Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Van akkora játékos tábora ennek mint a source-nak?
-
Eagl3
veterán
válasz lostprophet #1256 üzenetére
Ugyan így csalnak az 1.6-ban és a Source-ban is... ezért hagytam abba anno, nem volt server amin nem votl legalább egy csaló. Most tettem fel újra a source-ot, nem is tudom kb. 3 év után, eléggé el i szoktam tőle, el is vette a kedvem.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Mi a helyzet magyar szerverek terén? Ugyan olyan gáz a helyzet mint source-ban? Tehát van kb. 3-4 steames szerver, mindegyiken valami hülye mod megy meg dust2... mert ha itt is ez a helyzet, akkor nem veszem meg.
-
Eagl3
veterán
Heló, kb. egy hete vettem meg a játékot, mi kell ahhoz, hogy a piacon tudjak árulni\venni?
-
Eagl3
veterán
Nyitottam egy AWP Asiimov.ot, StatTrak-os, ez mennyit ér?
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Az kemény, három napja vettem a játékot... most jövök rá, hogy azért ez értékes cucc. Amúgy hogy működik ez, steam kasszából visszautalni bankszámlára gondolom nem lehet. Szóval azt a pénzt csak steamen belül lehet forgatni ugye?
-
Eagl3
veterán
Jól néz ki
-
Eagl3
veterán
Kósz a tanácsot, egyelőre használom, aztán majd eladom szerintem. Még úgy yem használhatom a piacot Utaltam fel egyébként, ennek ellenére is várni kell, hogy ahsználhassam a piacot?
-
Eagl3
veterán
steamen nem lehet tágyakat vásárolni? Egér, bill ilyesmi?
-
Eagl3
veterán
Arrabgondoltam, eladom a Stattrak Asiimov AWP-t és valahogy kiforgatom a penzt steamből. Milyen lehetőségeim vannak?
Pl. ha meghirdetem, hogy minden steames játék -20% kedvezmennyel eladó, akkor tudok olyat csinálni, hogy a steam kasszámból más steam fiókjára vásárolok játékot ő meg kifizeti nekem az összeget?
-
Eagl3
veterán
Tudna valaki segíteni movie készítésben?
Addig eljutok, hogy:
-startmovie parancsal kiszedem a képeket játékból
-ezeket besteszem virtualdub-ba
- .avi-vá konvertálom.Ekkor megkapom ugye az avi filet, de ezt nagyon rosszul játsza le, konkrétan kihagy több száz képkockát, akadozik, szaggat.
Mit rontok el? Konvertálásnál beállítottam 300FPS-re, ahogy a video tutorialok is mutatják. -
Eagl3
veterán
Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'csgo'.
Check your - game parameter or VCONFIG setting.Ezt írja ki mikor indítanám a játékot, nem is nyúltam semmibe... van erre valami megoldásotok?
-
Eagl3
veterán
Küldje el valaki legyen kedves az emailomra a gameinfo.txt file-ját a csgo könyvtárából, köszönöm előre is.
BRoland.1988@gmail.com -
Eagl3
veterán
Sziasztok, összeraktam tobb videobol egy videot, raktam nehany effektet, raktam ala hangot, az a gonddom, hogy rosszul renderel... Youtube-os video alapjan beallitottam a hangot, filetipust, video minoseget stb. Es mikor renderelem a 3 perces videoval kb. 2 masodperc alatt vegez, mikor elinditom a "kesz" videot az korulbelul ketto kepkockabol all meg egy hangreszletbol. Mit rontok el? Gondoltam bemasolom ide is, hatha tud segiteni valaki
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
[link] Első videóm
-
Eagl3
veterán
Mennyi kulcsot lehet kérni egy AWP (StatTrak™) | Asiimov -ért? Harctéren tesztelt.
-
Eagl3
veterán
Ennyi csalót mint amennyi ebben a játékban van, hihetetlen... már játék közben is gyanús némelyik, visszanézve a demót már egyértelmű. Sok csaló miatt hagytam abba anno a sourceot is.
-
Eagl3
veterán
A rangrendszer figyelembe veszi az egyéni teljesítményt is, vagy csak a nyert/vesztett meccsek arányát?
-
Eagl3
veterán
Most komolyan, ti hogy tudjátok élvezni hosszabb ideig ezt a játékot? Utóbbi három verengő meccsemből mindben csaltak, Legtöbbször WH, de utóbbin már pofátlanul aimoznak is. Elképesztő...
-
Eagl3
veterán
CSináltam még egy frag movie-t [link]
-
Eagl3
veterán
Nézném a Fnatic vs VP-t, de kb 10 másodpercenként bufferol a twich tv... neketek is ezt csinálja? Tudok ezzel valamit kezdeni? Amúgy nem szokott gond lenni vele, tök mindegy melyik csatornán nézem, nincs nagy különbség
-
Eagl3
veterán
A hócipőm tele van, már megint állandóan lecsalnak... nem tudok nova 3 -ból feljebb lépni mert állandóan van egy-két WH-s az ellenfélnél. Dühítő, hogy nem jó játékosok ellen játszom hanem csalók ellen. Szaladgál a pályán, nem néz be sehova, egyszer csak megáll kempelni az ellen épphogy kinéz már fejbe is lőtte.
-
Eagl3
veterán
Ti is kaptatok ilyen őrség bétát?
-
Eagl3
veterán
válasz bager13 #26839 üzenetére
Kicsit gondolkozz mielőtt beszólogatsz... elsősorban nem azzal van bajom, hogy alacsony a rangom hanem a csalókkal. Neked az miért fáj, hogy valaki szeretne minél feljebb kerülni?
Másodszor miből gondolod, hogy nem élvezem a játékot? Élvezem mindaddig, míg valaki nem lődöz le falon keresztül, mert ő átlát rajta.
Annak is örülök, hogy téged ez nem zavar.
Inkább tartsd meg a beszűkölt látásmódú gondolataidat kérlek, mert ez már nem a te éretlenségedet hanem befásultságodat tükrözi. -
Eagl3
veterán
[link] PATRIKz nevű tagod érdemes figyelni, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest