- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
bill-el megyek
nem is vagyok vele gyors, de kb. annak is betudható, mert annyira nem érdekel, hogy minden áron jobb legyek bill-el.. de ismerek billeseket is akik gyorsak
de mondom bill-el mégis minek összehasonlítani amikor assist off-ban meg közelíteni az időket jóval nehezebb..
kézi váltó még billen is hozhat a köridőn bőven, mert a féktáv csökken, ABS nélkül is gyorsabb lehetsz, csak ezekhez szerintem kva sok idő kell mire belerázódsz.. Vixen-ék sem 2 hét alatt lettek ilyen gyorsak és ha ugyanezt a bill-re fordították volna, mert nem kormánnyal akartak menni lehet, hogy hasonló eredményt is hozhattak volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest