Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz zsolt200 #25648 üzenetére
A smurfömet vedd fel nyugodtan.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz zsolt200 #26082 üzenetére
Van egy olyan, hogy mennyire necces megrakni xy csapatot ( az a Betting Risk level). Ott egy leírás a meccs alatt, azaz ő személyes véleménye és még felette, hogy szerinte mennyi esélye van a xy csapatnak ( 55-45 ).
mepet: Valamikor 1 eurót nem kaptam vissza, ilyenkor akik a legtöbbel fogadtak kapják meg a zséjüket gondolom először, mert eléggé véges a kassza ilyen esetekben (90-10).
-
Xero
nagyúr
-
Slystyle
őstag
válasz zsolt200 #27111 üzenetére
64 tick = 64k/s-el kommunikál a szerver és a kliens (a játékod).
128 = 128k/s-el kommunikál a szerver és a kliens.Tanúlság: kétszer annyi adat fordul meg a kliens és szerver között, így pontosabbak az értékek, hogy te mit csinálsz éppen. 64-en sokszor ezért látni, hogy ott a vér (kliens oldal beregisztrálta a lövést), de nem sebeztél semmit (szerver oldal felülírta).
Az pedig amit korábban említettél, az azért van, mert a szerver nem tud többet, így kliens oldalon hiába állítod be, a szerver nem fog fogadni csak annyit, amennyi be van "állítva" azon. Ezek a hivatalos szerverek. Community szerverek között találsz 128-ast és továbbá ESEA, FaceIt és ESL is ide tartozik. -
BaLee
addikt
válasz zsolt200 #30585 üzenetére
Azért érzed te is, hogy hülyeséget csináltál? Ez kb. olyan mint ha dolgozol egy hónapig a melóhelyen, majd megkapod a fizut és felteszed a feketére ruletten...
Más dolog ha nem zavar, hogy elbukod a cuccot, bár akkor meg nem írnál ide ilyet. Szerintem ebből a fogadósdiból nem lehet hosszútávon jól kijönni. Nem egy storyt hallottam, mikor tuti fixre feltettek 60€-nyi skint majd el is bukták ahogy kell.Más. Nekem is ez a tapasztalatom a rangokkal. Iszonyat sok a smurf és ezek legtöbbje nova, ill. max mg1 szinten tanyázik. Nekem is ez volt a tapasztalatom, amikor anno mg2, mge szinten voltunk szinte csak szoros meccseket játszottunk (főleg csapattal) mindezt azután, hogy solozással sikerült visszabuknom nova1-re és onnan mentünk fel. Néha túl olcsó a CS:GO és túl sok az akció ezt érezni. Meg én azt is gáznak érzem, hogy olyan ismerőseim is smurfolnak akik hónapokig azon sírtak, hogy ez teszi tönkre a játékukat...
-
lemusz
addikt
válasz zsolt200 #31777 üzenetére
Dehogy normális. Picit gyengébb gépem van és 120-250 fullHD, performance beállításokkal. Valszeg valami problem van ott, valami futó program, szolgáltatás vagy akármi. Sok minden lehet. Bios, driverek, rossz ccc beállítások, egyébként se kéne ccc csak az első beállításra, utána delete és radeonpro, gondolom fps növelő launcsok sincsenek, unpark utility se volt... de akár még olyan kis apróságok is lehetnek, mint a nic beállításoknál interrupt moderation letiltása, ami gyorsabb packet transfert eredményez, de igencsak leterheli a procit.
-
Redneck
nagyúr
válasz zsolt200 #33844 üzenetére
Nekem sokszor másét adta vissza! Akkor "dühi" vagyok ha rosszabbul néz ki mint az enyém.
Mondjuk elv hogy olyannal nem fogadunk amit szeretünk ugye...Kifejezetten jó meccs volt! Nem volt netes bundaszag feelingem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest