Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
Halihó!
Csupán érdeklődni szeretnék, hogy a játék egy IntelPentium B960 @ 2,2Ghz procival és egy nVidiga GT 600M videókártyával és 8GB RAM kíséretével elfut élvezhető/játszható módon? Oké, hogy google a gépigényre és kész, de azzal Én nem érem be
-
SPONY1337
újonc
válasz
#56230144 #29196 üzenetére
Hát van mikor 60 fölött ez kezdő oldaltól is függ, de inkább 60 alatt szokott lenni, ha a csapaton látom a meccs első 10 köre után, hogy nem érdekli őket akkor már én se veszem annyira komolyan (2-3-nál több clutch-ot úgyse bírok lehozni). Van egy pár demóm mentve, de az elmúlt 1-2 hétről inkább nem küldenék, mivel már azóta tart ez a visszafele fejlődés és a játékhoz én is úgy állok hozzá ahogy a többi csapattárs tehát nem tükrözné a valódi tudásom. Ha fontos a demó akkor körülnézek a vinyón, biztos lesz az elmúlt 3 hónapból pár darab.
-
SPONY1337
újonc
Lehet rosszul fogalmaztam, azt akartam kifejezni ezzel, hogy nem rangjukhoz méltóan játszanak és emiatt ingázok nova3-4 között örökre mert csak minden 3-4. meccset nyerek és akkor is legtöbbször csak azért mert nekem megy nagyon jól (most ezt nem azért írtam, hogy én milyen "hűdejó" játékos vagyok).
-
SPONY1337
újonc
Sziasztok!
Játékostársakat keresnék, mert meguntam a sok idiótát (most kickelt 13:2-nél egy ruszki 4-es, mert én voltam legfelül a scoreboardon..) így hát szívesen játszanék értelmes társasággal.
Mivel a sok nub miatt az accountom rangja csak Nova 4, így az itteni "ph brigáddal" a smurf accountomat használnám és ott egy "skillt tükröző" rangot hoznék össze az első 10 meccs alatt.
Aki esetleg hajlandó lenne játszani, az írjon és pmbe linkelek steam profilt.üdv. spony
-
Arkennys
addikt
Szóval startnál ha már a nyolcadik körben megunod, hogy csapattárs sír folyamatosan, és mindig belekésel valakibe, és pofánlövöd, mivel kickelni nem hajlandóak, két óra bannt kapsz mindenképpen. Jó tudni, ma már akkor nem lesz következő meccs. Ha ezt tudom inkább kilépek, az csak fél órát adott volna.
-
Mclovin
senior tag
Elsősorban azoknak akik olvasnak nézegetnek hltv forumot, topicokat. Itt is vigyázzatok milyen linkekre 'kattoltok' rá mert ma volt egy srác aki fake híreket postolt és ezek természetesen 'scammer' linkek voltak.
-
MurdR
veterán
Valaki versengő?
-
Elemental
addikt
A beállításoknál mi az a nyers bemenet/raw input, és a nagyítás érzékenység/zoom sens?
-
Franky2Ster
senior tag
CSGO lounge oldalal mi történt? Se kikérni se fogadni nem tudok!
-
-
Danshee
tag
válasz
NagyZ01 #29179 üzenetére
Hali!
Ha nem kinyújtva használod a felbontást (streched), hanem aránytartó módban (ratio), akkor ugyanazt
az egérbeállítást használhatod, az összes felbontáshoz... Ha viszont nyújtott felbontást használsz,
akkor minden egyes felbontás, illetve azonos felbontás nagyobb-kisebb monitoron történő használatkor
módosulni fog az X illetve Y tengely érzékenységed, ami nyilván nem előnyös, de minél kisebb a felbontás különbség, annál kisebb a változás mértéke is. Szerintem ekkora váltásnál nem fontos változtatnod, de
találd meg a neked megfelelő felbontás és érzékenységet aztán soha ne változtass rajta, még egér csere
után sem.Ajánlott felírni mindig, hogy mennyi DPI-on és érzékenységen játszol, és ennek a kettőnek
a szorzatát használni. Tehát pl. 400 dpi x 2.25 sensi (az én esetemben), ha egeret cserélsz vagy belövöd
ugyanezt a kettő értéket, vagy ha nem jó a 400 dpi akkor úgy módosítod mind a két értéket, hogy kijöjjön a
400 x 2.25 = 900-as érték. -
NagyZ01
tag
Ha váltanék 1024x768 felbontásról 1280x960 felbontásra, akkor kellene senset állítanom vagy ugyan annyiból tartana megfordulni pl. ?
-
inter03
csendes tag
válasz
Andris837 #29174 üzenetére
Esetleg próbáld meg kikapcsolni bios-ban az automata venti sebességszabályozást. Nekem az egyik alaplapomnál nem működött normálisan, ezért terheléstől független csak alapjáraton ment a venti és ez okozott túlzott melegedést. Ha manuálisan átrakod teljes sebességre, akkor úgy is nézd meg a hőmérsékletet.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Venti része pörög? Egy cpu hűtő gyakorlatilag a bordából + a venti részből áll kb. Ha a venti megáll, akkor a borda még mindig tud hűteni valamennyire,simán lehet,hogy passzívan alapjáraton 55-58-re le tudja hűteni. Nézd meg!
Xero
Konzolba fps_max 129 ennyi?Igen, az is lehet,hogy nem érintkezik rendesen,de akkor lötyögnie kellene. Az is szemmel látható szerintem.
-
Xero
nagyúr
válasz
Nem egészen, de tegyük tisztába a dolgokat.
Első körben nézzük kliens oldalon. A legfontosabb, hogy ne legyen fps drop.
Lehetőleg a monitor frissítési frekvenciájának a többszöröse fölött legyen a felső korlát. Értelem szerűen mondjuk 60Hz-nél ez 120 fps.Viszont ha nézzük a server oldalt is, akkor már módosul a dolog, hiszen 64 illetve 128 ticken játszunk, és ezek többszörösét érdemes beállítani.
Tehát, ha feljárunk 128 tickre és a monitorunk 144Hz-en dolgozik, akkor kapásból minimum 288-ra kellene korlátozni. Viszont ha default fps_max 300-al is megvan a stabil 290+, akkor nem kell bántani azt az értéket.
Ezzel szemben ha csak és kizárólag valve serveren játszunk és a monitor nem tud többet 60Hz-nél, akkor felesleges fps_max 129 fölé menni, hiszen semmi hasznát nem látjuk.
Mondom mindezt jelenleg 80Hz-en és 40-150 fps közti ingadozással.
-
Andris837
senior tag
Köszönöm szépen, lefuttatom. Most bekapcsoltam a gépet, innen írok, alapjáraton 55-58 között ugrál a hőfok. Szerintem a hűtővel van valami. Bár én nem nyúltam hozzá. Ismerősöm azt mondja, hogy a hűtőben van egy alkatrész, ami ha eltörik/elpattan akkor megnőhet a CPU hőmérséklet...
A VGA-nak semmi baja, az elvan, szinte teljesen új.fntastic: Igen, jó ha le van fixálva az FPS vagy 128-ra, vagy 256-ra.
-
Amúgy én fix 128 fps-sel játszom. Van értelme a többnek? 200 - 280 közötti érték is lenne bőven.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Andris837 #29154 üzenetére
Steam beállításokba keresd. Nem a játékbeállításokba.
15k-ért kár volt megvenni azt a hűtőt, a maga 9 cm-es ventijével. Amúgy első szériás 1155 i5 procid van, ami a legkevésbé melegedős fajta, szóval szerintem inkább a vga lesz piszkos és az melegszik.
Illetve az lehet még,hogy a paszte kiszáradt teljesen már és emiatt melegszik, de akkor egy minőségi pasztázás+ tisztítás megoldja.
-
Andris837
senior tag
FPS problémám megoldódni látszik, megosztom a tapasztalatokat illetve a valószínű hibaforrást, hátha más is járt már így vagy esetleg ne adj' isten a jövőben ilyennel találkozna.
A lényeg, hogy sokszor minden előzmény nélkül leugrott az FPS 60-80-ra a 200-ról és ez nagyon idegesített. Elkezdtem keresni a hiba okát, de minden jel arra mutatott, hogy ez nem szoftveres gond lesz. Újratelepítettem az operációs rendszert, ezután a catalyst-et is (14.4 WHQL). Nem történt javulás.
Egyik ismerősöm mondta, hogy indítsak el egy olyan programot, ami figyeli a hőmérsékleteket (CPU, VGA, alaplap) hátha a túlmelegedés a hiba oka. Letöltöttem egy ilyen programot, elindítottam és furcsa volt számomra hogy "idle" üzemmódban 1.3 GHz-es CPU sebességnél is 50 fokos volt a processzor. Terhelés alatt ez felkúszott 80+ra, ami valljuk be nem igazán jó dolog. Holnap viszem be PC boltba a gépet, leszedjük az AC13pro-t és ideiglenesen rárakjuk a gyári intel hűtőt (nem vagyok tuningmester, így elég lesz az is), újrapasztázunk és megnézzük úgy mennyi lesz a hőmérséklet.Van esetleg valakinek ilyen CPU hűtője? Elvileg ezeknek az a "bajuk", hogy valami műanyag gagyi alkatrész van a borda és a proci között ami szállítja a hőt és ez szokta beadni a kulcsot pár év után. Nekem most három éves a vas, így minden bizonnyal az a baj. Vicc, hogy az ember kiad 15k-t egy hűtőért és ennyit bír...
-
po1son
addikt
-
MeghaL0L
addikt
Srácok, ha "offline chat"-el játszok steamen csak én vettem észre, hogy nem kapok dropot? Vagy ez hülyeség?
-
Franklin
addikt
Szerintem a 2-3 közötti az sok, inkább a 2-höz legyen közelebb.
Aki magasabb sensivel játszik, az próbálja meg, hogy hetente csökkenti 0.1-gyel. Úgy nem lesz olyan drasztikus a váltás, lesz idő hozzászokni.
Én pl. mindig javultam, mikor lejjebb vettem. Most 1.9, de szerintem csökkenteni fogom még.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Vismajor01
addikt
Valaki feltenne nekem egy tradet csgoloungera? EGy FN dragon tattot cserélnék water elementalra.
Nekem nem müködik ez a fos. -
Kempeti
tag
dAT mit leművel Titan ellen nuke-on
-
Kempeti
tag
miééért nyitok néha ládákat
-
MurdR
veterán
Ha az egér vezérlőprogijában a gépezet 500Hz-re van állítva, illetve a Winben a csuszka középen van, akkor kell még valamit állítgatni az egéren?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha már volt róla szó: Valve Bans High-Profile Match-Fixers, Valve's Role in ESports @WarOwl
-
Eagl3
veterán
válasz
DrTechnoid #29131 üzenetére
1999. óta ezen az elven működik a játék
-
törölt tag
válasz
hasonló cipőben jártam én is pár hete, annyi különbséggel még 1.3 környékén játszottam "pár" órát vele szóval nem volt teljesen új. igen jól írtad, ezt a csgo-t meg kell tanulni kezelni és eleinte (nagyon sokáig) szörnyen szokatlan lesz.
-
törölt tag
válasz
Van erre valami mód:
vagy ezta csgo-t meg kell tanulni kezelni. -
Beleöltem pár órácskát és az lenne a kérdésem hogy miért nincs benne scope-al célzás? Csak a sniperekkel tudok, és több mint 1000 óra cod után nagyon idegesítő. Van erre valami mód vagy ezt a csgo-t meg kell tanulni kezelni?
-
törölt tag
- Te miért ülsz?
- Megöltem három embert, te?
- Magam ellen fogadtam CS-ben.
- lol noobNe túlozzuk már el ennyire...
Ők a CS-ből éltek, ezzel a kitiltással ennyi volt nekik. Hiába "csak" 1 évet kaptak, addigra ők sehol nem lesznek skill-wise. Ráadásul a legrosszabb büntetés hogy matchmakingen kívül máshol nem játszhatnak.
-
kiszi07
senior tag
válasz
wannnabeees #29128 üzenetére
Nem azt mondom, hogy elnézhető. Sajnos ebben benne van, bármi lehet.
ui: Első videóm csekkoljátok
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #29113 üzenetére
Az remélem még mindig megvan, hogy a magyar jogrend szerint ez akár börtönnel is büntethető cselekedet.
Verjék a picsájuka a földhöz, hogy ennyivel megúszták és nem kasszíroznak be rajtuk egy elég vastag összeget.De a nagy vízen túl sincsen ez másként. Pár éve volt egy NBA bíró akit leültettek, mert azokra a meccsekre fogadott amin bíráskodott.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
csurenzoo #29056 üzenetére
Szerintem tíz esetből egyszer fognak awp-vel fejbe lőni. De lehet, hogy sokat is mondtam. Mert nem kell fejlövés, hogy meghalj. Ezért lő mindenki szinte testre. Meg könnyebb is eltalálni.
A desert eagle is egy lövés fejre, hiába van sisakod. Amúgy meg kell venni mindig, nem abból kell kiindulni, hogy úgyis fejbe fognak lőni.
-
kiszi07
senior tag
Miért? Nem elég a mostani? Kitiltották szinte az összes kupáról őket.. Kb évi szinten 10-15 lanról ki lettek tiltva, így nem is lehet nekik normális csapatuk
Szinte vége a karriernek, ilyenért örök ban-t? jajj
ui: a nagy fanatikusoknak -
Mezcal
addikt
Nem erre gondolok, hanem a játékban legyen valósághű a visszarúgása, mert az életben baromi nehéz pontosan célozni vele, olyat rúg, hogy beszarsz. Szétlőttem vele egy fellógatott fél disznót
Ég és föld a játék és igazi kezelhetősége, pedig erre oda kellett volna figyelni.
-
mepet
addikt
válasz
kiszi07 #29106 üzenetére
Jaa ez már régi ügy, azt hittem, valami új van. Ők fogadási csalásban érintettek. A játékban tényleg nem csaltak. Ez más jellegű bűn, nem a játékostársadalom ellen, hanem a versenysport ellen irányul. Természetesen ők is minimum örök bant érdemelnek, bár kijárna még egy párszor tízezer dolláros bírság fejenként...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nova 3 lettem basszameg
. Nova 2-t éreztem a szintemnek, mert itt ritkábban voltam top fragger vagy mvp.
-
kiszi07
senior tag
Ezt olvassátok el ne a sok kamu oldalt..
-
Lengyi
aktív tag
Srácok tudom fura kérés de nem tudna valaki megdobni instant egy kulccsal? Befutott egy jó ajánlat és ugye a 7 napos cd miatt, ha veszek sem tudom megkötni most. Természetesen pár napon belül visszaadom! [link] Előre is köszönöm, ha valaki segítene!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest