- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtemplar
csendes tag
Hello!
Most végeztem egy szezonnal, de pöttyet egyhangú a dolog. Intermed nehézségen -billenytyűzet van csak
- career mód, 50%-ra lett állítva a versenytáv, mert néha már az a 25-30 kör is dög unalom. Bejött már valakinek valaha a SC? Én egész szezon alatt nem láttam...még egy komolyabb kicsúszást sem...a törés reálra van állítva nem cosmetic-ra, és komolyan egyik versenyen sem volt semmi...
Rádión beszólnak nem egyszer, h az előttem haladónak defektje van, vigyázzak, de mégis megy mint a mérgezett egér, még a boxba sem megy ki előlem....WTF?
Most elkezdeném a köv. szezont is, ha beállítom a nehézséget pro-ra, vagy egész távokat megyek van rá esély, h történik valami? Tudom, h nem egy roncsderbi, de ez így nem túl nagy élmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- LED / LCD TV topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest