- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Mivel csak most olvastam, ráfűzök erre a témára én is, bár tudom, hogy teljesen és megnyugtatóan lezárult, mégis kikívánkozik belőlem:
A w2w-s csapat jónéhány tagjával autóztam már, főleg talán még 2011-el, de durva unfairségeket (szép szó lett
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.Így amondó vagyok nincs értelme bárkit is elítélni néhány alkalom miatt, inkább jószándékkal meg kell tanítani a fairplayre, amiután jó bulis futamokat lehet majd vívni vele.

sith7:
Nemtom mi a steam nicked, de szívesen versenyzek veled online (ha még nem volt rá példa
) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is
) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok. 
És itt a 2012-ben nem tartozom az ufonauták táborába... sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák

- Bundle topik
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.
) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is