- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz...

Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...
Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...

Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!!

Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve...
Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!! 
Új hozzászólás Aktív témák

- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... nem nektek szólt ...

Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!