Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
Zod tábornok
üzenetére
Próbáld légyszi definiáni a játékélmény fogalmát, mert némi elcsúszásban vagy szerintem. Azzal egyet értek, hogy az autó mozgásának, mozgatásának fizikájának szimulációja tekintetében ég és föld az rfactor kontra F1 the game. De álszentség azt kijelenteni, hogy csupán ez számít... Ha így lenne, nem lenne fejlődés, hiszen minek, úgy is az lenne a népszerű, ami már bevált és évezredekig meg fogják venni a játékosok...

Szerencsére nem így van, csak azok szerint, akik saját maguknak sem vallják be, hogy pl. az Avatar látványvilága nagyon sokat dob az egészen, és össze sem hasonlítható az Star Wars IV-el, ami a maga idejében kiváló film volt és a mai napig jó megnézni, de ha ma kerülne a moziba, semmilyen nézettséget nem érne el, hiszen ótvar, régi, és az ilyen önámítók köpködnének rá először.
Ugyanez van a játékpiacon, a maga idejében a GP2 is eszméletlen jó volt, vagy visszamehetünk a C64-es F1 játékig, de az rfactor is nagyon jó lett a maga idejében, bár a kornak (már akkor) nem igazán megfelelő grafkával, de a játékélmény összessége így is messze nagy volt. Most az rfactor2-re várunk egy ideje, no meg a GTR3-ra, de nem jönnek és ami engem illet az F1-et kedvelem, abban szeretek versenyezni, úgyhogy a fentiek nem fognak lekötni, amíg megfelelő mod nem jelenik meg hozzájuk.
Összesítve tehát, akárki akármit mond számít a grafika egy játéknál, az a játékélmény szerves részét képezi, ha valami nagyon régi, az már nem olyan. Az F1 The Game a hibáival együtt jó alternatíva, én örülök, hogy 2010 óta tudok ezzel játszani, mert előtte nem volt semmi, jobb híján GTR2-vel múlattam az időt, meg más játékokkal, ha épp volt játékra időm.

Új hozzászólás Aktív témák

- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amatőr csillagászat
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest