- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
Nekem ezzel a szimulátor vs. nem szimulátor dologgal bajom van. Először is definiálni kell, mit nevezünk szimulátornak és mit nem. Illetve hol van az a határ, ahonnan már szimulátorról beszélünk és már nem egy arcade játékról. Az nyilvánvaló, hogy a valóságot tökéletesen nem lehet szimulálni, csupán közeledni abba az irányba.
F1 2012 szimulál rengeteg dolgot, pályát, autót, csúszást, esőt, időváltozást, beállítástól függő autóviselkedést (még ha lagymatag kivitelben is), gumik koszolódását, gumikopást és még sorolhatnám. Most akkor mivel szimulál ennyi mindent, szimulátor, vagy sem?
Ha elfogadjuk tényként, hogy tökéletes szimulátor nem létezik, hisz az maga a valóság lenne, és azt, hogy a virtuális megjelenítést kihasználó programok csak ebbe az irányba tudnak közelíteni, akkor ugye csak azt kell eldöntenünk a szimulátor kifejezés definíciójához, hogy milyen szintű közelítés az, ahonnan az adott mű már szimulátor.Szerintem egy játéknak olyannak kell lennie, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a játékosoknak. Abban igazad van, ha olyan lenne a játék, hogy már elindulni is nehéz lenne, de körbeérni meg pláne ha nem töltesz sok időt el az autó beállításaival és pl. Motec (telemetria) diagrammok fölött görnyedve, azokat elemezve (amiről megjegyzem, hogy a valóságban sem a pilóta, inkább a mérnökök feladatkörébe tartoznak), akkor nagyon sokan félre tennék hamar és ez érthető.
Szerintem a Codi jár a jó úton, csak több erőforrást, precízebb munkát kellene bele rakniuk a projektbe. A beállításokat pl. én 3 szintűre csinálnám meg, a mostani kettő (quick setup és saját magad által beállított setup) mellé egy nagyon részkletest is beletennék, amivel aztán nagyon durván át lehetne hangolni az autót. Így mindenki választhatna kedve szerint. A sok hiba (apróbbak-nagyobbak) kijavítása is szükséges, illetve a vezetési élmény tökéletesre fejlesztése is. Sőt szerintem a legnagyobb tábort úgy vonzaná, ha a jó offline játékmódok mellett a mostaninál sokkal "maibb", korszerűbb multiplayer lehetőségeket is belefejlesztenék a játékba.Visszatérve a szimulátor kifejezésre, szerintem ezt már szimulátornak lehet nevezni, csupán sok hibát kellene javítaniuk, illetve a fent felsoroltakat megoldani. Ha ezt normálisan megvalósítanák, mindenki rágyógyulna ez biztos.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
a setupoláshoz sajnos én sem értek, de szerintem ez nem is az a kategória, hogy szimulátor legyen és minden egyes kis finomítás tizedeket hozzon, csak ne legyenek benne agyatlan dolgok! máris közkedveltebb lehetne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest