- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
Talán egy kicsit túllépett 1-2 hozzászólás a társadalmilag elfogadható kommunikációs kereteken.
Egyrészt: Attól nemigen lesz egy fórum szakmailag irreleváns, hogy egy indulatból íródott hsz-re, nem ad rögtön választ a feldúlt kérdezőnek. Ahogy az expert-ek szokták írni: ilyen ez a popszakma.
Másrészt: Attól hogy vki 2 hónapos regisztrációval rendelkezik, még lehet rendes ember. Tudom, mert az enyém sem sokkal régebbi
Mindezek mellett sok segítőkész választ kaptam már 1 HETES reg-el is.
-
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #29384 üzenetére
Izgalom az van. Azért gondolj bele. Ők nem ebből élnek és nem napi 8 órában nyomják. Mikor kijutnak és a közösség összedobja nekik egy ilyen versenyre (+ a saját pénzük amit elköltenek egy ilyen túrára) akkor nagy a nyomás. Arról nem is beszélve hogy a hazai fizetésekből kicsit nehéz komoly csapatot építeni és bejárni a világot. Szponzorokhoz pedig eredmény kell és a versenyeken részvétel, jó szerepléssel párosítva.
Ördögi körben a hazai CS.
"Tegnap szurkolt nekik a magyar cs:go közösség nagy része, de nem éltek a lehetőséggel." De, éltek, már az nagy szó hogy kvalifikálták magukat.
-
nugat
tag
mg2-bol nova2. imadom ezt a jatekot
-
po1son
addikt
válasz
Redneck #29380 üzenetére
Tegnap szurkolt nekik a magyar cs:go közösség nagy része, de nem éltek a lehetőséggel. Vp ellen nem várta el senki tőlük, hogy nyerni fognak, de azért a 3 kör az elégé nevetséges. A hell az meg simán verhető volt szerintem. De hát a profizmustól ők még messze állnak, mint csapat és gondolkodásban is. Habár egy-kettő csapattagnál az aim sem volt a legjobb, de foghatjuk az izgalomra.
-
CtiveR
tag
válasz
Dexter-2000 #29365 üzenetére
Steamen bemész a raktáradba és jobb felül keresd: Csereajánlatok, mellette Egyebek -> Raktárelőzmények
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #29377 üzenetére
Nem kevesen vannak, akik a piaci ár alatt is odaadnak itemet, hiszen ha nem igy lenne, akkor mindennek fix ára lenne. Marketen is ugyanez a helyzet.
Én nem sokat trade-elek, de többször volt már olyan trade-em, amin több mint 1 euro jött. Mindezt úgy, hogy soha nem bizniszeltem 10-12 euronal nagyobb értékű itemmel. Az expert traderek mindig leírják hogy alig töltenek vele időt, és dől a skin, kulcs, stb... Ez nyilván így van, csak az elején nekik is nehezebb volt. Nagy értékű item-ek esetén már 1-2 plusz kulcson nem gondolkodik senki, és azért az 2-4 euro. Gondolom az a legfontosabb szabály hogy ne adja fel az ember pár hét után.
Hozzá kell tegyem, hogy én magam sem vagyok igazi reklámarc a fenti gondolatokhoz, mert nem sok időm és türelmem van hozzá
-
Redneck
nagyúr
válasz
freeknight #29379 üzenetére
1. Online selejtezőn jutottak ki, ez volt a rájátszás ahol 2 meccsen is alulmaradtak.
2. A VP elleni cache T oldal ultragáz volt. Egy értelmes támadást nem produkáltak és egyenként mentek lelövetni magukat.
3. Túl sok a ha.Sajna most ennyi volt a volgare de szurkolni kell nekik, tudnak ők ennél többet!
wjbhbdux: rumlika nem volgare tag már szóval szurkolhatsz nyugodtan
-
freeknight
őstag
válasz
po1son #29378 üzenetére
Tehát akkor már itt nem fognak játszani, ezt akartam kérdezni, köszi
Azért az fasza, hogy első körben egyenes kiesés van, azért egy mouz, neadjisten HR ellen nagyobbat tudtak volna alkotni. Sőt, továbbmegyek, ha Cache-ben nem T oldalon kezdenek, akkor is több esélyük lett volna. No, mindegy.Pasháék mikor játszanak még? Lounge-on nem látom őket.
