Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Most néztem meg a videódat. Az a jelző jutott eszembe, hogy: aranyos
Az itt fórumozók többsége jól ismeri a játékot, a pályákat kívülről tudják és nekik biztosan "fura" picit a vezetési stílusod. Egy-egy jó kommentált videó készítéséhez azt javaslom jobban ásd bele magad az F1 szabályaiba és gyakorolj több 100 kört az adott versenypályán, hogy jobban találd el a fékezési pontokat. Úgy majd te is és a nézőid is sokkal jobban fogják élvezni a dolgot. A "beszúrni" valaki mellé kanyar előtt pl. kis távolságból, közvetlen mögötte érkezve lehetséges (szabályosan) és nem is minden kanyarnál. Suzuka az egyik legtechnikásabb pálya, így gyakorlásnak nagyon jó lehet.Egyetértek Bekuval, látszik, hogy élvezed a dolgot, és ez a lényeg, de ha igazán élvezhető videót akarsz a közönségednek készíteni, akkor nagyon sokat kell gyakorolnod és a menet közbeni kommentárra is készülj fel, pl. a kanyarok számával, néhány érdekességgel, F1 sajátosságaival, amivel színesítheted. Bár vehetsz másik irányt is, amivel picit paródia szerűre veszed, de akkor a beszédnek is olyannak kell lennie, nem csak a vezetésnek. Mindenesetre én jókat mosolyogtam a videódon, talán lehet ez is az irány és nem a "vérkomoly" versenyzés, amit az itt lévők többsége művel profi szinten.
De ha már hozzászóltam, hadd osszam meg a vasárnapról hétfőre csúszott Monza-i ligafutamunkat a szemszögemből nézve. Egész héten szenvedtem a tempómmal, nem volt az igazi és még hibáztam is nagyokat, de egy néhány apróságot érintő setup változtatás sokkal kezelhetőbbé tette számomra az autót és elég jó tempót tudtam futni vele a versenyben. Néhány hiba azért becsúszott, amivel helyeket vesztettem, de végig közel autóztam másokhoz, illetve Coolermaster ott loholt a nyakamban sok-sok körön át, jó verseny volt, élveztem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest