott, hogy az olyanoknak, mint nekem akinek kimaradt a source, kb egy teljesen uj jatekot kell megtanulni. mondanam, hogy a palyakat legalabb ismertem, de ez sem igaz, max a layout az ami hasonlo, de annyi uj spot van, hogy lenyegeben ujra kellett tanulni. szintugy a flasheket dobni, a fustrol meg ne is beszeljunk, mert az 1.6ban semmi elonyt nem adott kb

-
IreN!CuS
őstag
-
sss
őstag
-
Xero
nagyúr
Én a rankváltás előtt LEM-ben voltam max. Utána relatív gyorsan global.
Most a visszaváltás előtt visszabuktam smfc-ra (sokat balfaszkodtam alacsonyabb szinteken). Remélem nem is rak vissza.
Úgy érzem, hogy számomra a realitás lem-smfc körül van. A global egyszerűen irreális.Ezzel szemben az új smurfon funolva LE-be dobattam magamat, és gunroulettel vagy deagle only-val is hozzuk rajta a meccseket. Tehát még van hova tolódnia a rendszernek, de örömteli a változás.
Hátha visszatérnek a régi izgi dmg-le meccsek.

-
vzsryl
nagyúr
Van egy szint, amit anno hozott a DMG rang. Azoknak a nagyja tudott lőni és gondolkodni csapatban és önállóan is. Ez a szint most összekutyulódott és feljebb helyeződött LEM-GE környékén és marha kevesen vannak, ha átlagot nézünk. Ennyi az egész. Szerintem akik ezt a szintet nem hozzák, azok számomra nem számítanak a játszani tudók közé, és maximum casual gamernek tudom nevezni őket. Lehet velem nem egyetérteni, de a több, mint 10 éves és 5000+ órás múltammal én így térképezem le magamnak a CS-t, mint skillt igénylő csapat alapú fps-t. Régen is voltak olyan játékosok, akik csak egy casual szintet hoztak és borzasztó mozgással, aimmal és gondolkodással rendelkeztek, mégis nap, mint nap összefutottam velük pubon. És voltak a skillesebb játékosok, akik tudtak rosszul lőni, ha nem ment nekik, de a mozgásukon, gondolkodásukon egyértelműen látszott, hogy teljesen más szinten vannak.
-
maathe
senior tag
-
lemusz
addikt
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI MAG301CR2 30 / 200hz / curved
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1