Jaaa, hogy ők Penta ellen kiestek tegnap? Az szép -
po1son
addikt
válasz
freeknight #29377 üzenetére
Még fog, de már csak max iclen...
-
freeknight
őstag
válasz
csaba951 #29367 üzenetére
Ez oké, de ki az a baromállat, aki odaadja bármilyen skinjét is a piaci árnál 1 centtel is alacsonyabban?
Én nem hiszem el, hogy ilyen hülyék léteznének. Na nem mintha engem annyira meghatna ez a filléres tradelgetés, az időm többet ér ennél. Van pár skin, ami tetszene, de ezért nem fogok a gép előtt ülni órákat, az, meg hogy igazi pénzt tegyek bele, teljesen esélytelen
Azért ez a penta most elég szégyen. Ennyire azért nem CT map az inferno
.
A Volgare fog még játszani valamikor? -
-
Ochocinco46
aktív tag
még mindig fennáll a problémám. b85 d3h, hyperx 8gb ddr3, i5 4440, sapphire 270x dualx oc gépem, először lejött csgo, de map betöltés közben beállt és lefagyott, utána momndom újrarakom steamet meg cs-t, de ha elkezdtem tölteni a csgo-t akkor beállt és csak rr segített. most engedte, de 100%-nál van egy órája és nem fejezi be, így el se tudom indítani.
erre esetleg ötlet?
minden más játék megy. A vinyóval van vmi gebasz, megy is majd vissza gariba az biztos, de ilyet akkor se csinálhatna nem? -
xenom0rph
őstag
Ha valaki belépett az accomra, és játszik vele, akkor én mit csináljak ,hogy őt lecsatlakoztassa a steam? váltsak pw-t?
csaba951: Most abból a 3-ból hirtelen 5 euró lett, de akkor is más elmondásaiból egyszerűnek hangzik valami overpayes barmot kifogni pedig én ritkán találkozok velük
Próbálom tovább..
-
csaba951
veterán
válasz
xenom0rph #29364 üzenetére
Ha ez olyan könnyű lenne, akkor Kínában már nem dolgozna senki!
Sok kitartás, türelem, szorgalom kell hozzá. Meg persze szerencse.
Meg eleinte a pár euróddal a táplálkozási lánc alján vagy, innen a legnehezebb pénzt keresni. Egyrészt mert ilyenkor még egy csomó tapasztalat hiányzik, másrészt mert ilyen alacsony tőkéből nagyon nehéz előrejutni. Az első 100 €-t nagyon nehéz megszerezni. Mire meglesz addigra megtanulod/rájössz, hogyan kell ezt csinálni. A második 100 € már sokkal könnyebben, sokkal rövidebb idő alatt lesz meg.
Cthulhu Dawn-nál gondolom ez egyfajta kísérlet, hogy 1 € kapott item-ből meddig tud eljutni. Látszik, hogy az alapvető szabályokat, összefüggéseket érti. Ha továbbra is van hozzá szorgalma, kitartása, akkor fél év múlva már ő is 350 € késsel/fegyverrel fog szaladgálni. Már ha van rá igénye!
Ha kevés időd van ezzel foglalkozni, akkor csinálsz Trade linket, csgolounge-on meghirdeted és várod, hogy jöjjenek az ajánlatok. A beérkező ajánlatokat meg percek alatt le lehet rendezni. Több idővel ugyanez, de megnézed, hogy ki keres olyan item-et ami neked van, és küldesz neki trade offer-t.
-
kiszi07
senior tag
Ez a Penta brutál csapat lett
Remélem elveri a Titan-t is és jön a fogadásom
-
xenom0rph
őstag
Nem tudom, hogy most ehhez is én vagyok a szerencsétlen, vagy csak én nem találtam meg az aranytojást tojó tyúkot. De alig hiszem el, hogy más 1 eurónyi skinből flip knifeot, meg huntsmant csinál, én meg itt szívok kicsivel több pénzzel (3€ euró: blue lam ak ft, basilisk ft) és sehova nem tudok eljutni cseréket tekintve, max hátrafelé..
-
CtiveR
tag
válasz
Dexter-2000 #29362 üzenetére
A raktárelőzményeknél
-
Dexter-2000
őstag
valahol vissza tudom nézniaz eddigi cuccaimat?(ami megvolt stb..)
eléggé foghíjasak lettek -
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #29360 üzenetére
Kategória: Humor
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
Éééés 2 matricás redline awp
. Lounge-on is vannak azért jó ajánlatok, de sajnos gyakoribb az amikor világosan beírod a hirdetésbe, hogy 1:1 uptrade majd ajánl neked 25 0,1€-os skinből 3 eurónyit a 6 eurós skinedhez
.
-
fmx
aktív tag
válasz
DeathBat666 #29357 üzenetére
Ja,M.O egyik legjobb 1.6 szervere volt
Te milyen nickkel toltad? -
hNp88
aktív tag
tradevonat:
battle scarred m4a1-s guardiant mire lenne érdemes "feljebb cserélni"?
-
-
fmx
aktív tag
válasz
DeathBat666 #29347 üzenetére
easypro,persze hogy ismerem admin voltam.Femix név mond valamit?
-
CtiveR
tag
válasz
vorosmarti #29350 üzenetére
Igen :/ az a baj, hogy nem nagyon nézi azt senki (pedig mellékesen k#rvajól néz ki
) Nem tudok feljebb csúszni a árban csak olyan offerek jönnek ami vagy alacsonyabb az enyémnél vagy egy szinten de azzal sem leszek előrébb... ha a fegyveremre keresek rá akkor csupa lehúzós offerek vannak...
-
CtiveR
tag
válasz
Cthulhu Dawn #29321 üzenetére
Nekem most van egy Desert Eagle Heirloom-om StatTrak számlálós és 10€-s matricával de senkinek se kell
-
DeathBat666
aktív tag
Nem, de tudom ki ő, ismerem, régen sokat játszottam vele együtt, hülyeségből átírtam én is a nevem Soki-ra, ketten 1.6 ba nagyon sokat waroztunk (Easy pro mondd valamit?), eléggé ismertek minket, és végül csgo t is ezzel a névvel kezdtem el (mert ő már befejezte a csé-t és mondta, ha gondolom átvehetem
)
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #29338 üzenetére
Nem arra gondoltam. Ha a lounge-on találsz olyat aki olyat itemet keres ami neked van, a trade-linkjén keresztül tudsz neki küldeni trade-offert. Persze van olyan akinek nem...
-
törölt tag
-
betegphiu
senior tag
Novásokat keresek esti mixwarokra. ts-em van,aki esti lövő,vegyen fel,10-től a gépnél vagyok.
betegphiu2_0 -
fmx
aktív tag
válasz
DeathBat666 #29337 üzenetére
Sokvári Dávid?
-
Xero
nagyúr
válasz
DeathBat666 #29341 üzenetére
Mivel buktatok, így 16x ők vettek el tőletek pontokat, ebből te 7x nagyobb részben részesültél, míg ők 16x vettek el tőletek. Ha a rangotok nagyjából egyforma volt, akkor mindenképpen buktál pontokat. Ez ilyen.
-
DeathBat666
aktív tag
nova4, kala1 esek voltak enemy be. Ezt a képet nem azért raktam, h mekkora pro vagyok (mert nem vagyok), de hiába lövök mostanában sokat, egyszerűen alig akar feldobni, sőt ledob lost miatt... bár most, amint mondtam lehet megint d.kala leszek, de 1 hét után megint kala1
-
Xero
nagyúr
válasz
DeathBat666 #29337 üzenetére
Az ilyen shotokkal azért várd meg a rangokat. Nem mindegy, hogy silver premade vagy guardian random ellenfél.
-
törölt tag
Ez a HR vs Volgare jó meccs.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
vorosmarti #29336 üzenetére
Ha marketen nézelődsz már nem tudod megnyitni az emberek profilját.
-
DeathBat666
aktív tag
Azóta meg már megint kala2 vagyok, kezdem unni ezt a sok ingadozást...
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #29324 üzenetére
Trade-offer-t (trade-linken keresztül) sem tudsz neki küldeni? Az időigényes, de régen jól működött...
-
wannnabeees
aktív tag
Azért a gameplantv_hu is megérdemel egy misét. Már rég megy a HR - V meccs, de ők lolos videókat mutogatnak.
szerk: most meg kirakták, hogy 19:05-kor kezdődik a meccs, de már 3-0 a HR-nek
-
Ace owner
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #29333 üzenetére
Köszi a segítséget, lehet én is kipróbálom.
-
Ace owner
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #29324 üzenetére
Kiválasztasz egy kicsivel értékesebb skint és arra raksz ki tradet vagy offer me jeligével keresel valakit aki hajlandó bukni egy kicsit?
-
wannnabeees
aktív tag
szép volt VP
A volgare-nak pedig hajrá a HR ellen -
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #29327 üzenetére
Azon volt ilyen szervezés nekem ez ezért furcsa. Konkrétan ilyesmibe futottunk bele. Egyik kiesett az ellenféltől, nem tudott visszajönni. Szerver rr volt és nem tudták visszaállítani. Végül pénz és állás lett betöltve, így a teljes team bukta az összes fegyverét(2wp felállásban játszottunk az adott mapon), arról nem is beszélve hogy 10 rugó fölött voltunk pénzben. Nem 5k volt mint amit visszakaptunk. Így csak az enemynek volt jó.
-
hNp88
aktív tag
most épp mit szerencsétlenkednek?
volgare-n van 10 centem, nemá'
-
fntastic
aktív tag
válasz
Mit akarsz, ez tök jó teljesítmény.
Skin-t skin-re cseréléssel hoztad össze? Mindig kicsit nagyobbra? -
Ace owner
addikt
válasz
Emberekre random rairkalos modszer vagy lounge?
-
Andris837
senior tag
A türelem rózsát (vagy éppen kést) terem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na, egy hete kezdtem trédelmi 1 eurós skinnel, most már ft Electric Hive AWP-nél járok. Jövőre ilyenkor már lesz egy késem
.
-
gmx9
aktív tag
válasz
Andris837 #29316 üzenetére
Kb. ennyi a lényeg. Valószínűleg a reportoltaknak gyakrabban ellenőrzik a profilját, ilyesmire tudok gondolni. Esetleg trade ablakban még kijelezheti, hogy nem megbízható az egyén, ha akkora mennyiségű jelentést kap.
Csak azért, mert reportolnak, nem fog senki VAC bant kapni, attól nem kell félni. Volt egy srác, aki mindig azt mondta, hogy ő azért kapott, mert team killezett, ami persze kamu. Ebből is látszik, hogy mennyit érnek: még ha lebuknak is folyamatosan hazudnak.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #29313 üzenetére
De most mit vártál, hogy egy Dreamhack színvonal lesz? Én nem is nézem, és nem is érdekel, semmi veszteség nem ért. Ezért mondtam, hogy nem muszáj nézni, majd megnézed az eredményt hltv-n
-
LAFI83
csendes tag
Honnan lehet megtudni hogy ha valaki report-olt?
Illetve mi lehet a hatása? -
törölt tag
válasz
wannnabeees #29306 üzenetére
Nem muszáj nézni
-
wannnabeees
aktív tag
GG a szervezőknek (Y)
-
Redneck
nagyúr
Istenem mit szarakodnak az ASUS ROG LAN-on... A twitch is gagyi de a lebonyolítás egyelőre vicc. Meccs közben map váltás volt.
-
RangerFox
veterán
Tegnap sikerült beszereznem a CS GO-t, eddig nagyon tetszik, de a célzást szokni kell..
-
Vanir
veterán
A ROG Lan mérkőzései közt ha netán valaki unatkozna, akkor íme az első normálisabb CS:GO fraghighlight próbálkozásom.
-
Redneck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest