- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
válasz
Wolfskin #5792 üzenetére
A semmi,az nagyon takarékos!
Ez amúgy is COMODO fórum,úgyhogy...próbáld ki,csak a tiszta COMODO-ANTIVÍRUS-t-nem kell ilyen-olyan tűzfal...felesleges,az csak arra jó,hogy valamit blokkoljon,vagy engedjen,semmi másra.
A vírusokhoz,rootkitekhez,spywarekhez,stb...elég egy antivírus progi és a win7 tűzfala,nem vagy te vállalat,hogy tűzfalat használj. -
Arki
tag
válasz
Wolfskin #5739 üzenetére
Dolgozom rajta
.
Eddig: Total Commander, 360Amigo startup figyelő, IoBit defragger progi és Daemon tools hozzáadva a kivételek listához. Az eredmény: már szinte soha nem zabál erőforrást a cmdagent.exe. Szerintem ott is be kell rakni a kivételekhez fájlokat 2db helyre:
1. AV: kereső beállítások utolsó fülénél
2. D+: Defense+ beállítások 2. fülnél add a kivételekhez a fájlokatEz egy lomha Vista rendszer, tehát érdemes nálad is próbálkozni. Kérlek, próbáld ki pár hasonló funkciójú fájllal :]!
-
Arki
tag
válasz
Wolfskin #5700 üzenetére
Ez is 5.5 vagy csak 5.más? Hévben pedig már írtam is egy magyarázatot, ha fennáll a probléma, tiltsd le (cikkben leírva).
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #5697 üzenetére
also, tegnap annyira felnyomta az agyam a kis ügynök, hogy az unlocker-el leszedtem egy újraindítás után
onnantól nem tudtam felmenni a netre, hogy elújságoljam
(Thinkpad-->BT-->mobil-->GPRS). meg össze vissza hibaüzeneteket küldözgetett. aztán növesztett magának másikat.az a gond, hogy vidéken vagyok a szüleimnél, napi 10 MB napi keretem ráadásul gprs alapon netezek, úgyhogy se letölteni, se frissíteni nem akarok, de kezd nagyon elegem lenni a comocobol. lehet, mire hazamegyek, már nem is frissítek semmit ('nyuszika, B! a fűnyíródat'), repül a francba. aztán jöhet a nod smart, ami igaz, csak arra jó, hogy az ember megnyugtassa a lelkiismeretét, de legalább nem fogja le a gépet. (mondjuk ezzel a notival amúgy is csak ritkán netezek és akkor se megyek OLYAN helyekre)
de jókat hallottam a norton 2012 és a vipre av/is- ről is... meg a kerio-val is meg voltam elégedve anno.egyébként ez a kis ügynök kinek dolgozik? az av vagy a tűzfal alkalmazza? vagy kettős ügynök? mert akkor a comodonak esetleg csak azt a részét hagynám ki.
meg ami még hiányozni fog a homokozója. annyival jobb, mint a sandboxie, hogy minden programot külön könyvtárba csomagol/futtat, bármit sokkal könnyebb megtalálni.
-
-
W666W
tag
válasz
Wolfskin #1081 üzenetére
Pobáltad már azt hogy a láthatatlan portok varázslójával létrehozol egy
"Új biztonságos hálozat létrehozása portjaim láthatatlanok mindenki másnak "Ezt csináld végig
Amúgy kutakodtam egy kicsit , hogy melyik port mit használhat
[link]A telnetröl egy kis infó [link]
Plusz egy kis infó a 21-es porthoz amit találtam
Hogyan állíthatjuk be az Internet Explorer-t, hogy egyaránt használja az FTP PASV és PORT módot?
Az FTP kétféle módot támogat. Ezeket Standard (vagy aktív) és Passive (vagy "PASV") módoknak nevezzük. A Standard FTP kliens PORT parancsokat küld az FTP szervernek, a Passive módú kliens pedig PASV parancsokat. Ezek a parancsok az FTP parancs csatornán haladnak.
A Standard módú FTP kliensek először felépítenek egy kapcsolatot az FTP szerver 21-es TCP port-jához. Ez a kapcsolat létrehozza az FTP parancscsatornát. A kliens PORT parancsot küld az FTP parancscsatornán, amikor az FTP kliens adatot akar fogadni, mint pl. egy mappalistázás, vagy fájlkérés. A PORT parancs információt tartalmaz arról, hogy az FTP kliensnek mely port-ja fogad adatot. PORT módban az FTP szerver mindig a 20-as port-ról küld adatot. Az FTP szervernek egy új kapcsolatot kell nyitnia a klienssel, amikor adatot küld.
Passive módú FTP kliensek szintén felépítik a kapcsolatot a TCP 21-es port-hoz a szerveren, hogy létrehozzák a vezérlő csatornát. Amikor a kliens PASV parancsot küld, az FTP szerver megnyit egy ideiglenes port-ot (1024 és 5000 között) és informálja az FTP klienst, hogy adatot kérjen arról a port-ról. Az FTP szerver az ideiglenes port-ot használja kommunikációra. Ekkor az FTP szervernek nem szükséges új kapcsolatot kiépíteni a klienssel. -
blattida
nagyúr
válasz
Wolfskin #1069 üzenetére
Nincs default gomb, ne keressétek.
A konfigot tudod visszaállítani, ha akarod.
Az arp védelem maradhat, az átjárónál lévő pipa is maradhat, de ki is veheted nyugodtan.
A belinkelt tutoriálban szereplő beállítások jók, de az összeg hitelesítés és az egyéb protokollok ellenőrzésének bejelölése fölösleges, azok nem kellenek, csak lassítanák a hálózati forgalmat és a gépet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Riasztó topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest