- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5799 üzenetére
"Ezt kifejtenéd?"
Se megosztott mappához hozzáférés, se távoli elérés (többet még nem próbáltam)."Amikor a CIS új hálózatot érzékel..."
Én nem leokéztam, hanem haggyá mán a hülyeségekkel! felkiáltással bezártam az ablakot, merthogy ne akarjon nekem itt semmit állítgatni, be van már állítva a hálózat.Nem tudtam hogy akkor elrejti a gépet...
Hogy lehet ezt a bakit kiküszöbölni?
-
válasz
canniball #5798 üzenetére
"...és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez"
Ezt kifejtenéd? (pl megosztott mappához nem fér hozzá egy másik LAN-os gép?)Amikor a CIS új hálózatot érzékel, akkor alapértelmezetten nincs bejelölve, hogy a gép látszodjon az adott hálózaton (rejtve lesz). Ez független a tanuló módtól, ezt a usernek kell eldönteni, amikor a fent említett esetben feldobja ezt az ablakot. gyakran leszokták egyből okézni (csak tűnjön már címszóval)...
-
canniball
nagyúr
Régebben feltettem a CIS 3-t, beállítottam tanuló módra aztán amikor mindent megismert átállítottam állapottartóra. Így egy darabig működött is minden rendben, aztán egyszer csak meghülyült és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez, hiába állítottam vissza tanulóra se kérdés se semmi, egyszerűen nem volt elérhető a gép, csak ha kikapcsoltam a tűzfalat.
Most felraktam a legújabb verziót ez ugyanazt játssza velem...Ha a tanuló móddal sem tudom tanítani akkor hogyan?
-
Razim K.
tag
Az így a CISben van
-lehet ezen a néven van ilyesmi a sima AV-ben,de az mégsem akad össze a dolgokkal...talán más-más dolgok is összejátszanak egymással az akadásokban,én sem vágom miért olyan agresszív és makacs az a cmdagent.exe...legalábbis nálam akkor volt gond,ha CIS-el volt,a sima AV,meg megy.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Razim K. #5793 üzenetére
a semmi az nem lehet takarékos, mert az nincs is!
-hogy Galla Miklóst idézzem...
-mi van?
-semmi.
-semmi? semmi az nem lehet, mert az nincsen!de asszem igazad van. mondjuk arra jó lehet, egy tűzfal, hogy semmit ne engedjen ki a netre, mert amikor a telómon keresztül megyek fel 10MB a napi limit és gyorsan összejön...
de egyébként tényleg felesleges.a cmdagent az AV vagy a tűzfal része? vagy csak a CIS-ben van?
-
XP alatt ilyen döglassú a CIS sajnos, hogy miért az rejtély. Ahány XP-s gépre pakoltam eddig, annak a 90+ százalékán eljátssza ezt és ilyenkor gyakran még belassítja a rendszert is, nem kicsit... Visat/W7 alatt (x86 és x64 egyaránt) meg megy mint a meszes...
Egy idő múlva meguntam ezt a "játékot" és csak a tűzfalát pakolom fel pl Avast mellé, akkor nincs gond. (eddig legalábbis nem volt, igaz ebben az esetben először a tűzfal, és csak utána az Avast, a Comodo falat tanulóra, míg az Avast telepöl, mert a Webshield modulja összeakadhat a Comodo-val... ) -
Razim K.
tag
válasz
Wolfskin #5792 üzenetére
A semmi,az nagyon takarékos!
Ez amúgy is COMODO fórum,úgyhogy...próbáld ki,csak a tiszta COMODO-ANTIVÍRUS-t-nem kell ilyen-olyan tűzfal...felesleges,az csak arra jó,hogy valamit blokkoljon,vagy engedjen,semmi másra.
A vírusokhoz,rootkitekhez,spywarekhez,stb...elég egy antivírus progi és a win7 tűzfala,nem vagy te vállalat,hogy tűzfalat használj. -
Wolfskin
őstag
ez jó ötlet, de nem lehet ezt külső progival megoldani?
nekem is gond a cmdagent (5.5). mivel a laptopom elég gyenge (T43), ezért nagyon lefogja. sajna nem is tudom kiszűrni, hogy mivel akad, ha tcm-ban másolni akarok, akkor is felmegy 100%-ra, meg minden induláskor, bármely program elindításakor stb.
a Microsoft Security Essentials az jobb? vagy mi az ami kevés erőforrást igényel? a noti alig van neten, nagyon komoly tűzfalra nincs is szükség.
Avira+Kerio? Eset SS,? Norton? MS SE? -
n00n
őstag
Nem találom soknak, felőlem mehetne két órán át is, de ne fogja ennyire meg a gépet. AVG és a most tesztelés alatt álló Microsoft Security Essentials keresése mellett vígan tudok dolgozni. Lehetséges implementálni kellene egy olyan kapcsolót a Comodoba, hogy maximum hány %-át használhatja a CPU-nak. Szerintetek ez megoldaná a bajom, érdemes felvennem a kapcsolatot a fejlesztőkkel?
-
ertz
aktív tag
Tényleg, CIS 2012 nem várható mostanában?
-
-
n00n
őstag
Hát ez nem akar összejönni. Ennyi fájlnak (többszöri keresést csináltam ma, hátha gyorsul) nem kellene gyorsabban meg lennie?
Az AVG Free kb 20 perc alatt meg volt vele, úgy hogy be se lassult szinte a gépem. Most kipróbálom a Microsoft Security Essentials, hátha az gyorsabb.
Új CIS mikor fog megjelenni?
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5773 üzenetére
Ezzel az a probléma, hogy nekem nem akad meg a folyamat konkrétan, csak nagyon lassú. Most elkezdtem a futó processeket (amik a munkához kellenek) bedobálni a megbízható fájlokba remélem ez segít.
Egyébként ennek a gépnek szerintetek elégnek kellene lennie?
Más: Mi az a játék mód?
-
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5780 üzenetére
Köszi, azon volt alapból. Viszont nem értem a működését. Reggel lefuttattam egy teljes tesztet. Most ütemezve fut újra, az első 14ezer fájlt pár mp alatt átnézte. Azután viszont megint csiga lassan, sok erőforrással. Alig lehet dolgozni mellette. Ilyen gépen próbáltam:
Ez olyan kevés gép lenne neki? Az AVG úgy futott mellette, hogy észre se vettem. Ráadásul az 20-30 perc alatt végzett, a CIS meg több, mint egy óra alatt nézi át a gépet.
-
blattida
nagyúr
Nem küldenek. Ha téves, akkor kiveszik, ha kártevőt küldesz nekik, azt beteszik, az utóbbit gyorsan.
Az av rész valósidejű ablakában láthatod, a csuszka közepén található.
A lementett konfigokat minden további probléma nélkül beimportálhatod a többi gépen is.
Az ősszel megjelenő hatos verzióban már lesz egy központi kezelést megvalósító modul is,igaz, azt a comodo szerverei végzik majd.
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5778 üzenetére
"Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések."
Ezt olvastam. Viszont a kérdésem még mindig fent áll. Ha elküldöm vizsgálatra (e-mail címem megadva a programban) akkor utána küldenek valamit az eredményről?
"Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld."Én is heti egyre gondoltam, mindegyik gép másnapon. A felhő alapút kikapcsoltam, alkalmazkodó mód bekapcsolva. Viszont állapottartó fájlvizsgálat nevű opciót nem találok. Hol keressem?
Ha egy gépen beállítom a konfigokat, akkor az biztonságosan betölthető mindegyik gépen? Vagy állítsam be mindegyiken külön?
Egyelőre egy gépen állítgatom, azon tesztelem két hétig, ha minden megfelel akkor felmegy a többi gépre is, és azokon is van egy hetem tesztelni, mert a kollégák szabadságon lesznek.
-
blattida
nagyúr
Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések.
A leak teszt eredménye nem olyan fontos, ám,ha 100%-ot szeretnél, akkor kapcsold ki az automatikus megbízást a telepítőkben és az automatikus szabályalkotást a megbízható fájlokban opciókat.
A tűzfal egyedi házirend módban fusson, a clt.exe ne szerepeljen a megbízható fájlok között,ha esetleg ott lenne.Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld.A korábbi kérdésedre pedig: minden megoldható.
-
n00n
őstag
Bár az előző hozzászólásomra még nem jött válasz, azért kérdeznék még párat.
1. Lefuttattam egy teljes tesztet és talált pár károkozót, elküldtem őket a Comodohoz vizsgálatra. Ilyenkor küldenek netán e-mailt (megadtam a címem), ha kész. Vagy mi történik?
Szerintetek ezek valóban vírusok vagy fals riasztás?
http://noob.hu/2011/08/04/comodo.bmp
Állítgattam kicsit a CIS-en (proactive mód) és most ilyen lett a leak test:
A maradék pirosakat, hogy lehet megoldani?
http://noob.hu/2011/08/04/leaktest.bmp
Továbbá:
Az ütemezett vizsgálatot mennyire sűrűn érdemes lefuttatni? Vannak itt lassabb gépek is, amiket valószínűleg meg fogna a keresés, így minél ritkábban kellene. Milyen beállítások mellett érdemes futtatni az ütemezett vizsgálatot? Egyelőre ennyi kérdés, de lehet még lesz.
Köszönöm.
-
n00n
őstag
Feltelepítettem az irodában egy XP-s (SP3) teszt gépre. Illetve itthon virtuális gépre (Linux alatt - szintén XP SP3).
SecureDNS-t bekapcsoltam a telepítéskor az alap beállításokkal. Frissítettem az adatbázist, illetve futtattam egy vírus keresést. Semmi mást beállítást nem hajtottam végre. Kérdésem, mit érdemes állítani? Pár dolog ami jó lenne:
- Ne fogja meg nagyon a gépet (AVG free volt eddig, azzal nem volt gond)
- Ne sokat kérdezzen (Ne kelljen mindig oda rohangálnom a gépekhez. Az még játszik, hogy valószínűleg hétvégén telepíteném, így először többet kérdezhet, amíg elindítok minden használt alkalmazást).
- Automatikusan töltse le az adatbázis és az alkalmazás frissítéseit, és utóbbinál se kérdezzen telepítésnél.
Ezek megoldhatóak? Olvasgatom a topikot, de rengeteg hozzászólás van.
Továbbá:
Az miért van, hogy lefuttatva a LeakTestet (alap beállításokon) én is csak 20 vagy 30 pontot kapok?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Az új céghez ahová kerültem az én feladatom a gépek karbantartása is. Sajnos az előző kollega nem végzett túl jó melót. Minden gépre feldobta az ingyenes AVG-t, ami köztudott, hogy irodai használatra nem engedélyezett. Google és fórum túrás után a CIS-t ajánlották a legtöbben, így felraktam egy gépre, ahol 2 hétig fogom tesztelni mielőtt menne fel a többire is. A teszt időben lehet, hogy sok kérdéssel foglak titeket bombázni, remélem nem haragszotok, persze próbálok mindennek utána járni először a Google-el.
-
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #5771 üzenetére
A cmdagent.exe akad valamelyik folyamattal, azt megkeresheted például process explorer-rel, ahol a view/lower pane aktiválás és handles kiválasztás, majd a cmdagent megjelölése, végül egy av keresés futtatása, ha valahol megakad, látni fogod,melyik folyamat a hunyó.
Inv1sus
Az a legegyszerűbb, ha ki se engeded őket a netre, módosítsd a rájuk vonatkozó szabályokat, a leggyorsabb az, ha kitörlöd ezeket és újakat csinálsz, klikkelések által. -
Inv1sus
addikt
Hogy lehet megadni comodo-ban a különböző böngészőknek, hogy csakis, kizárólag a localhostot lássák, tehát ne kommunikáljanak a nettel? (127.0.0.1)
Mármint a pontos kérdés az, hogy hogyan állítgassam be, mert azt tudom, hogy hol kellene. Például van ilyen hogy "forrás" fül, "cél" fülecske...
Csak a sajátgépem kéne látni, a lehető legoptimálisabb beállításokkal.
Félek, hogy valami biztonsági rést hagyok hátra. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a gondom. A CIS 2011 Pro feltelepítése után végzett teljes átvizsgálásnál kb. 2,5 óra elteltével a víruskeresés megszakad, (az idő múlását jelzi, de egy mindig más elnevezésű fájlnál megáll) és azt írja ki a program, hogy kevesek a rendszer rendelkezésre álló erőforrásai. Ezt a gondot mi okozhatja? Teljesen új gépről van szó (i5 2400 proci, 8 gb ram).
-
tszabek
csendes tag
Sziasztok! Mi a javasolt CIS eltávolító progi? Mert sima eltávolítás után újraindítom a gépet és a felhasználói fiók védelem ablakot dob fel a Win 7-nél hogy engedélyezem-e a CIS működését! A CC claner alkalmas lenne erre? Vagy a comodo-nak nincs eltávolítója?
A segítséget előre is köszi. -
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #5764 üzenetére
A nod+agnitum párost mivel távolítottad el?
Azt hiszem, hogy ez a sűrű telepítés-eltávolítás okozta a kék halált és a nem frissítést.
Legközelebb jobban ügyelj arra, hogy mivel szeded le a programokat, valamint arra is, hogy a gyakori biztonsági program csere nem szerencsés, főleg manapság, amikor a programok sokkal jobban beépülnek a rendszerbe, ami különösen igaz a Win 7-es esetében. -
Tappancs2001
senior tag
válasz
blattida #5763 üzenetére
Szia! Sajnos nem tudom, mi volt a kódom, mert sajnos nem írtam fel. Próbáltam újra letölteni az ingyen licenszes Pro 2011 verziót a CIS premium letörlése után, fel is települt, kiírta, hogy 355 nap van vissza, de a frissítésnél hibakód kiírásával nem frissített, és kék halált okozott. Ezt mi okozhatta? A kékhalál utáni újraindításnál viszont átváltott a program 2011 pro-ról CIS premiumra. Üdv
-
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #5762 üzenetére
A kódod elvileg beadhatod neki, akkor átáll prora.
Csak támogatásban van különbség az ingyenes, promós pro és a premium változat között. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Kb. 2 hete telepítettem a Comodo Internet security 2011 pro-t 1 éves ingyenes licensszel, majd a nod32+agnitum firewall pro páros kipróbálása miatt letöröltem a gépről. Ma délután a gépre letöltött telepítőfájlról telepítve a comodo internet security premium települt fel a gépemre. A 2 verzió között mi a különbség? Az 1 éves ingyenes licensz akció már befejeződött?
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #5760 üzenetére
Akkor megint nem értek valamit, eddig én azt hittem, hogy ami megbízható defense + ban, azt nem korlátozza, és mindenben "mehet"-et ad neki automatikusan. Legalábbis én ebből mindig erre következtettem. Szóval a kérdés ismét; mik azok a dolgok Defense+ban amik a képen látható "mehet"-ből értesítést csinálnak? Vagy az benne a trükk, hogy a megbízható fájl nem egyenlő a megbízható alkalmazással?
MOD: azt hiszem ezt jól benéztem
-
blattida
nagyúr
Válaszaim:
1. Nem tudom.
2. Nem tudom.
3. Önmagában nincs, de ezek szerint úgy írták meg, hogy az ottani fájlok kihagyásra kerülnek a helyi av által is...
4. Nem, mert attól még a tevékenységek ugyanúgy monitorozva vannak és ha olyan esemény szeretne történni, ami a konfiguráció szabályainak nem megfelelő vagy ott nem szerepel, akkor arról kapsz értesítést és dönthetsz.
Egyetértek. Bár a megelőző rész ettől még funkcionál és teszi a dolgát.
-
Krystal_s
addikt
ok az avi-s dologra senki nem tud semmit...
de arról sincs ötlet ,hogy rendszerfelállás után 1-2 perccel mit csinál az a kva ügynök ?
tehát rendszer betölt nyugi van - kb 2 perc múlva látom h az svchost.exe cpu használat 100%-ra ugrik 10mp-ig, majd leáll és azonnal a cmdagent.exe 100%-ra 1 percig...
frissítést nézne ennyi ideig ?memóriavizsgálat induláskor nincs bejelölve...
-
Arki
tag
Vicces telepítő, 64bitre is 32 bitest akar és nem is jó helyre telepít.. Ennek még megvárom a javítását :X.
-
L7wy
őstag
Nos én fogtam a CIS-t-> revo neki és újra feltettem totál tisztán, és mindent jegyzeteltem (szerintem ebből fog még egy pár bugreport születni xD)
Tehát:
1. Van egy paul.dll nevezetű fájl ami tiszta elvileg (avira elemzése szerint).
2. Ezt a fájlt nagyon sok AV vírusnak észleli köztük Comodo is.
3. Mikor riasztott rá a real time védelem, mellőz-> Téves riasztás küldése a Comodo-nak opciót választottam.
4. Ekkor a fájl bekerül a Defense + Megbízható fájlok közé.
5. Jobbklikkelek a fájlra és megvizsgálom Comodoval, és az antivírus nem látja vírusosnak (antivírus kivételek listája teljesen alap, azaz nincs benne a fájl)
6. Ha a Defense + Megbízható fájlok közül törlöm a fájl-t
7. Jobbklikkes vizsgálatra újra vírusosnak látja az AV a fájltKérdések:
1. Miért történik meg a 4. pont alatt az, hogy Defense + Megbízható fájlok közé kerül?
2. Miért nem az AV kivételek listájára kerül?
3. A Megbízható fájlok-nak van köze az AV részhez?
4. Ha a fájl mégis vírus lenne, akkor az ember egy Téves riasztás küldése a Comodo-nak opcióval elintézi, hogy a vírus szabadon garázdálkodjon?Szerintem Comodonak ez a része logikailag hibásan van felépítve, mert ha én egy antivírus téves riasztás miatt értesítem őket, azaz az AV részt kell lekapcsolni a fájlról, és nem a proaktív védelmet. Köszönöm a türelmeteket.
-
Krystal_s
addikt
igaza volt Lewy-nek. kipróbáltam, h egy kártevőnek érzékelt fájlnál - téves riasztás jelentésre nyomtam és nem adtam hozzá se a kivételekhez, se megbízhatónak és valóban akkor is betette a D+ megbízható fájlok közé
hm ezt jó tudni....
-
Krystal_s
addikt
én is megnéztem a dll-t és még le sem töltöttem már jelzett rá. hozzáadtam a mellőzöttekhez és akkor berakta az AV részen a mellőzöttek listájába...
ha jól tudom a d+ megbízhatóba akkor teszi ,ha nem mellőzted ,hanem megbízhatónak jelezted. szóval simán mellőzésnél nem teszi be a D+ listába. ezért nincs ott nálam és Levinél sem.Arki: hát jó lenne vmi, mert nekem az xp-s gépen rendszerbetöltés után 1-2 perccel is 1 percig les vmit az ügynök. nálam manuálisra van állítva az index. ma azt vettem észre, h mielőtt a cmdagent lesne vmit ,előtte az svchost van 100%-on kb fél percig. mindez csak a rendszerbetöltés után közvetlenül.
az a másik bug ,ami miatt a videókra is ugrik az is megvan
napok óta TC-t használok a Win intéző helyett. TC-ben lista nézetben nincs gondja, miniatűr nézetben ,ha olyan mappában vagyok ,ahol van avi, akkor ott is ráugrik az ügynök. (napi 1x ez is fura miért nem folyamatosan )
érdekes ,h nálam csak az 5-ös verziók óta csinálja ezeket...előtte ilyen esetben az explorer.exe miatt teleírta a D+ naplót memória hozzáférés néven, de nem terhelte le 1percig 100%-ra a procit.ui: közben most kipróbálom ,h egyszerre adom hozzá 1ik videós mappát az AV és a D+ kivételekhez is.
-
Arki
tag
válasz
Wolfskin #5739 üzenetére
Dolgozom rajta
.
Eddig: Total Commander, 360Amigo startup figyelő, IoBit defragger progi és Daemon tools hozzáadva a kivételek listához. Az eredmény: már szinte soha nem zabál erőforrást a cmdagent.exe. Szerintem ott is be kell rakni a kivételekhez fájlokat 2db helyre:
1. AV: kereső beállítások utolsó fülénél
2. D+: Defense+ beállítások 2. fülnél add a kivételekhez a fájlokatEz egy lomha Vista rendszer, tehát érdemes nálad is próbálkozni. Kérlek, próbáld ki pár hasonló funkciójú fájllal :]!
-
vv5204
senior tag
Igazad van!
Sőt nálam teljesen meghülyült tőle a CIS.
Miután riasztott, majd hozzáadtam a kivételek közé és küldje hamis pozitívnek,
nem rakta be a D+ megbízhatók közé, illetve ha manuális keresést akartam
rajta végezni lefagyott a CIS. Létrehoztam egy mappát, hogy beledobom, a
Win 7 intézője is lefagyott. Ez egy bug lesz. -
Arki
tag
Rájöttem egy újabb zabálási problémára, de még csak egy módot találtam a kiiktatására: a Windows kereső folyamatosan indexeli a fájlokat, amihez pedig hozzáér, azt a CIS is ellenőrzi. Egyelőre csak a szolgáltatás kikapcsolásával tudtam mérsékelni a lemez és CPU kihasználtságot - azért remélem ez is segít néhányotoknak :].
-
L7wy
őstag
Nos hosszas próbálgatás után több vírussal is próbálva fennáll egy olyan dolog, hogyha Comodo riaszt egy vírusra, azt elküldjük CISen keresztül a riasztó ablakból mellőzés-> hamis pozitív jelentése, akkor onnantól fogva CIS mintha a mellőzöttek közé tenné, de mégse. Szóval olyan mintha lenne egy második hozzáférhetetlen mellőzöttel listája. Kipróbálna valaki aki nem fél vírusos dolgokkal játszadozni, és igazolná, hogy tuti nem figyelmetlenségből történt velem ilyen?
Ha kellene egy vírusos fájl amivel nálam megtörtént a dolog, akkor priviben linkelem -
kispx
addikt
Üdv,
az elmúlt pár hétben a Comodo Intenet Security Premium frissítője a szokásoshoz képest gyakrabban jelent meg, majdnem napi szinten. Tapasztalt valaki hasonlót? Manapság ez normális? Vagy valami baj van vele?
Verziószám: 5.5.195786.1383
AV+FirewallVálaszokat előre is köszönöm.
-
L7wy
őstag
Amúgy találtam egy GUI bugot katt ide. Ha úgy gondoljátok, jelentsétek, vagy javítsátok, ha lehetséges. (kicsit kell mozgatni az egeret a környéken, hogy előjöjjön)
-
Arki
tag
Egyelőre dobja a kék halálokat és problémák vannak néhány új funkcióval. Szerintem ennek az 5.8-nak a publikus béta kiadása még el fog húzódni egy darabig.
-
blattida
nagyúr
Ami nem is meglepő.
Ez az 5.8 pedig úgyis átalakul majd hatossá a végleges verzióig, plusz lesznek még újabb szolgáltatások is benne, ám ez még a jövő zenéje...
Wasp91
A sandbox jó dolog, kellő védelmet tud biztosítani, de mellette nagyon idegesítő és nehézkes is tud lenni a cis használata miatta. -
blattida
nagyúr
A videóban benne van.
Alapvetően kezelésben történtek változások. Már van kártevők esetében csak hozzáférés blokkolása, nem csak eltávolítás, valamint a riasztásokat is külön ki lehet kapcsolni (tűzfal, d+) plusz távoli programkezelés lehetősége. Ezeken felül minimális gui változások és a d+-t érintő belső fejlesztések, javítások, ezekről részletek később. -
vv5204
senior tag
CIS 5.8 beta. Moderátorok már tesztelik.
http://www.youtube.com/watch?v=-AZUViFKghM&feature=channel_video_title -
Krystal_s
addikt
hát ez az ,de melyikkel ?? legalább kérdezne vagy jelezne ,h nem tetszik neki vmiii. olyan idegesítő ,h nem tudok rájönni már hónapok óta. ha a korábbi 4.x-verziókkal is ez lett volna, akkor azt mondanám hát ez ilyen vmit utál az xp-s rendszeren, de nem, eddig ok volt és nem telepítettem semmit...ha belegondolok, h korábban a napló explorer.exe memória hozzáféréses üzikkel volt tele ( thumbnails nézet miatt ) akkor mégis az explorer.exe nem tetszik neki...csak már nem tudom hova ,mit állítsak a D+ -ban.
-
Krystal_s
addikt
windows explorer-ben mindgy milyen nézetben, csak az avi fájlokkal van gondja naponta 1x néha 2x. azaz gép elindít, egeret egyik avi fájl fölé viszem és random szerűen vmelyik avi-val összeakad. van olyan h egyik videónál nem történik semmi, aztán egy másik mappában meg ráugrik. utána már a köv. restartig bármennyi avi-t megnyithatok nincs vele gondja...de restart után ismét csinálja.
nem használok codec pack-ot. jelenleg csak a sima xvid van telepítve. gyanakodtam ennek a dekóder részére, de mivel xvid nélkül is csinálja nem az a gond. az a fura, h csak win intézőbenq-dir, total commanderben nem.
vkinél a mappa - nézet beállításokban a Display simple folder view in Explorer's Folders list kikapcsolása megoldotta. lehet csak egy ilyen beállítás a gondja, vagy a win explorert kéne megbízhatók közé tenni ( ha még nincs ott ). simán az explorer.exe az alapból is ott van.
-
-
Krystal_s
addikt
szia
igen az új 5.5.195786.1383, mindig a legújabbat használom...és nálam az 5-ös verziók óta lett háklis az avi fájlokra. korábban a thumbnails nézet nem tetszett neki, de akkor csak a D+ naplót nyomta tele explorer.exe memória hozzáféréses figyelmeztetésekkel. most ez megszűnt, csak lesés van 1 percig 100% cpu használattal.
-
Arki
tag
válasz
Wolfskin #5700 üzenetére
Ez is 5.5 vagy csak 5.más? Hévben pedig már írtam is egy magyarázatot, ha fennáll a probléma, tiltsd le (cikkben leírva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest