- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3618 üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunkNézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.
Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/
Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.
Nemtom mi a steam nicked
Sith7de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetésHobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest