Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

sajnos még nálam sem oldódott meg a cmdagent.exe proci zabálása az 5-ös óta. :( Xp alatt...1 percig naponta 1x néha 2x (sztem frissítés függő ), amikor egy .avi videóra kattintok, vagy csak elég ,ha ráviszem az egérkurzort.
    amire eddig sikerült rájönnöm. csak a Windows Intézőben, csak avi file-oknál, videótól, mérettől függetlenül...sok mindent próbáltam. összetevők kikapcsolás, divx és xvid kodek törlés, videók társítása másik lejátszóhoz (akkor napokig jó volt, lehet csak véletlen ) mappák vagy videók hozzáadása a kivételekhez AV és D+ részen és persze nagyon sok fórumot olvastam ezzel kapcs.

megnéztem a Q-Dir progival, ami hasonló ,mint a Windows intéző és ott minden ok, TC-vel szintén. mivel többféle videóm is van, különféle mappákban, ezért macerás lenne ,csak azért külön fájlkezelőt használni.
    sztem vagy a mappa - nézet beállításokban nem tetszik neki vmi, vagy a win intéző, vagy a tűzfallal akad össze. más már nem jut eszembe.
    hasznos ötleteket előre is köszönöm :) nem hagy nyugodni, amíg nem oldom meg ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés