- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
taz tradel
[link] -
bbdzyx
senior tag
válasz
Joe Swanson #29696 üzenetére
29e HUF. Elfogadható ár. A korához és a 120 Hz-hez képest is egész jó képe van elvileg. Ameddig nem lesz pénz egy BenQ-ra, ez is megteszi.
-
csaba951
veterán
válasz
okipoki #29677 üzenetére
Ha csak simán olcsó IPS monitort keresel akkor az is tök jó amit találtál! Olcsó, szép képe van. Ezzel ki is merültek a pozitívumai. Utána már csak azt lehet sorolni, hogy milyen kompromisszumokat kellett kötni ezért. Milyen hasznos/kényelmi szolgáltatásokat nem tartalmaz az olcsó ár miatt.
Ha CSGO-ban akarsz minőségi előrelépést kapni a pénzedért, akkor kénytelen leszel spórolni legalább egy BENQ XL2411Z-re. Iponban most 80249 Ft. Rendben, tényleg fényévekkel több mint amit erre a projektre eredetileg szántál, de tényleg legalább ennyibe kerül, ha kompromisszumoktól mentes megjelenítést szeretnél. A többi megoldás nem fogja meghozni azt a technikai ugrást, amit szeretnél. Ha nincs rá ennyi pénzed most, akkor inkább spórolj további 6-12 hónapot!
-
Xero
nagyúr
válasz
okipoki #29677 üzenetére
Szép meg jó, de 60Hz. Nyilván nem sokat számít, de ha már ips panel, akko már Dell P2414H. Ez 80Hz-en járatható kis ügyeskedéssel és van normális csatlakozás.
-
okipoki
aktív tag
válasz
Andris837 #29668 üzenetére
Én találtam olcsóbban.
Ugyan arról beszélünk?
-
fntastic
aktív tag
-
Slystyle
őstag
válasz
DrTechnoid #29673 üzenetére
Ezért mondom, hogy érdekes és furcsának találom, hogy ugyebár játékban nem így néz ki az inventory, ergo nem játékon belül voltál és mégsem ment a Print Screen. Legtöbb játékban ez a funkció amúgy sem fog működni. Vagy egy blank fekete képet fogsz kapni vagy pedig arról egy képet, ami épp a háttérben fut.
Az F12-es módszer pedig szerintem csak akkor működik, ha be van kapcsolva a Steam overlay/in-game. Persze ha be van kapcsolva, azért nézd meg a hotkey-t, hogy tényleg arra van-e állítva. -
htc07
addikt
válasz
fntastic #29671 üzenetére
én kiraktam egy hete poénból loungen, hogy 1 kulcsért veszek scar cyrex mw-t, 4-5 offer bejött, bár vagy 100 offert kiküldtem
. Nem nagy profit, de lett belőle plusz pénz
csak összejön az a gta5 március végére. kb. 10-15 euro híja van ha kiszórom az inventorymat. De csináltam ilyen kis profitos tradekkel kb. +15 eurot egy hónap alatt napi 20 perc ráfordítással.
-
-
Slystyle
őstag
válasz
DrTechnoid #29670 üzenetére
Nem ilyen formában jelenik meg a játékban az inventory. Amúgy meg ha nem megy a Print Screen, akkor Snipping Tool-al kivágod a kívánt részt.
-
fntastic
aktív tag
válasz
DrTechnoid #29670 üzenetére
Ezek ajánlatok amik a főoldalon jelennek meg ha belépsz, általában matricák, vagy music kit-ek. (meg lehet őket venni wallet pénzből a játékon belülről /nem marketről, persze utána akár eladhatod/vehetsz marketen is majd/)
u.i.: méghogy loungeon nem lehet jól járni, most cseréltem 6 itemet (8.8 értékben) egy stattrak fn ak blue laminate-re (21,5 érték)
(trade offerben kaptam az ajánlatot, reggel erre ébredtem, mondom oké
)
-
Két kérdésem lenne :
1. Ezek a borítékok miféle célt szolgálnak? A játék inventory-jában nem jelennek meg , nem igazán értem hogy mi a létezésük célja, valaki kefves hozzáértő felhomályosíthatna.2. Telóval kellett lefotóznom, a prnt+scrn nem műxik ingame, és még szomorúbb hogy a szokásos F12 egy DeV hibával kidob, és nem készíti el a képet. Valaki belefutott hasonlóba?
-
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #29666 üzenetére
Szerintem a Lester az Global Elite másodállásban
-
Cthulhu Dawn
őstag
14-15 és csapattárs elmegy afk-nak....Most támadt először kedvem ahhoz, hogy belépjek csak azért egy meccsre, hogy a csapattársakat baszogassam, de erős vagyok
.
-
-
nugat
tag
nem igazan ertem ezt az egesz csgolounge-ot.. ft ak wasteland rebel 18-19 euro, de 9 kulcs (19,35) alatt nem talalok egyet sem. a legtobb dolog, amit neztem majdnem hogy tobbe kerul, mint marketen
-
nugat
tag
ez az ak47 case hardened ft miert megy ilyen beteg 10-20! kulcsos aron, mikor 20 euro marketen?
-
okipoki
aktív tag
Hány hz-es monitor kell a jó játékhoz?
-
htc07
addikt
válasz
Vismajor01 #29640 üzenetére
a szám, amire gondolsz: 9
-
CtiveR
tag
válasz
Cthulhu Dawn #29638 üzenetére
Az is kellemes ha ugyan ezzel a módszerrel gyorsan kicseréli az fn fegyvert bs-re vagy ft-re
szerinte vakok vagyunk x_x -
hNp88
aktív tag
-
CtiveR
tag
Ha marketen vásárolok egy kulcsot akkor az nem cserélhető 1 hétig, addig ez oké. (a csóka egy kulcsot kért még hozzá a trade-hez, oké meg is vettem szerencsére ami nem cserélhető...)
Viszont azt mondja, hogy ha a játékba veszem a kulcsot az cserélhető lesz, ez így van valóban? -
Elemental
addikt
Egy csapathoz csatlakoznék mm-ben, ha épp egy ember hiányzik. Gold nova 1 vagyok. Priviben plz.
-
phenomHUN
senior tag
Ha valaki tervezne kulcsot venni, írjon rám mert szeretnék megszabadulni tőlük.
-
csaba951
veterán
Ingyen tudsz PayPal fiókot nyitni. Nincs fenntartási költsége. Ha azonos országban van a feladó, címzett akkor még jutalékot sem von az utalásért (PayPal számlák között).
Steam annak a fizetési módnak a tulajdonosához köti a Steam fiók tulajdonjogát, ahonnan az első vásárlás történt. Ha ez a haver PayPal fiókja, akkor jogilag ő lesz a Steam fiók tulajdonosa. Tehát ha később összeveszel vele, akkor bejelenti, hogy valaki ellopta tőle. A Steam Support neki fogja visszaadni, mert ő a jogos tulajdonos.
Ezek után én a helyedben nem használnám a haver PayPal fiókját.
A megoldás az, hogy nyitsz egy saját PayPal fiókot. Haver átküldi a pénzt a sajátjáról. Te meg a saját PayPal-odról feltöltöd a Steam Wallet-edet!
-
hNp88
aktív tag
zsteam wallet-et csak saját paypallal lehet tölteni? vagy nem nézi, kiéről-mikor-hogyan lesz feltöltve?
-
wannnabeees
aktív tag
Mostantól nem csak nézőként vagyok jelen a csgo-ban.
Vasárnapra és hétfőre megkaptam haverom nem használt silver 4-es accát. Fel is jutottam vele SE-be.Ma pedig beruháztam egy saját példányra.
Első saját versengő eredmény pont egy győzelem lett:Meglepő, hogy a csapatomban minden taggal frankón ment a hangalapú kommunikáció.
Megérte azt a sok közvetítést nézni. Sok okosságot el lehetett onnan tanulni játék nélkül is. -
Redneck
nagyúr
Nem tudjátok mikor várható új Operation? Ezt már az elején szeretném megvenni!
-
freeknight
őstag
Akkor valószínűleg újkeletű bug lehet, mert nekem egy infernos deathmatch küldim már megvan. Régebben vittem, operation elején, semmi problémára nem emlékszem.
Szerintem nincs köze a halálhoz, legalábbis én néha kaptam pontot (de akkor sem annyit, amennyit lőttem), nekem az tűnt fel, hogy T oldalon egyszer nem írt jóvá pontot, míg CT-n azért előfordult.
Mondjuk szerintem sem éri meg a befektetett időt, mindenesetre szép a valvetól, hogy már legalább egy hete ismert a hiba, mégse javítják.
-
-
stm_
tag
Ha nem halsz meg játék alatt akkor számolja. Ha bónuszfegyverrel 3-4 kill megvan, érdemes nézőként megvárni a meccs végét és akkor számolja. Persze így csak aprénként lesz meg a küldetés, de meglesz.
-
romero28
senior tag
válasz
freeknight #29612 üzenetére
igen infernon .
az a nagyobb gebasz , hogy a küldetéságon 3 inferno-s deathmatch-es play van , (50,100,200 pont kellene ezeken) tehát még kikerülni sem lehet őket a továbbhaladáshoz
szinte mindig t-ben nyomom , de azért megpróbálom ct oldalon , hátha
-
freeknight
őstag
válasz
romero28 #29611 üzenetére
Az Infernon? Az a küldi szerintem bugos, bár én se találtam erről semmit gugliban. Egyébként meg lehet csinálni, azt vettem észre, hogy CT oldalon általában megadja a pontokat. De még így is sok idő lesz
(#29610) Xero: "and as always, have a nice day!"
Imádom ezt a faszit
-
romero28
senior tag
problémám a következő lenne : megvettem az operation vanguard belépőt , és csinálgatom a küldiket . eljutottam egy olyanhoz , hogy adott map-on deathmatch alatt kéne csináljak bónuszfegyóval 100 pontot. kb 20-szor nekifutottam , de egyetlen egyszer vont le belőle 28-at . jobb körökben 10-15 kill megvan a bónuszfegyverrel , de egyszerűen nem vonja tovább a kívánt mennyiségből .
tudna valaki segíteni , hogy mit csinálhatok rosszul -
Xero
nagyúr
-
Eagl3
veterán
-
csaba951
veterán
válasz
Kempeti #29607 üzenetére
+1 Így van! Szigorúan csak trade link!
Meg így eleve össze tudsz gyűjteni 4-6 ajánlatot, és gyorsan egymás után le tudod rendezni őket. Ha felveszed barátnak akkor meg egész nap online kell lenned, és figyelni, hogy mikor esik be egy-egy ajánlat. Ennek nagyon rossza a hatékonysága (idő), mert a legtöbb ajánlat olyan lesz, mint amilyen a 8 € -ért 2 kulcs is volt. Egyébként csodálkozom, hogy ezt nem akarta lealkudni 1 kulcsra.
-
Kempeti
tag
válasz
Cthulhu Dawn #29606 üzenetére
Lesznek majd jobbak is. Felvesz, hogy egy safari ak-t, amin van egy matrica, eladja neked 5-6 kulcsért, és még ő a jóarc!
Amikor még csináltam, ezért nem fogadtam el nagyon senkit. Kiírtam, hogy csak offer, aki nemérti meg, az szerintem úgysem lenne komoly érdeklődő -
Cthulhu Dawn
őstag
Ember felvesz barátnak azért, hogy a 8 eurós skinért ajánljon 2 kulcsot
...
-
Vismajor01
addikt
tfw amikor 4 dmg és egy dupla kala ellen kikapunk 16-4re infernon
tfw amikor 4 sas és egy dmg ellen 16-7re nyerünk infernon
oké -
vzsryl
nagyúr
válasz
Mclovin #29601 üzenetére
Én is jártam így. Arról kiderült, hogy magyar és nem csak gerinctelen ajánlatokat tesz, és utána lemínuszol a haverjaival együtt, hanem vannak scammer accountjai is, amin FN-t hirdet, de csak BS van a raktárában (a fő accján van az FN). Most nem keresem meg a csávót, de valami Herce a neve és tigrises avatarja van steamen. Aki tudja, reportolja, hátha kap egy trade bann-t.
-
Mclovin
senior tag
Btw. imádom azt amikor összeszedsz +10 repet lounge-n majd jön egy 'nagy' trader akinek nem mész bele az alkujába, majd lehúznak ötös repre a haverjaival. Már kb. 3x fordul elő. Bár csak vica-verza is megtehetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro