Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mint pár embernél, az update óta nálam is folyamatosan fagy a game. Update után kb 3 órával ezelőtt még ment, 2. accal fel tudtam menni idlezni (szerencsére volt új láda drop is), de mióta accot váltottam nem jó.
Elindul, szerver vagy játéktípust kiválasztom, loading, és miután a végére és kifagy az egész. 6x eljátszotta zsinórban egymás után különböző szerverekkel, úgyhogy feladtam. A 2. után gép reboot is volt, a 4. után pedig integritás ellenőrzés, de nem oldották meg.
Van ötletetek?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #27696 üzenetére
Ő sem gyenge [link]
-
Redneck
nagyúr
válasz Vismajor01 #27671 üzenetére
Van benne valami. A mai casual gémerek világában ez kell. Nagy hátrány viszont a 128 tick és ezen nem tudok túllépni.
Vesztes meccs is lehet jó, de csak akkor ha azért győznek le mert jobbak. Akkor dühös az ember ha erőteljesen csalás szagot szimatol. Kaptunk már ki Faceit kupán is úgy hogy szarba lőttek, 5 kört hoztunk, de az ellenfél ügyes volt, taktikusan játszott és kihasználta a hibáinkat. Gratuláltunk nekik és mindenki ment a maga útján.Ma például romba lőttünk egy amúgy elég jól lövő csapatot Faceiten úgy hogy fegyelmezetten, higgadtan és taktikusan játszottunk. Nem vállaltunk nagy jeleneteket, talán kicsit gusztustalanul is fogtuk az Overpass mapot, de az ellenfél a meccs közepén nem csalózni kezdett, hanem megdícsérte az infózásunkat és a remek helyzetfelismerésünket. Ez sajnos ritka manapság de ezek szerint nem példa nélküli.
Nem bánom ha emelt fővel jobbak ellen kell vesztenem! Csalók ellen viszont kiégek és megutálom az egészet azonnal!
Szerk:
A mai twitchen GeT_RiGhT-ot elnézve, őt sem az zavarta hogy veszít, hanem az ahogy. Próbálkozott, felpörgött, meg akarta mutatni hogy ő az, de egy vérpisti csaló hülyegyerek ellen ő is csak egy b*lfasz hullajelölt volt![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Vismajor01
addikt
http://www.twitch.tv/sodapoppin
Ezt a csávót hog ynem láttam még eddig?
Sírva nevettem amikor nem tudta megnyitni az invertoryját mert a cs:go egyesével dobálta be a dobozokat.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
őstag
válasz #97716736 #27676 üzenetére
Csináljatok otthoni idle servert, nálam is az megy homeserveren
Saját tákolt/googlezott pluginnal beállít csapatba, így mehet az alt-tab. Ha kell feldobom valahova a komplett sourcemodot. Nem annyira kifinomult, mint a fizetős plugin, de a célnak eddig megfelelt.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Xero
nagyúr
Megint only pistol és zeus smurf napot tartok. A legutóbbi meccsen globalnak néztek minket.
Pedig ott van az accountomon, hogy smurfolok és a fő account linkje is el van bújtatva. -
-
marcusa
addikt
válasz Cthulhu Dawn #27677 üzenetére
Ez hülyeség... Ha nincs se csaló, se nagyobb rangú smurf-ölő tag sem, akkor én nagyon élvezem a játékot, még ha kikapunk, akkor is!
:-)
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tévedsz, silver mm-ben nem lehet élvezni a játékot . (ha silver vagy)
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
válasz Slystyle #27666 üzenetére
Kikérem magamnak Nekem az összes skinem fekete-piros, nálam azok a kedvencek, én csak elmondtam, hogy ócskák lettek.
Előfordulhat, arra gyanakodtam én is, csak így idle-be nem tudok menni 1-2 napig amíg nem frissítik. A másik meg már a fájlokat is leellenőriztem, meg újra is tettem a go-t, de még mindig nem hozza be a kedvenceknél a szervereket.
Itt vannak az én skineim -
htc07
addikt
a rankrendszer egyetlen megmentője az lenne szerintem, ha nem látnák az emberek a saját rankjukat (meg másét sem).
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Amúgy a smöröflési témához:
Írjon bárki bármit a rank és MM rendszer az a CS:GO legeslegnagyobb erénye az előző szériákkal szemben. Sourceban kellett szerver, mirc, ellenfél, etc, és akkor ne csaljon, ne legyen túl jó, túl rossz se. Megvolt persze a rendszere, de kurvára nem volt egyszerű, és legfontosabbként: ÖT EMBER KELLETT HOZZÁ.Ezzel a noobok gyakorlatilag kiestek. És itt a cs:s scene jó 40% áról ebszélek ha nem többről. Maradt nekik a publik, semmi más. Mert vagy nem voltak meg öten, vagy nem volt szerverük, vagy bárkit találtak mircről szarrá gyalázta őket, de mircig szerintem kb senki sem jutott el közülük.
Ellenben cs:go: Mindenkit berak egy képességeihez NAGYJÁBÓL megfelelő szintre. Tekintsünk most el a boosttól meg csalóktól. A kis noob silver egyes is silver egyesekkel kerül össze egy jó minőségű szervereken("tisztelet" a kívételnek, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy sourceban milyen gyakran kellett rom szervereken játszanunk back in 2006), ahol sokkal, de sokkal több esély van egy szoros, izgalmas meccs lejátszására mint sourceban vagy 1.6ban(főleg, hogy 95%uk a warig sem jutott volna el előző játékokban). Egyszerűen nem a grafika, vagy a lövések hangja teszi ezt a játékot népszerűbbé mint bármelyik másik CS, hanem egyszerűen mert mindenki tudja élvezni. Mindenki. Az is aki még mindig pubonly üzemmódban éjszakánként bombákat defusolgatnak hogy előrébb legyen a serverrankon.
Nah, ezt kúrja szépen szét a smörfölés. Az a fajta, amikor kölcsönaccokon játszik valaki, az pláne. Az meg a nonpluszultra, amikor 3-4 ember direkt derankolja saját magát jó lowra, hogy ott élvezettel hentelhessen olyan embereket, akik nem olyan tehetségesek mint ő. Mert egy igazi csés egy wart nem tud TELJESEN félvállról venni, akár csak pisztollyal megy az ember akár nem. Ha szembe jönnek, akkor te lefogod akarni lőni, teljes tudásodhoz mérten.1vx szituk pláne. Szükséges kiemelnem, hogy én magamból indulok ki, és senkit nem kívánok elítélni semmilyen módon, mert van igazság a másik oldalon is.
Igen, nekem is van smurf accountom. Dupla kalára dobta be a gép, sheriff voltam vele stabilon. Havernak eladtam, lebukta sima ak-ig, visszavettem, onnnan kb 2 nap alatt dupla ak voltam megint.Szerintem aki silver 1 az hagyjuk a silvern egyen játszani silverekkel, had élvezze. aki sas szintén, aki globál szinten.
Aki meg hellokitty:Island of adventure-özni szeret, lelke rajta. Ez az én véleményem.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Redneck
nagyúr
válasz #57770240 #27665 üzenetére
1. Döntetlen lett
2. 31 fragre 19 halál jut, hiába volt mellé 8 assistod.
3. Ebben az esetben a 80 pont arra jó hogy stagnálj kb
4. Lehet következő győzelmednél feldob!Szerk:
Ma már mindent meg kell különben mocskos szemétládának néznek! Beteg világ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó entry fraggernek lenni, annyi biztos. Többet nem ávépézek !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
IDLE szerverre se tudok felmenni, mindegyiknél 5-10 sec aztán annyi.
-
Redneck
nagyúr
válasz pr1mzejEE #27659 üzenetére
Nekem az M4 és esetleg a Galil ami tetszik pedig nem szeretem a túl színes skineket, de a többi felejthető. A kala mintha sima lenne!
Szerk:
Megelőztek! Amúgy a beretta is jó lenne csak sosem használom![ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Az új skinek. [link]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
polaroi8d
csendes tag
Sziasztok, silver 3-ban vagyok és keresek pajtársakat akikkel lehetne fejlődni
http://steamcommunity.com/id/polaroi8d/
Üdv, Levi.
orbanlevi.hu - I have an addiction. It's called winning.
-
Vismajor01
addikt
Megvan kifizet a silver 2es idegesítő streamer csajoknak
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Eagl3
veterán
Monitorbol mi az ajanlott CS-re, ami 100+Hz es nem TN paneles?
-
lemusz
addikt
válasz freeknight #27651 üzenetére
Nem, igazából nagyon taszít az ilyesfajta tiszteletlenség. Mint ahogy én se kéregetem gabessont, flasht, plumot stb.. állandóan hogy játszunk már, játszunk már... pedig egy global/szuprém <-> sas között kisebb a különbség, mint egy silver2 <-> sas között.
-
lemusz
addikt
rickey: csa
rickey: go ?
lemusz: cs
lemusz: ne hari, de ilyen szintűekkel nem szoktam
rickey: milyen ilyen szintuekkel ?-.-
rickey: meglovom nme aggodj
rickey: ezt a szintet adta
lemusz: ne vedd mellre
lemusz: nem személyes
lemusz: nem játszom duplakal /seriff szint alattiakkal
rickey: -.-
rickey: mert?
rickey: mi lesz a bajod ?
lemusz: nincs kedvem kiégni
rickey: mirét égnél ki ?
rickey: hid el sztem jobban játszom mint te
lemusz: ::
lemusz: komolyan gondolod?
rickey: igen
lemusz: szilver2-ben 16 órával ezt mered állítani?
rickey: igen
lemusz: te egy igazi lófaszjóska vagy
rickey: mert?
rickey: most a 16 orámmal meglövöm a te szintedet hidd el
rickey: hogy lehet szintet fejlődni am ? -
Xero
nagyúr
Pisztoly only smurfben ha valaki benne van, annak még van két helyünk. Szokásos account.
-
Skilly
aktív tag
Megtudnatok mondani, hogy miert dob ki ha kozossegi szerverre csatlakozok. Keresek egy idle szervert, csatlakozom, betolt es kidob a jatek, de nincs hibauzenet. Frissen telepitett rendszer, eddig nem volt ilyen problemam.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Redneck
nagyúr
válasz #97716736 #27642 üzenetére
Már 120hz is bőven jobb mint 60 vagy 75.
A kidobálásról meg annyit hogy a játék nem válogat. MM-ből és Faceiten is kidobált az előző verzióval, volt hogy meccs közben 3x. Most 2 Faceitet toltam és nem vágott ki pedig az egyik Overpass volt és azon a legérzékenyebb minden hibára.
-
törölt tag
"No internet games responded to the query" ezzel mi a francot lehet csinálni?
Ami a kedvencekbe vannak szerverek, egyet sem jelenít meg, régen volt ilyen problémám, de nem tudom mi oldotta már meg, tűzfalakat stb már néztem de semmi. Tegnap óta vacak... -
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #27642 üzenetére
VA panel. Nincs több kérdés.
(#27640) orichalcos: Íme a cfg-om. Ettől jobban cfg-ban nem lehet butítani (tele van szeméttel is szóval nem kell mindent nézni).
Felbontást lerántod 800x600-ra, vagy 1024x768-ra, indítási opciók közé kerüljön be a -high -nod3d9ex és a -threads (magok száma/feldolgozási szálak a prociban).[ Szerkesztve ]
-
Lacek89
tag
válasz Redneck #27631 üzenetére
Külön témát nem csinálok neki, majd a következő update javítja, MM-ről ne vágjon ki a többi nem számít. Btw ez a hiba eddig új, korábban olyan szokott lenni hogy beakad a hang pá mp sötétség aztán magára talált újra. Viszont MM-be D2-őn ha CT oldalra kerülök gyakorta töltöm a warmup-ot a textúra alatt, mögött, érthetetlen hogy miért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok
Létezik a játékhoz valami fálj (CFG, vagy ini vagy bármi egyéb), amiben lehet kicsit még butítani a játékot hogy gyenge gépen is fusson? Megszereztem progit, de notin, meg tableten is gyengén megy. átlag ilyen 20-25 fps.
Live-Die-Respawn
-
fntastic
aktív tag
Na öcsémet játékra intettem az accommal és összejött egy Chroma Case szerencsére. Lesz pénz mostmár valami jobb skin-re.
Amúgy a market-et csak úgy változtatták meg, hogy a kulcsok nem tradelhetők/árulhatók 7 napig vásárlás után, vagy ez az összes item-re vonatkozik?
-
freeknight
őstag
válasz Lacek89 #27630 üzenetére
Engem is elkezdett asztalra dobálni. Csodálkoztam is, miért nem ment a játék, hogy hazaértem, mert reggel, mielőtt munkába indultam, beraktam egy idle szerverre. Most meg bemelegítésként játszottam volna egy deathmatchet, erre szó nélkül kivág.
Gratulálok Valve! Ha legalább új ötlet a nyamvadt skinek mellett már nem fér bele, legalább ne rontanának a jelenlegi minőségen
-
Redneck
nagyúr
GeT_RiGhT épp nyomja. Félelmetes milyen jó lehet tolni 144 hertzen. 144 képkocka másodpercenként. 128 tickes szerveren így a 128 mintából 128 biztosra látható.
Szerk:
Kifogott egy csalót a fiú!Szerk:
Üdv a klubban... El is vásárolta magát.[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Új ládát mindenkinek droppol?
-
kiszi07
senior tag
Nova smurf jelöljetek + stream 444!44 profil
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Redneck
nagyúr
válasz Lacek89 #27630 üzenetére
Nekem update előtt pár napja csinálta. Sőt volt hogy kékhalált dobott olyan hibakóddal amit 2010-ben javítottak a Windowsban. Akkor volt kék halál mikor egy konzolparancsot beírtam és entert nyomtam.
A kidobálás azért idegesítő mert nem tudni miért van. Verify integrity game cachet csináltam de nem oldotta meg. Remélem az update javítja. Írd majd meg mi lett a helyzet nálad!
Szerk:
Ha csinálsz egy témát neki én csatlakozom csak linkeld be. Ha nem akkor majd én csinálok később![ Szerkesztve ]
-
Lacek89
tag
Az új update óta random kidobál a játék asztalra szó nélkül. Azaz hibaüzenet nélkül. Főleg ha épp játékba akarok csatlakozni vagy élő meccset akarok nézni. Másnál is?
-
őstag
válasz vorosmarti #27626 üzenetére
Nem nagyon kell hozzá mozogni, reggel betettem saját idlere, mire felkeltem már kiszórta a heti adagot
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Mclovin
senior tag
Mik ezek a kés árak? 6 hete kb. 16 kulcsért vettem egy Gut Knife Boreal Forest FT-t, most meg 75 euro a legolcsóbb belőle... minek tradeltem tovább.
-
po1son
addikt
-
shaddy1027
tag
1,99 euróról 2,15 most a kulcsok ára ingame. Vanguard 4,69 euró helyett 5,19 és a matrica 0,75 euró helyett 0,85. Kérdés ez most miért történt?
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
kiszi07
senior tag
Hali. Ma valószínűleg kapok kölcsönbe egy novás accountot, amit felkellene húznom. Akinek van kedve játszhat majd. Stream menni fog. Alap rangom sas2/supreme
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
fntastic
aktív tag
válasz vorosmarti #27615 üzenetére
Én is ilyenkor nem vagyok otthon, mire vasárnap tudok idle-zni már ára se lesz.
-
fntastic
aktív tag
válasz Redneck #27601 üzenetére
Ez a Goose to Goose mit takarna?
Monitoros kérdéshez: szerintem a túl nagy se jó, bár preferencia kérdése is, de én szinte jobban szeretek egy kicsi 4:3-as monitoron játszani mert könnyebben belátni az egészet. Amúgy 21,5-esen játszok. Egy 120/144Hz-es monitor lenne az igazi, de nincs rá pénz.
Pedig örültem már, hogy senki nem használt CZ-t, jó volt Tec-9-eket meg Five Seven-eket látni.
Bár a maradt hosszú draw animation miatt AWP/Scout mellé venni legalább talán nem olyan jó választás. CT-knél lehet talán a legerősebb eco körben.
Ti hogy látjátok ezt a dolgot? -
csurenzoo
aktív tag
Hogy tudok idlezni ? Megvan a bind működik.,hogy körbe-körbe szaladgáljak. De mikor vége a mapnak kellene nyomni egy entert, hogy újra beálljak. Ezt hogy lehet kiküszöbölni ?
-
Bahama
aktív tag
Ezeket az új ládákat mindig így sunyiban hozzák be, nehogy rá tudj készülni?
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Redneck
nagyúr
válasz Kempeti #27600 üzenetére
Pont ezt írtam nekik hogy maximum így lenne korrekt a CZ nerf. Az előző butításal használhatatlan volt. P250 5 helyett 3 tár? Következő frissítésben a Tec9 lesz butítva és a Five-Seven..
D2 added Goose to Goose.
Szerk:
P90-et mikor veszik le 30 golyóra? Scout ugrásból fejest is kivehetnék, magozónak meg komolyabb visszarúgást és kész a játék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest