Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
get_right
csendes tag
válasz
vzsryl #29994 üzenetére
Szoval a skill mellett szerencse is h eppen kiket kap az ember. A regi csapatbol senki nem gozik mindenki dolgozik
de en meg nyomnam azert
xero veletek akkor neha lehet nyomni?
Szoktam nezni pro meccseket es onnan tenyleg el lehet lesni jo kis hasznos trukkoket mozgasokat,amik persze sok gyakorlas nelkul mit sem ernek
Az egesz jatek eleg fura source utan de azt hiszem jo ertelemben. -
bashi
csendes tag
nem tudom volt-e már,de az már scam:
-
vzsryl
nagyúr
válasz
get_right #29992 üzenetére
Szia!
Elvileg a koszorús sas a legerősebb rang 10 win után. Nekem fő accon dupla kala-t, smurf-ön sima kalát sikerült megcsípnem elsőre.
Te azért lettél silver 2, mert valószínűleg az erősebbek több kört hoztak ellenetek, így több pontot raboltak, illetve a gyengébbek ellen hozott körök, elopontok ennyit értek számodra.(#29991) pr1mzejEE: A 8 főbűn:
1. kevélység (superbia)
2. fösvénység (lat. avaritia, gör. filargüria)
3. bujaság (luxuria)
4. irigység (invidia)
5. torkosság (gula)
6. harag (ira)
7. jóra való restség (acedia)
8. zenére nem stereo hangszóró használata (idiote musicalla) -
get_right
csendes tag
udv. sourceal 5-6 evet jatszottam hol hobbi hol komolyabb szinten.most tudtam gepet venni gohoz.megvolt a tiz meccs amiknek nagyreszen siman serverelso lettem majdnem mindig a legtobb mvp-vel.a kerdesem az lenne h magasabb rangokba is be tud rakni siman tiz meccs utan? vagy hogy van ez az elopont rendszer mert engem konkretan silver kettobe rakott... wtf
nem nagykepuzes mert profi szinten nyilvan kozom nincs hozza de azert hosszu evek alatt elegge ertem a jatekot es loni is tudtam ahhoz kepest h nyilvan elegge mashogy kell.
-
akinek van real 5.1 fejese az hogy allitotta be CSben ?
Optionsban 5.1 speakers vagy headphone ? -
Joe Swanson
senior tag
válasz
fntastic #29962 üzenetére
Én, amikor eladom a kulcsokat, mindig, a pénz beérkezése után adom a kulcsokat! Magyaroknak érdemes eladni, ők nem szórakoznak a paypalos csalásokkal
(#29975) Sztrego Nálam működik, de egyébként is próbáld ki a Mirillis Action! videófelvevőt, ezerszer testreszabhatóbb!
-
pr1mzejEE
addikt
-
Mezcal
addikt
Win 8.1-en miért nem vesz fel a Fraps?
-
SamS20
senior tag
nos, feltradeltem magam egy huntsman és egy gut knife meg pár low skin segítségével butterfly ddpat FT-re (másik kettő is az volt)
sikerült elérni az utolsó fogadásommal a 244 eurós összértéket a raktáramban10 euróból egy fél év alatt fogadásokkal és cserélgetéssel nem olyan rossz befektetés
-
csaba951
veterán
válasz
fntastic #29962 üzenetére
Banki átutalásnál arra kell figyelned, hogy csak banki nyitvatartási időben dolgozzák fel a kéréseket. Itt az a csapda, hogy valaki este, zárás után utal neked. Beadja az átutalást, és elküldi neked erről a nyugtát. Te odaadod az árút azonnal. Emberünk visszavonja a megbízását, és jól járt.
Egyébként korábban PH-n is voltak photoshop artisták, akik teljesen korrektnek kinéző telebankos visszaigazolásokat rajzoltak/kollázsoltak össze. Persze pénz az soha nem jött...
Tehát banki utalásnál/PayPal-nál soha nem szabad megbízni a másiktól kapott nyugtában, screenshot-ban. Csak akkor add át az árut amikor a pénz beérkezett a számládra! Amint megérkezett a pénz, mehet az árú!
#29968 Danielssss
Kifektettél! -
törölt tag
-
fmx
aktív tag
Kb. mennyi idő/energia össze szedni faceITen 3000 pontot?
-
fntastic
aktív tag
válasz
Joe Swanson #29960 üzenetére
De akkor mi értelme van? Én is veszek valamit ebay-ről, megjön, aztán visszakérem a pénzt? Vagy miben különbözik a kulcsvásárlás?
Banki utalást sem lehet visszavonni gondolom itthon?
-
fntastic
aktív tag
Tapasztaltabb traderektől kérdezném, akik paypal tradeket is csinálnak, hogy a paypal-on küldött pénz visszaigényelhető? Vagy lehet teljesen biztosra menni, hogy ha megjött a pénz, akkor az már tuti az emberé?
-
Srácok!
Van PH!-s játékosok listája stb.?
Szerk.: Páran ha gondoljátok regisztrálhatnátok ismerősnek, szívesen játszanék veletek!
mobal,
-
tajner10
tag
válasz
wannnabeees #29955 üzenetére
Igen
-
törölt tag
Valaki mondja már meg, hogy miért van kevés FPS-em 1.6-on az adatlapomon lévő gépen? AMD kártyán ennyire nem menne? FPS 300-ra van korlátozva, de van mikor 250-re is benéz, holott Source, meg a CS:GO jobban fut nála
-
SamS20
senior tag
nincs valakinek egy eladó sorba került FT cyrex M4A1-S ? vagy tradelésre, persze szép állapotú
-
tajner10
tag
Szeretnék cs:go loungén fogadni de nem érzékeli a steam accom raktárját,miért lehet ez?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #29946 üzenetére
Sokáig használtam asi wp-t, de sosem tetszett igazán. M4-ből is csak azért van, mert elneveztem FIELD FUCKING TESTED-re.
Majd visszaállok Howl-re, de most sok a kiadásom, és nem tartok ilyen drága skineket. AWP-ből egyik sem tetszik igazán, pedig workshopban vannak arcledobós darabok.
A golden koi szerintem nem mutat túl jól, a cobalt szebb. Deagle-ből sincsenek túl szépek.... P250-ből viszont undertow, cartel, muertos... Glockból sincs értelmes sajnos. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
vzsryl #29945 üzenetére
Nekem még nem volt a kezemben kés skin, szóval csak pub szerókról látom, meg ugye gotv, twitch. De megdobja a játék hangulatát egy jó kés szerintem. Egy szép asii wp kéne még meg egy deagle kobalt vagy golden koi és jó is lennék. Ezeken kívül csak egy black laminate ak-m van
-
vzsryl
nagyúr
Htc: Anno M9 vanilla-t használtam ct-ben és a huntsman-t t-ben. Most csak hunts, kedvenc.
Primz: Gut-ból csak a vanilla és a Crimson web fn tetszik.
Xenomorph: Amikor volt egy butterfly Blue steelem, akkor én is folyton pörgettem, de csak az ujjon pörgés miatt. Kb. Minden 4-5. pörgetésnél csinálta úgy.
-
pr1mzejEE
addikt
A gut knife-ok is szépek szerintem.
-
Redneck
nagyúr
Nemsokára Semi-Final ESL Katowice selejtezőn. Aki megnézné a volgare csapatát katt IDE.
Last Chance.
-
SamS20
senior tag
válasz
vzsryl #29934 üzenetére
Én igazság szerint használni is akarnám, a tradelest már nagyjából befejeztem, egy két kisebb skin még hiányzik de azok ilyen 2-3€ és amúgy sem használom őket MM-ben.
Igazság szerint valami pillangó kést kellene szerezni, mert annak rohadtul tetszik az animációja
a karambit is jó, de nálam a huntsman és a pillangó van elől
-
joe-ker
senior tag
Lenne egy problémám,eddig logikus megoldást nem találtam rá.
Adott egy gép rajta cs:go, 2 account,természetesen egy mappában ugyanaz a cfg,tehát minden ugyanaz csak két accountal lehet hozzáférni.(nem családi megosztás) Fps max 100-ra állítva,természetesen többet is tud de nekem ez elég.Váró létrehozása után pár másodpercel elkezd laggolni az egér (ha mozgatom akkor kb 4 cm-enként mozdul arrébb),a zene,és a keresés,100 és 80 fps között ugrál.Játékba belépve minden tökéletesnek tűnik fix 100 fps,van amikor leesik 80 körülire de nem igazán okoz problémát,de amit nyomok egy tab-ot eredménytáblához leugrik 15-re.
A másik accountal belépve minden tökéletes semmi lagg.
Sőt próbáltam harmadik accot is azzal is minden rendben.
Valami ötlet?
Ui.: Driver frissítés volt,downgrade is,újra raktam a cs-t,fáljok ellenörzése megvolt. Alap cfg-t hagytam hogy csináljon magának.
Egyik sem segített! -
SamS20
senior tag
Olyan 100-110€ körül milyen kést érdemes venni/tradelni ? Minden napos használatra
-
Vismajor01
addikt
gg fnatic
-
Vismajor01
addikt
válasz
Coccolino_O #29923 üzenetére
Chill van, csak nem akartam hogy az legyen benned, hogy smurfölés mellett vagyok, mert nagyon nem. Már nincs is smurfom, és amikor volt akkor is csak akkor használtam amikor a valve hülyeségei miatt hetekre bannolt
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #29919 üzenetére
Amikor leírtam, hogy a smurf és a csalás teszi értelmetlenné az egész rangrendszert, akkor megkaptam, hogy a smurf jelenséggel nincsen semmi baj...
És ugye nem véletlenül használtam többes számot. Általánosságban gondoltam a kérdést, csak rád reagáltam. Take it easy.
-
törölt tag
-
freaghill
őstag
És ha ma egy nyertet nyomtam és egy döntetlent, és az utolsó kettőt holnap szeretném lejátszani, akkor nem fog az első után letiltani 21 órára, mert akkor lett meg a második winem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Coccolino_O #29911 üzenetére
Megkerestem már, hamár ennyire mellé lőttél
Véleményem a smurfölésről -
Vismajor01
addikt
válasz
Coccolino_O #29911 üzenetére
Én ugyan nem mondtam ilyet
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #29907 üzenetére
Annyira idegesítő, hogy mikor megvettem ezt a gepet (nincs egy eve) meg meg volt a 300+ fps 95%-ban, mé kepeket is raktam fel, hogy füstben 5-600-ra felmegy, erre most néha beesik 200 alá.. Es egy ismerősömnek is, akinek tok ugyanilyen gépe van.. (1024x768, aa van 4x-en meg az arnyek highon). Bocsánat az ekezetekert.
-
htc07
addikt
válasz
Vismajor01 #29910 üzenetére
"Amúgy a csgoban miért nincs smurf report gomb?"
Ki venne akkor több accountot?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #29910 üzenetére
Nem azt mondtátok, hogy nincsen baj azzal, aki smurf-fel játszik? Vagy csak akkor, ha megaláz a szinteteken?
-
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #29898 üzenetére
Rohadt jó
Amúgy a csgoban miért nincs smurf report gomb? Lehetne reportolni az ellent, pl most ellenem majdnem 50et fragelt 22 kör alatt, saját bevallása szerint global a main acjcán, most csak dmg. Persze a 16-6os vereséghez az is kellett, hogy kapjak egy 4fős premadet akik nem csináltak semmit. Reportolni lehetne smurfért, valve ip címet mitudoménmit csekkol, aztán ha bebizonyosodik akkor megkapja azt a rankot mindkét accra ahol a magasabb van. Mert érted, az a smurf kit érdekel aki dmg és dmg a smurfje is?(mint nekem). De az aki mondjuk DMG és silver egyen smurfol... Vagy global és DMG-n, megkopasztanám őket. -
light0416
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tervben van egy 144Hz-es monitor. Viszont a gépem nem mai darab (Q9400,HD4870), cs-ben általában 100-160 fps szokott lenni, átlagban 120-at mondanék. A kérdésem pedig a következő, a hd4870 videókártyával lehetséges, hogy a monitor 144hz-en fusson, illetve ilyen konfiguráció mellett van értelme?
Köszi!
-
borbas666
aktív tag
[Ezüst elit mester] vagyok aki gondolja vegyen fel.
-
haromegesz14
senior tag
Amúgy milyen gyakoriak itt a bárminemű droppok?
-
freaghill
őstag
Unrankeddel 9 win és 1 döntetlennél is bedobja a skill groupot?
-
Franky2Ster
senior tag
Most nézegettem a MM-ban a Rapo v900-at már tenyleg nem tudom milyen egeret vegyek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest