- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Annyira nem is a rangok érdekelnek, hanem hogy miért adott be sorban nagyobb szintűeket ellenünk.
1-2 (3) meccsen oké. De 7 meccsen át ez ment.
1-2 ranggal magasabban voltak az ellenfelek.Egyik accounttal vidáman és normálisan menetelek előre, másikkal meg full szopás van.
És ez ellen nem tud az ember semmit csinálni.
Full lutri mm. -
salytmasztor
aktív tag
Sokan irkálják összevissza, hogy így rablás és úgy rablás a gyors, 120/144hz-es TN panel...
De akkor mondj már pls egy 100ezer alatti (vagy akár kicsivel feletti) IPS paneles monitort aminek 1-2ms alatti a késleltetése és tudja 120hz/144hz-et!Na, bbdzyx megelőzött kicsivel.
-
vzsryl
nagyúr
Fogalmam sincs milyen jó szeretnél lenni.
Én úgy szeretnék játszani, mint december elején, de amióta átállítottam a sensit, azóta nem tudok lőni.(#31472) zkas90: Az írásod alapján úgy tűnt, mintha minimum NIP verő szeretnél lenni.
(#31473) Redneck: De ugyanilyen volt. Emlékszem, amikor akadt az 1.5 (nem 1.6). Aztán új gépet vettem, fix 100fps-sel, és kb. 2-3x jobban lőttem, mint előtte.
Egyébként én azt mondom, hogy mindenki tud fejlődni, de ha valaki több száz órával és 23-24+-osan meg van rekedve egy szinten (rohadtul nem csgo rankra gondolok), akkor annál jobb már igazából nem lesz, csak tapasztaltabb, így valószínűleg javulni fog a teljesítménye, mert tudja, mikor mit kell csinálni, de alapvetően nem lesz jobb a reflexe vagy a pontossága. Egy jó közepes még lehet, de kiemelkedő már nem. Az már az elején eldől. Lásd getright, vagy cod4-ben deadz stb... sőt csgo-ban is meg cod-ban boco...
-
BaLee
addikt
Pontosan. Silverhez közel még nagyon sok az idióta, nova vége felé is vannak azért, meg elég sok a smurf (ha másik csapatba van éppen az szívás). MG rang felett már sokkal kiegyensúlyozottabbak a meccsek.
Amúgy meg társakat kell találni akikkel tudsz játszani. Egy 4-es 5-ös csapattal való játék (rendes kommunikációval) és egyedül való játékkal elért eredmény között (nem túlzok) 4-5 rang is lehet a különbség.
Voltam én is MG2 ill még MGE is mikor állandó csapattal játszottunk, majd onnan szépen vissza nova 2 ig (!!!) mikor egyedül vagy max 1-2 emberrel. Egy 5ös csapatban csak a szerencse kérdése, hogy melyik oldalra kerülj, abba amibe épp egy tapasztalt játékos épp smurf karakterével játszik vagy egy olyanba ahol Vladimir barátod a 3. eco körben beírja hogy noob team és elmegy afk-ba vagy kilép.
-
miazmá
tag
Nah egy kedves fórumtárs jóvoltából játszhattam s3-4 rankúak ellen is.
Láthatod nem vagyok teljesen noob, de mindig olyan random playereket kapok h jajjj... bár gondolom te nem játszottál még a legkisebb rank-ban.
Az a baj h mikor kezdtem teljesen fogalmatlan voltam a cs-vel kapcsolatban és persze 0 tapasztalattal egyből a tétmeccseket nyomattam... -
törölt tag
Lehet a fejed, vagy a szemed fájni fog tőle, a sok vibrálástól amit kibocsát de emberi szemmel ezt nem fogod látni 120Hz-en. Érdemes az egeredet 1000Hz-re tenni ennél a monitornál, hogy kicsit nyerj az input lagon. Amúgy jó monitor
Azért más az egér mozgása, mert kevesebb input lagod van, tűéles a kép akárhova nézel, és nincs akkora késés mint egy 60Hz-es monitoron. Nekem is megkellet szokni, olyan 2-3 hét, aztán neked is jó lesz -
Xero
nagyúr
-
romero28
senior tag
így van , a sarkokat erősebb fegyókkal át lehet lőni
, de amit írtam példát , ott a kőtömb felső síkjával párhuzamosan halad el a golyó , és tuti nem mehet át rajta , olyan vastag .
Pel : furcsa anomáliák vannak az biztos . múltkor 8 hit 95-öt toltam egy csókába famas-sal szemtől szemben
-
Franklin
addikt
Szerintem a 2-3 közötti az sok, inkább a 2-höz legyen közelebb.
Aki magasabb sensivel játszik, az próbálja meg, hogy hetente csökkenti 0.1-gyel. Úgy nem lesz olyan drasztikus a váltás, lesz idő hozzászokni.
Én pl. mindig javultam, mikor lejjebb vettem. Most 1.9, de szerintem csökkenteni fogom még.
-
fntastic
aktív tag
Jól mondod, ha nem feltűnően használod nem túl sok előny, annyi, hogy nem folyik ki a szemed. (nem kell folyamatosan figyelned, egész nap fejfájás nélkül játszható
) Radar is ugyanez kb, de akkor inkább wh, nem kell a radart nézned
A no recoil feltűnő nagyon, a reduced recoil macro már tud segíteni, de meg is köti a játékod.. Aimból pedig a silent aim a durva, azzal nehéz lebukni ha jól használja vki és elég sokat segít xD
De úgy meg már nem játék.. Sajnos a Valve nem nagyon tesz ezek ellen semmit, de ott az ESEA stb ott jobb a helyzet
-
-
bager13
senior tag
Idézet saját magamtól: "Én örülnék neki ,ha eltűnne a játékból ez a rangrendszer(vagy lenne elrejtve). Egyből 10-ed annyi csaló és 20 év alatti játékos lenne. Adná az a ég!"
Szóval ez a rangrendszer csak a csalókat és a tizenévesek növeli ebben a játékban, mert már az alap funkcióját rég elvesztette. Nem is kéne már bele(maximum rejtett formában).
Pont azért csal, az összes nyomorék mert olyan rangfüggő ,mint te.
Ha nem lenne ez a rangőrület , akkor tized ennyi csaló lenne, a szaros tizenévesekről nem is beszélve.
Engem három dolog tud idegesíteni egy játékban:
1.Csalók
2.Tizenévesek
3.FogyatékosokÉrted már he?
-
bager13
senior tag
Ha nem ranggal foglalkoznál, lehet még élveznéd is a játékot. Nem tudom hol van az a kor/érettség határ ,amikor már nem rangfüggő valaki.
Minden nap van legalább egy "ember" ,aki személyes tragédiának éli meg ezt a rankvesztés kérdést.Én örülnék neki ,ha eltűnne a játékból ez a rangrendszer(vagy lenne elrejtve). Egyből 10-ed annyi csaló és 20 év alatti játékos lenne. Adná az a ég!
-
Coccolino_O
őstag
-
Slystyle
őstag
Sokkal jobban járnál, ha kipróbálnál több felvevő programot is, rengeteg időt spórolnál. Én speciel a Mirillis Action-t használom, jól konfigolva nagyon jó kis program, sok-sok extrával. Az ára sem vészes, kb 7e HUF.
csurenzoo: Arra van egy sokkal hatékonyabb módszer is, szimplán törlöd játékon belül a raktáradból. Volt kapszula, nincs kapszula.
-
-
IreN!CuS
őstag
-
csaba951
veterán
http://store.valvesoftware.com/index.php
De szerintem itt nem lehet felhasználni a Wallet pénzt! -
regener
veterán
Ja mert nemtudtam hogy tevagy-e az akit kidobott a kereső és inkább töröltem
Aki felvett az meg szerintem majd azt a ronda kését akarja eltradelni az AWP-re xD
Elne fogadd. Bárki ajánlt érte bármit nézd meg előbb a tárgy értékét piacon és hogy mennyiért adták el az utolsó 5-10db-ot (magyarán stabil-e az ára).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest