Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
Ja és még annyi, hogyha beírom az "sv_lan 1"-t, akkor mapváltáskor elkezdi kreálni az új mapot, de mikor végigér kidob a főmenübe.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
őstag
Vagy inkább az hozott javulást, hogy a tékom sz@r rézdróton, esetleg koaxon erőlködött, még a digi optikát húz a ház mellé?
Ha emlékeim nem csalnak, az HL1 és a Source engine másképp számolja a pinget, így nem mérvadó hol mi volt. GO-ban is mondjuk magyar szerveren nézd meg előbb. Ha ott is 40, az sok, nekem UPC-vel faluról 20 körül van.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Xero
nagyúr
Ez majd kiderül, de szerintem igen.
(#7869) ZeroDK: Ez szerintem csak az utolsó szakaszra lesz olcsóbb ahogy a Bravo-val is volt. Mivel jelenleg csak pass-al lehet Phoenix ládát szerezni dropból, így elég egyértelmű, hogy minél hamarabb érdemes megvenni. Ha csak jövő héten jön két droppod, még akkor is vissza fogja hozni az árát valószínűleg. Onnantól pedig csak a pluszt termeli.
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz Bahama #18584 üzenetére
Szóval nem csak előbb írtak jön a hoba, hanem minden módnál.
Sőt még ha serverkeresőből szeretnék kedvencre menni akkor is probléma van.
Maga a csatlakozás lemegy, de mikor van 5 seced hogy belépj a játékba akkor visszadob a főmenübe.
És a serverkereső sem dob ki 1 találatot sem, csak a kedvenceket látom.
Pedig még a max pinget is átállítottam.
Valami ötlet?Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Bahama #19409 üzenetére
Szerintem valóban így nyomja. Itt van pl HIKO-é: [link]
Van egy képe, talán több, mint 1 éves, ott valóban 1024x768-ban tolja. De amúgy nekem kezd olyan érzésem lenni, hogy ciki nagy felbontásban játszani, mert a profik sajátossága az alacsony.
Egyébként én is kicsin játszom, 4:3 legnagyobb felbontása. Előtte 1024x768 volt, de így sokkal élesebb a kép egy kis élsimítássalFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
spanglee001
addikt
válasz Bahama #27362 üzenetére
köszi a válasz, de pont ez volt a kérdésem, kell e venni valamit a játékhoz?
mint a bfnél premium, az új pályák miatt. Itt van olyan? vagy mit értesz a csicsákon? fegyverfestés stb lényegtelen számomra, de a fegyverek és a pályák mind legyenek meg.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Xero
nagyúr
válasz Bahama #27564 üzenetére
Nekem a rank kb pont mind1, de az első felvetés teljesen pontos.
Smurfon nem kell rágúvadnom minden sarokra a wp-vel, egyszerűen belesétálnak a célkeresztbe. Mondjuk késő éjszaka már csak erre van energiám.
(#27565) Slystyle: Valóban így van. Alapvetően ezért lett nekem is második, de értelmét vesztette kb.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Bahama #28433 üzenetére
Sosem tudtam bunnyzni.
(#28436) fmx: Nem feltétlenül script. Van akinek megy ennyire a bunny. Phoonnak vannak durva anyagai sourceból.
szerk: Ezeket anno esea servereken tolta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest