Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Reclaiming a Stolen Steam Account
Steam Support Account: erre egy új fiókot kell nyitni, nem a már meglévő Steam fiók adataival kell belépni!Haver meg olvassa el, és fogja fel ami a Steam fórum Téma összefoglalóban le van írva!
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Dust2, ct-ben, A planten állva érkezett rám a rövidről 3 ember. 3 golyót lőttem ki egymás után( de nem darálva), mindhárom fejest lett.. Még én se hittem el, ezt akartam csak lementeni,de erre bőven elég a fraps szerintem.
Azért köszi!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
po1son
addikt
Hát ez a DEv a legalja a magyar cs:go scenenek. Párszor bele néztem a liveba, de kb annyit maradt meg belőle, hogy őrjöng, mert nem tudja hátba lőni az embereket.
Számomra nagy rejtély, hogy lett ő wcg bajnok, de szerintem sokat köszönhet a csapattársainak.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
DeathBat666
aktív tag
Nem, de tudom ki ő, ismerem, régen sokat játszottam vele együtt, hülyeségből átírtam én is a nevem Soki-ra, ketten 1.6 ba nagyon sokat waroztunk (Easy pro mondd valamit?), eléggé ismertek minket, és végül csgo t is ezzel a névvel kezdtem el (mert ő már befejezte a csé-t és mondta, ha gondolom átvehetem )
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Nem sírni kellett volna, hanem rávágni hogy: Lengyel magyar jóbarát.
Én meg mászkáltam eddig egy közösségi szerverre mert normális csókák voltak, tegnap este meg arról folyt a vita, hogy a gyomorfekély az ragályos-e, meg amikor bement a gyerek hosszúra elkezdett egy hosszú sorozatot lőni, és ordította micbe hogy raaaambooooooooo. Annyira felbaszott az érdektelenség hogy ott is hagytam őket meccs közben. Ja és állás ellenünk:9-0.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
pr1mzejEE
addikt
Ezt fejtsd ki..
Anno mikor kb 13 éves lehettem (régen) még a mohaa:sh idejében rendeztünk egy házi 1v1 kupát egy 30 fős baráti társaságban, ahol az -=Old-Boy'S=- tag-ból következtethetően nagyjából 30 éves tagok voltak. (Tehát "kiváltságos" voltam az én korommal ott )
Egy alap 5 fős baráti társaság alapította és mellé szedtek össze ~25 embert jobbára innen a ph!-ról.
Ezt csak azért írnám le, mert elég barátias légkör volt, minden péntek, szombat játszottunk este 2-3 órát és voltak akik össze is jártak a való életben.
Mégis rohadt nagy vita lett az egészből, sértődgetések mindenféle apróságokon.
Szóval úgy szervezz ilyet, hogy ezekkel számolj.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
regener
veterán
Segítenek vele?
Gyakorlatilag a saját esélyed többszörözöd az ő kárukra is ha jelentkeznek.Off vége.
-
regener
veterán
A referral linkedet mindjárt töröltetem.
Ide menjtek, ne a linkéjére: http://www.curse.com/dreamhack-cs-go-skin-giveaway
-
IreN!CuS
őstag
Vírtus pro paszaBiceps kilépett a játékból (VAC authentication error)
Nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Henge Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest