Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
válasz bivalyolo #5618 üzenetére
Próbáld meg az Értesítési-Területet kipucolni...
CCleanerben van ilyen lehetőség,ha megcsinálta,kijelentkezel,meg vissza.
-ha utána is ez van,akkor REVO-val leszed,majd újra felrak CIS-t....amúgy fogadjunk...ha belépsz a CIS-be és ki meg bekapcsolod a tűzfalat-vírusírtót rendben találja... (láttam már ilyent,s csak win7-nél.)
[ Szerkesztve ]
-
Razim K.
tag
Ezt a win csinálja...sőt általában win7
Ki kell takarítani neki az értesítési területet s rendbe jön
-ccleanerben egyszerűen megoldható. -
Razim K.
tag
válasz Wolfskin #5792 üzenetére
A semmi,az nagyon takarékos!
Ez amúgy is COMODO fórum,úgyhogy...próbáld ki,csak a tiszta COMODO-ANTIVÍRUS-t-nem kell ilyen-olyan tűzfal...felesleges,az csak arra jó,hogy valamit blokkoljon,vagy engedjen,semmi másra.
A vírusokhoz,rootkitekhez,spywarekhez,stb...elég egy antivírus progi és a win7 tűzfala,nem vagy te vállalat,hogy tűzfalat használj. -
Razim K.
tag
Az így a CISben van
-lehet ezen a néven van ilyesmi a sima AV-ben,de az mégsem akad össze a dolgokkal...talán más-más dolgok is összejátszanak egymással az akadásokban,én sem vágom miért olyan agresszív és makacs az a cmdagent.exe...legalábbis nálam akkor volt gond,ha CIS-el volt,a sima AV,meg megy.
[ Szerkesztve ]
-
Razim K.
tag
Üdvözletem a jónépnek!
Nos olyat tettem,amire valaki azt fogja mondani,hogy bolond vagyok,más pedig helyeselni fog majd
-van regisztrált,eredeti BitDefender-Internetsecurity -m,DDDE...frissítettem azt a 2012-es verzióra,s jöttek a szokásos BitDefender kezdeti problémái...
PL. lassította a netem,a gépem és ...hogy egyszerűen fejezzem ki magam ... idióta lett
Ráadásul rákerült a gépemre pár dolog,amit nem kívánok a netre engedni
...s ugye köztudott az is,hogy a BitDef. tűzfala...nem is nagyon mondható tűzfalnak,pláne,hogy csak 24óráig jegyzi meg a dolgokat,aztán hiába állítom be,kiengedi a netre a dolgaim,amit nem szeretnék ,hogy kimenjen.Úgyhogy fogtam,leszedtem és immár 1 hete felraktam a CIS-t!
A konf. Proaktívra
Antivírus valós idejűre
Def.+ Biztonságosra
Tűzfal Biztonságosraállítva
Leaktestet lefuttattam és 340/340 -pontot kaptam,vagyis elégedett vagyok
A kérdéseim viszont a következőek:
Elég vírusvédelmet ad immáron a CIS,tehát mondható kifejlettnek az AV része,vagy esetleg többre mennék,csak COMODO tűzfal és BitDef AV párossal?
Engem most nem igazán érdekel,hogy esetleg a CIS AV ellenőrző része lassú...kit érdekel??? ...legyen jó a felismerése és pont. -tőlem átnézheti a gépet 3-4 órán keresztül is,nem zavar,legalább alapos.
Engem csupán az érdekel,hogy mit javasoltok abból a szempontból,hogy CIS,vagy COMODO tűzfal és BitDef AV?
-mindkét esetben kérek magyarázatot is
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Razim K.
tag
Szia
A chromehoz használsz bármilyen kieget?
A szabályoknál,mikor rákérdezett,kiválasztottad,hogy Predefiniált házirendek >>> Webböngésző ? -
Razim K.
tag
válasz #41133696 #5901 üzenetére
A webböngészőt egyediről rakd át predefiniált és webböngésző beállításra.
A skype pedig nálam így néz ki:
festett jelölések értelmezése:
narancs= a SKYPE portja (ez saját,a skype beállításaiban találod)kék=én egy router-modem combo mögött vagyok,ezek a beállítások ahhoz tartoznak
zöld=a router-modem combo (saját) kommunikációs portja
(ezekre neked nem biztos,hogy szükséged van)fekete=az a törvény,amivel a COMODO azt az értelmezést kapja,hogy "minden egyéb kérés tiltása-naplózása" Ezt úgy éred el,ha megalkottad a szabályokat a végére ezt szúrod be:
tilt
ki-be,
forrás,cél,ip >>bármi
tűzfal naplózáshoz pipa__________________
Ez pedig tapasztalat:
Hogy könnyedén megértsd a COMODO beállításait és könnyebben személyre szabhasd,így állítsd be a tűzfal viselkedését:egyedi
szabályok...biztonségos akl..... pipa
ipv6...pipa
riasztás sűrű (megjegyzi és mutatja a potokat is! )
ICS szerver kivételével minden más pipa(...persze ez is pipa,ha átjáró vagy,stb...)
speckónál is minden pipa...Ha így használod,sokkal egyszerűbb lesz személyre szabnod.
-
Razim K.
tag
válasz #41133696 #5908 üzenetére
A skypera mutattam egy képet,az szerint állítsd be,s nem lesz ennyi szabály hozzá és biztonságos is
(a router-modem combos rész pedig,vagy eltér,vagy ki is marad nálad)Az AV részében sajna nem tudok mondani semmit,ugyanis van előfizum másik antivírus progira és csodálatosan megférnek és együtt működnek...úgyhogy az előfizetett AV-t használom a COMODO tűzfallal
-persze ha lejár az is,akkor jöhet fel mellé az AV része is[ Szerkesztve ]
-
Razim K.
tag
Köszönöm a válaszokat!
-már várom
-
Razim K.
tag
Sziasztok
Frissült a CIS az 5.8-ra s azóta a gép bekapcsolásakor ez fogad:
-segítene valaki,hogyan lehet eltüntetni,vagy mi ez?
-
Razim K.
tag
válasz .morrowind. #6205 üzenetére
ez valami más lesz,mert nincs olyan játék,sem más,aminek a neve a "gépnevem"...
...és azóta van,mióta a CIS 5.8-ra váltott. -
Razim K.
tag
Aha,ez lesz a bibi,köszönöm szépen
...azért gondolok erre,mert nem tudja se aktiválni,sem pedig importálni-exportálni...csak kifagy.
Asszem teljes törlés és COMODO újratelepítés lesz ha nem bírkózok meg vele.
-köszönöm még1x
[ Szerkesztve ]
-
Razim K.
tag
válasz Krystal_s #6368 üzenetére
Szia
Esetleg megpróbálhatnád eltávolítani az összes flash és shockwave-plugint,aztán egy registripucolás,gép újraindít,böngésző elindít...fel youtubera,hagyni a gépnek,hogy feltelepítse az új plugint...amíg ez van,csak addig kapcsold ki a d+ -t is...aztán fel a játékoldakra,ott a shockwave plugint kéri,hogy telepítsd...ha minden megvan,d+ vissza,böngésző bezár,majd 20másodperc múlva elindít.
-talán jó lesz -
Razim K.
tag
Épp ma frissítettem a Comodo-t 2196-os buildre...ilyenkor a frissítés után mindig leellenőrzöm
...és tudja és tudja és tudja
Vagyis örülök,mert a legújabb kártevőket is felismeri és blokkolja,így az elégedettségem immáron 5hónapja folyamatosan tart és erősödik a sárkány iránt-viszont ma nagyot nevettem mikor ezt olvastam
A nevetésért előre is bocsi
-
Razim K.
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6431 üzenetére
@ Fire/SOUL/CD:
A hiba az ön készülékében van
-
Razim K.
tag
válasz Badman 4ever #6453 üzenetére
De erre ott a REVO(free változata) nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest