- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
messi6502 #5055 üzenetére
Nem direkt bohóckodtam el, egyszerűen elszúrtam.
Első alkalommal be tudtam mellé szúrni az autót a visszafordítóban, de egy árnyalatnyival szabálytalannak éreztem magam azzal, hogy kijáraton picit megpöcköltem, ezért visszaengedtem magam elé. Következő körben ugyanott próbáltam volna ugyanazt, de nagyon okosan becsukta azt a kaput, viszont én meg elfékeztem magam és kicsúsztam a sóderbe. No ott vesztettem el az esélyt a megelőzésére, hibáztam, ahogy az 1. körben is.
Sajnos nem igazán tudok egy futamot végignyomni úgy, hogy 1-2 nagyobb hibát ne vétsek, de azért élvezem a versenyeket, jó ezekkel a fair módon autózó srácokkal együtt haladni a pályán a cél felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest