Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bivalyolo őstag Személy szerint én meguntam a bohóckodást a ccav-vel. Fenn van a sima cav 10 és azóta nyugodtan alszom.  
- 

bivalyolo őstag valami történhetett valkyrie fronton, mert tegnap még 49 analizálásra váró fájlból mára 24 maradt.  
- 

bivalyolo őstag Sajnos véget ért az öröm. A ccav fogta magát és kikapcsolta az állandó védelmet. Feldob egy ablakot, hogy kijavítja majd indítsam újra. Ezután nincs már a tálcán se az ikonja. Próbáltam már újratelepíteni először simán utána úgy, hogy kitakarítottam a registrit is.. 
 Nem tudom mitől bolondult meg 
- 

bivalyolo őstag válasz  #98452736

üzenetére #98452736

üzenetérePár napja raktam fel a cloudos verzióját. Hát ez pehelykönnyű cucc. Ilyen gyorsan nagyon rég bootolt a gép talán még a webroot volt hasonló. Az IS is biztos jó, rég volt már fenn, akkor nem volt vészes terhelése, a hips miatt pedig erős védelmet ad csak figyelni arra, hogy milyen üzenetet dob fel. 
- 

bivalyolo őstag válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreHali Hagytam a bd freet, és felraktam a comodot. Teljesen jól működik, a boot időt sem lassítja jobban mint mondjuk egy avira..talán még annál gyorsabb is. A virtuális asztallal kapcsolatban lenne viszont olyan kérdésem, hogy írta indításnál, hogy a comodos böngésző vagy silverlight kéne a teljeskörü működéshez. Ha ezeket nem telepítem fel, mennyivel lesz gyengébb védelem? 
- 

bivalyolo őstag válasz  Dévacsen

üzenetére Dévacsen

üzenetére"a napokban a Windows 7, 8 és 8.1 is megkapott két frissítést, név szerint a KB3075249 és KB3080149 frissítéseket, amik szintén tartalmazzák az adatszivárogtatáshoz szükséges komponenseket" dirtywindowsról nálam ezek win 8.1-nél a választható frissítések között vannak. 
- 

bivalyolo őstag az amúgy normális, hogy ha nem aktív a hips(ami alapból ki van kapcsolva ugye) akkor ki lehet lőni mind a 4 folyamatot ami a comodohoz tartozik?  
- 

bivalyolo őstag Utánanéztem ennek a kimenő szabály dolognak a comodo fórumán is és találtam egy ilyet: New default rules for Internet Security configuration 
 The internet security configuration - the default configuration - now allows all outbound FW connection attempts by default. It also sets the AV alert suppression option to 'block' unless the installation alert reduction option is chosen.tehát akkor ez csak az IS-re vonatkozik és ha mondjuk proactiveba használnám akkor nem is kellene vele foglalkozni? 
- 

bivalyolo őstag A minap nézegettem a beállításokat és a tűzfalnál az általános fülnél alapból be van jelölve, hogy ne mutassa a riasztásokat és engedélyezi a kéréseket. maradhat így(gondolom ha akkora biztonsági rés volna nem lenne alapértelmezettként engedve vagy tévedek  ) vagy jobb ha a megszokott módon dobálja a fal is az ablakokat? ) vagy jobb ha a megszokott módon dobálja a fal is az ablakokat?
- 

bivalyolo őstag aztán van még vmi. 
 ha proaktívra teszem a konfigot akkor kipipálja a def+nál az alkalmazkodó módot. ezt miért teszi?a súgóban erről azt is írják, hogy akkor is lassíthat ha kevésbé van terhelve a rendszer és megvan a kellő erőforrás a cis számára. 
- 

bivalyolo őstag válasz  Fire/SOUL/CD

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetéremegnéztem ki van kapcsolva mind2(win fal és a defender is) amúgy nálam a cis kikapcsolja a win falát, a defendert meg manuálisan kikapcsoltam. másik gépen is ugyanígy van ott nem még nem láttam h csinálná  
- 

bivalyolo őstag rá lehet vhogy venni a win7-et h érzékelje a cis-t? 
 már újra is tettem de ugyanúgy károg h nincs fenn semmi szerinte.. ja és eddig tökéletes volt az utóbbi időben kezdte el ezt játszogatni. 
- 

bivalyolo őstag erre vmi ötlet? 
- 

bivalyolo őstag ha már sandbox meg ie.. 
 az miért van h ha sandboxba rakom az ie-t akkor a flash-t nem jeleníti meg? szerk: a képen az active-x szűrés vmiért be van kapcsolva de már próbáltam úgy is h nem volt és akkor sem jelent meg rendesen. 
 ugyanez firefoxnál teljesen normális.vhogy nem lehetne megoldani h ne tiltsa le a flash-t amikor az ie-t rakom sb-ba? 
- 

bivalyolo őstag blattida! a súgóban már utánanéztem ennek a két beállításnak de nem igazán értem a különbséget a kettő között.  szóval ha egyiknél sincs pipa akkor minden sandboxban fut. ez eddig oké. 
 nade ha az elsőnél nincs pipa de a másodiknál van, akkor mi történik?tehát ha én futtatok egy digitálisan aláírt fájlt, mondjuk egy program telepítőjét ami igazából malware, akkor azzal a 2. esetben leírtak alapján mi fog történni? 
- 

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetérehát igen az tény h elfogult. "Ha öreganyámnak bizonyos szerve lett volna, ő lett volna a nagyapám" 
 ez teccett 
- 

bivalyolo őstag na nálam most húzta le a belső updater az 5.3-at  
- 

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetérena igen, az jó kérdés  
- 

bivalyolo őstag hali a comodo backup mennyire kiforrott? 
 lehet már vele rendesen visszaállítani stb?
- 

bivalyolo őstag válasz  Imi1981

üzenetére Imi1981

üzenetéreezzel a coat sebezhetősséggel én is találkoztam de még a 3.x verziónál. 
 akkor a megoldás az volt rá h proaktívra kellett rakni a cumót majd asszem egy újraindítás után futtatva a clt-t már védve volt az is.de ez még akkor volt. aztán h most nálad proaktívval együtt ennyi-e azt nem tudom.. 
- 

bivalyolo őstag a bétában is lassú volt a full scan? 
 ami a 3-asban 20 perc volt most 35 
- 

bivalyolo őstag válasz  Greenebola

üzenetére Greenebola

üzenetérea felsőt ha nincs routered ellenkező esetben az alsót és a routerben beállítani a comodo dns szervert. 
- 

bivalyolo őstag válasz  Game Hunter

üzenetére Game Hunter

üzenetérecomodo leak test tessék  
- 

bivalyolo őstag 
- 

bivalyolo őstag dupla sry 
- 

bivalyolo őstag hali az mitől van h ha a szülői felügyeletet bekapcsolom akkor pl a 7.zip vagy utorrent pöccre felmegy viszont amikor a dvd shrinket akartam azt már blockolja? 
 tudom h ilyenkor mindent blokkol és ezért nem is kérdez semmit de mi alapján dönti el h melyik mehet fel és melyik nem?előzőleg egyik se volt engedélyezve mert azóta már újraraktam a comodo-t és töröltem a beállításokat is.. 
- 

bivalyolo őstag az a nagy helyzet h amit küldött kép a hibáról azon csak a comodo hibajelentős ablaka van ahol el lehet küldeni a hiba leírását a jelentéssel.  
 ha tudnám mi a baj nem írtam volna ide mert az alapján sztem meg tudtam volna csinálni neki csak arra voltam kíváncsi h más nem tapasztalt e hasonlót. amúgy igen a 3.13 és 32-es xp sp3-al. full ugyanaz mint a sajátom mivel én raktam fel neki mindent de nálam ilyen még sohasem volt.. 
- 

bivalyolo őstag hali bnőm notiján hibaüzenetet dob ki a comodo. természetesen updatelve van és 
 nála is a teljes IS van fent.küldött egy képet de abból sok mindent nem lehetett megtudni..már újrahúzta de semmi javulás. 
 vmi ötlet?
- 

bivalyolo őstag nekem odafagyott az asztalra amikor megnéztem az új verziót xD 
- 

bivalyolo őstag hali lefuttattam a leaktestet és a explorer as parent és a coat sebezhető. 
 ezeket h tehetem védetté? 
- 

bivalyolo őstag hát nem egy avira ez a comodo az biztos, óránként frissít  teccik teccik 
- 

bivalyolo őstag válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetérehát az ingyenes avirában sincs se webguard se mail védelem viszont gond bőven akad a frissítéssel ezért döntöttem úgy h váltok.. húzos oldalakra nem szoktam menni, torrentezni sem szoktam, gondolom akkor ez tökéletesen elég lesz. csak annyit még h miket érdemes beállítani rajta gondolok itt a heurisztikára meg a real time scanningre. 
- 

bivalyolo őstag hali eddig avirát használtam meg most egy kicsit az új avastot de gondoltam most kipróbálom a comodos antivirust(a tűzfal részét már elég régóta használom de az av-t még soha nem tettem fel..) kérdésem h mennyivel lenne kevesebb a védelmem (ha egyáltalán vmivel is kevesebb lenne) mint az előző két progival? 
- 

bivalyolo őstag hali defense+ mellé (vagy esetleg helyette) érdemes feltenni a threatfire-t? a bo clean az már ugye benne van a cisbe? ez hasonló mint a threatfire igaz? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha kijavítják a cloudot lehet teszek vele újra egy próbát, de aztán az is lehetséges, hogy maradok ennél, mivel teljesen elégedett vagyok ezzel is.
 Ha kijavítják a cloudot lehet teszek vele újra egy próbát, de aztán az is lehetséges, hogy maradok ennél, mivel teljesen elégedett vagyok ezzel is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)