Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
blattida
üzenetére
Köszi, azon volt alapból. Viszont nem értem a működését. Reggel lefuttattam egy teljes tesztet. Most ütemezve fut újra, az első 14ezer fájlt pár mp alatt átnézte. Azután viszont megint csiga lassan, sok erőforrással. Alig lehet dolgozni mellette. Ilyen gépen próbáltam:
Ez olyan kevés gép lenne neki? Az AVG úgy futott mellette, hogy észre se vettem. Ráadásul az 20-30 perc alatt végzett, a CIS meg több, mint egy óra alatt nézi át a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest