- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5999 üzenetére
Nekem ezen a usb-s eszköz vonalon csak egy tapasztalatom van vele: évekkel ezelőtt fogott meg egy conficker variánst az idegen pen drive felhelyezésekor, semmi gondom nem volt.
Ha a d+ paranoid módban fut, akkor minden autorun tevékenységnél kérdez.
Abban egyetértek, hogy nem lenne haszontalan szolgáltatás, jó módszer az emberi hülyeség ellen. -
válasz
blattida #5998 üzenetére
Frissítettem és bekapcsoltam ezt az új feature-t, lassítani nem lassít, nem érzek változást a rendszer/programok sebességében/működésében. Ha végzi a feladatát, akkor azt észrevétlenül teszi, bár tényleg nem ártana tudni, hogy mégis mit...
Mondjuk egy dolgot még mindig hiányolok belőle, nem tudom miért nem tartják lényegesnek ezt a fejlesztők, nevezetesen az autorun-os eszközök blokkolását/csatlakoztatáskori vizsgálatát, rákérdezést, hogy mi is történjen, ha pl egy pendrive-ot dugnak a gépre...
Az ilyen autorun-os kártevők szemét munkát tudnak végezni és elég komoly biztonsági kockázatot jelentnek ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni.
Erős kétségeim vannak afelől, hogy ha egy fertőzött PD kerül a gépre, akkor a CIS bármit is tudna tenni... (Más neves gyártók is belefutottak már ebbe, nem véletlen, hogy belepakolták az USB védelmet a termékükbe...) -
válasz
blattida #5995 üzenetére
Kösz! Örülök, hogy ráfrissül, ugyanis a beta-ban már nem lehet eljátszani az adatbázis-frissítési trükköt (mármint, hogy a korábban elmentett frissítésekkel felülírni) és nem szívesen álltam volna neki megint lehúzni ~100 megát...
(a cmdagent.exe-t nem lehet kilőni az eszközkezelőből...)
Persze bevetettem pár trükköt és végül legyilkoltam, de amikor meg felülírtam a frissítéseket, akkor meg hibát írt ki, mikor elindult a CIS, a diagnosztika futtatása hibát talát, majd javította és megint lehúzta a teljes frissítést... -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5994 üzenetére
Rá, minden probléma nélkül, de önállóan is letölthető: Telepítő.
-
-
blattida
nagyúr
Megjelent és letölthető az CIS 5.8.209729.2104 RC1!
Újdonságok és változások:
NEW! Enchanced Protection Mode: Defense+ now allows the users to selectively enable/disable new protecton mechanisms
FIXED! CAV crashes on various files when on bad disk sectors
FIXED! Trusted files can not be purged
FIXED! Varirous language related issuesThere are many other small fixes in this release.
A fokozott védelmi mód részletes leírása a későbbiekben várható.
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Hova lehet küldeni a Comodo Secure DNS által detektált, fals pozitív linkeket?
Előre is köszi a válasz! -
schumi7
csendes tag
Üdv
Nekem is az lenne a kérdésem, mint canniball-nak :
Mi lehet az a c:\Users\...\AppData\Local\Temp\hds_control.vbs - Sandboxba helyezve, mint Részben korlátozott? -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5986 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
canniball #5985 üzenetére
Comodo Firewall 2.4.18.184
(Ez az utolsó, W2000-el is kompatibilis változat)
AV-nek meg akár a legújabb Avast Free is megfelelhet, mert ez is W2000-el kompatibilis... -
canniball
nagyúr
Létezik olyan archívum, ahonnan Win2000-rel kompatibilis CIS-t lehet letölteni? Nem kell Defense+ meg Sandbox, csak tűzfal+AV, lehetőleg magyarul. A jelenleg letölthető sajna csak XP-től felfelé jó.
-
blattida
nagyúr
Elérhető a CCE következő verziója: 1.8.207117.137
Letöltés: 32 bit, 64 bitÚjdonságok és változások:
NEW: New KillSwitch 2.0
NEW: Aggressive mode in KillSwitch and CCE (start with SHIFT key pressed to evade ome of the processes that terminate security software)
IMPROVED: More powerful disk access methods when scaning for malware
IMPROVED: Quick repair in KillSwitch for all users
IMRPOVED: More powerful system settings scanner including DNS, winsock, Proxy, etc
IMPROVED: MBR scanner for multi-OS system
IMPROVED! New CAV with smaller AV baseSajnos a DACS továbbra sem került vissza.
-
márNemKereső
tag
válasz
Badman 4ever #5982 üzenetére
Köszi, úgy látszik, nem úszom meg a doksi olvasást.
-
vv5204
senior tag
CIS 5.8 beta teszt:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8X2yovM6AQ&feature=channel_video_title
-
márNemKereső
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5979 üzenetére
OK. Én még úgy nőttem fel, hogy a windows-os tűzfal előbb kérdez, csak utána enged bármit kifelé. (lásd réges-régi ZoneAlarm, meg volt valami Tinyxxxx, meg a bánat tudja még mi minden)
-
válasz
márNemKereső #5978 üzenetére
Szűrni szűrik a kimenőt és az is biztos, hogy a Vmware vagy Virtulalbox hálózata is szerepel a Comodo listájában, az adatforgalommal együtt. Automatikusan nem fog semelyik tűzfal sem blokkolni kimenő forgalmat, csak azért, mert az egy virtuális gép (nem jár neki semmilyen megkülönböztetett figyelem), a tűzfal számára ez teljesen mindegy. Ha azt szeretnéd, hogy a virtuális gép ne "beszélgessen" kifelé, akkor tiltsd le a kimenő forgalmat, bár akkor netezni sem kell alóla, kvázi mintha letiltanád a hálókarit...
-
márNemKereső
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5977 üzenetére
Valahogy az élt bennem a 3rd party tűzfalak kapcsán, hogy nem csak a bejövő, hanem a kimenő forgalmat is felügyelik és nem engednek akárkit pofázni a net felé.
És mondjuk az, hogy egy virtuális gép csak úgy elindul a nagyvilágba, szerintem nem annyira triviális, hogy egy ilyen tűzfalnak szó nélkül kellene hagynia. -
válasz
márNemKereső #5976 üzenetére
Miért ne lenne normális?
-
márNemKereső
tag
Az normális a Comodo-nál, hogy egy vmware-t, egy virtualbox-ot szó nélkül kienged a netre?
Vagy valamit elkeféltem? -
tobi''
tag
Céges környezetben (vagy otthon helyi hálózatban) ajánlott kivenni pipa Töredezett IP adatfolyam tiltása résznél (tűzfal viselkedési beállítások-speciális), pl. ha hálózaton keresztül nem ismeri fel a nyomtatót, HP-vel jártam így.
Nem olvastam vissza ezt a rengeteg hsz-t, csak mint ősrégi comodot használó, gondoltam beszúrom ide is tapasztalat, sokakon segített már, és sokaknál alap lehet ez a kis "finomhangolás".
-
vv5204
senior tag
válasz
Badman 4ever #5973 üzenetére
Szerintem nem fogsz észrevenni változást, próbáld ki nyugodtan.
-
Badman 4ever
őstag
Ez egy hülye kérdés lesz, de a Defense+ mennyi erőforrás fogyaszt el, SandBox-al és maximum védelmi beállítások mellett? Eddig nem használtam csak az AV és a tűzfal részt, a Defense+ totálisan le van kapcsolva a szűkös erőforrások miatt, de ha nem eszik sok memóriát és nem terheli túlságosan a processzort akkor beizzítom azt is.
-
blattida
nagyúr
A Comodo Secure DNS szolgáltatása már a 2-es béta fázisban van, beállítható tartalomszűréssel, mindössze regisztrálni kell és létrehozni egy saját fiókot, ahol hozzá lehet adni a hálózatot vagy hálózatokat.
Itten lehet megtenni.
Ez is része lesz a Dragonnak a későbbiekben, amint lesz belőle végleges. -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5970 üzenetére
Akkor nem csoda hogy nem találtam.
Végül is nem para, szól ha valamit betesz a homokozóba és azt utólag át lehet rakni a biztonságosak közé.
Köszönöm a segítséget! -
válasz
canniball #5969 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint, az AutoSandboxot nem lehet ilyen "kérdez-felelek-re" állítani, mert amit felismer és biztonságosnak ítél, azt nem teszi a homokozóba, viszont egyéb alkalmazásokat meg igen (automatikusan, kérdés nélkül)
Én ki szoktam kapcsolni az Auto SB-t, amit meg SB-ben akarok futtatni, azt külön megadom. -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5968 üzenetére
Bingó; hogy ez nem jutott eszembe...
Hiába keresem nem találok ilyet: az auto sandboxot át lehet állítani pl. kérdezőre?
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5964 üzenetére
Igen, a telepített verzió nekem is megy (nem beta CIS), nem tudom a korábbival mi volt a gond.
Mi lehet az a c:\Users\...\AppData\Local\Temp\hds_control.vbs - Sandboxba helyezve, mint Részben korlátozott?
-
L7wy
őstag
válasz
márNemKereső #5961 üzenetére
Hát úgy értettem, hogy tévesen riaszthat arra amire Goodspeed fel akart menni. TUdom, hogy egy ingyenes tárhely, nekem is van fent oldalam, és ezért mondom h ez téves riasztás, mivel a komplett domain-t blokkolják.
-
válasz
canniball #5963 üzenetére
Ejj, de sikerült benéznem, azaz beolvasnom...
Majd a nem beta CIS-el is megnézem, a Beta-val megy a NETMETER... -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5960 üzenetére
NetMeter, nem NetLimiter.
Leszedtem egy telepítést nem igénylő friss verziót az sem működött, de a legújabb telepítős végül megy. -
vv5204
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5960 üzenetére
Köszi!
-
válasz
canniball #5953 üzenetére
Megnéztem W7 x64 alatt, nálam semmi gond vele, semmit nem állítottam a CIS-en, éppen frrissít a CIS... Sajna nem tudom esetedben mi lehet a gond.
vv5204
Felmegy x64-re is, x86/x64 egyben... -
Mosanke
senior tag
Elnézést a kissé offos kérdésért.
Feltenném egy jó ismerősnek a gépére a CSC-t, de mivel én nem használom így ezért nem is ismerem. Fontos lenne, hogy tud magyarul?
Mennyire megbízható? Egy olyan használná majd, aki átlagos otthoni user és nem szeretném ha valamit kitöröltetne vele aztán meg engem szidjon.
Norton jellemzése. -
blattida
nagyúr
Kijött egy újabb 5.8-as béta: 5.8.206694.2075
Elvileg ezután már a végleges jön.Javítások:
FIXED! Antivirus updates consumes huge memory
FIXED! Antivirus can crash on bad disk sectors
FIXED! HIPS can be bypassed by certain malware by exploiting trusted applications
FIXED! HIPS doesn't catch certain screen capturing techniques
FIXED! HIPS doesn't catch windows service modificationsA nagyobb változásokat is tartalmazó hatos verzió év vége felé jelenik meg.
-
fcc
aktív tag
-
törölt tag
Ezt a test programot Nálatok is engedi futtatni? Gondolom igen, de azért megkérdezem
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5952 üzenetére
Eddig is w7 volt, csak másik antivírus és "gyári" tűzfal így semmi gond nem volt vele, a probléma a CIS telepítésével jött.
-
-
nem100girl
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam a topikban és találtam egy jónak tűnő utorrent szigorított beállítást (link)
A beállítások végén bejelöltem a tűzfalon, hogy értesítés bejövő kapcsolódásakor - portjaim láthatósága kapcsolatonként beállítható.
Ezután felmentem a PCFlank oldalára egy port scannert csinálni, eredmény:
Az utorrent számára a 44577-es port van megadva, mikor az utorrent fut, akkor ezt a portot nyitottnak érzékeli. Nem úgy kéne lennie, hogy csak az utorrent.exe számára nyitott, de a külvilág számára rejtett? Mikor olvasgattam a hozzászólásokat, nekem így jött le, de lehet hogy félreértettem.
Ha a láthattalan portoknál a minden kapcsolat tiltása van bejelölve, akkor a PCFlank is rejtettnek látja a 44557-es portot, de ilyenkor meg elvesztem az aktív módot a torrentben.
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5949 üzenetére
Csak egyszer kérdezett. Végül is megint a törlést alkalmaztam amit korábban is javasoltál, a hálózat ismételt felismerésénél pedig bejelöltem hogy a gép ne legyen rejtett a hálózaton így megszűnt a hálózati meghajtós probléma. Nem értem az okát, hiszen hogy ő rejtett attól még egy másik nem rejtett géphez elvileg kéne tudjon csatlakozni, de a lényeg hogy működik.
A NetMeter viszont továbbra sem látja a háló(kártyá)t.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5947 üzenetére
Az a helyzet főnök úr hogy anno nem erre a gépre telepítettem és akkor egyrészt az nem tudott kommunikálni kifelé, másrészt kívülről sem lehetett csatlakozni hozzá. Most egy másik gépre telepítettem, az akkoriakból tanulva nem ugrottam át azt a bizonyos kérdést így azzal nincs is gond hogy tudjak netezni, csak épp az imént vázolt probléma állott elő. Ami ha nem tévedek más jellegű mint az akkori.
-
canniball
nagyúr
Felraktam W7-re a CIS-t, utána a következő problémáim akadtak:
1. nem tudok csatlakozni a hálózati meghajtóhoz (a másik gép megosztott mappájához).
Ha kikapcsolom a(z amúgy tanuló módra állított) tűzfalat akkor csatlakozik, utána vissza is kapcsolhatom akkor is rendben van, de a gép következő újraindításánál megint elérhetetlen. Az internet elérésével nincs probléma.2. a Netmeter (hálózatfigyelő progi) azt mondja Nothing to monitor és nem látja a hálózati forgalmat.
A Tűzfal és a Defense+ tanuló módra állítva, ha kikapcsolom őket az sem segít.3. a Defense+ egyfolytában blokkolja a SetPoint.exe-t (Logitech prog.); mondom neki hogy biztonságos, válaszolja hogy OK, ott is van a biztonságos programok között (már nem is egyszer) mégis ezzel van tele a Defense+ események.
Hogy tudnám ezeket kiküszöbölni?
-
blattida
nagyúr
-
fcc
aktív tag
Egy hete ujra telepítettem a comodot. De még mindig kérdezősködik, olyan alkalmazásoknál is amiket tudom, 100%-ra, hogy már engedélyeztem neki. Mi a fenét lehet vele csinálni?
-
törölt tag
Helló!
Kiexportáltam a három profil közül az aktív-ot amit használok, azaz a proactive -ot. Ez azt jelenti, hogy ha egy új windows telepítés ideje eljön, ezt vissza importálva : valamennyi alkalmazás szabály, és általam végzett beállítás, e szerint állítódik vissza a biztonsági mentés idejét tükröző állapotra ugye ?
-
vv5204
senior tag
Oké, hogy beta, de ez memória fogyasztás elfogadhatatlan!!
-
törölt tag
Benne, mellette, és kivül rajta.
A Sandboxot most kikapcsoltam, mert : A LibreOffice 3.4.3-at vagy 4x kiválasztottam, hogy többet ne izolálja, hozzáadtam a Defense + eseményeknél a megbízható fájlokhoz, mégis bevágta a homokozóba.
A homokozó nélkül elvagyok. Persze bekapcsolhatnám a homokozót úgy, hogy az automatikus telepítő/ frissítő felismerés és sandboxon kívül helyezés be van kapcsolva, de akkor CLT-n nem éri el a 340 -et nálam.
Szóval homokozó nélkül marad, és így 340 -et ér el. Amúgy ha a CLT -t homokozóban futtatjuk mindig 340 -et ért el nálam
-
törölt tag
-
törölt tag
Pár nappal ezelőtt visszaállítottam Comodo DNS-re a Vistás gép DNS szerverkapcsolatát.
Comodo DNS működés közben.
Most meg bizonyított is. Érdekességképpen ugyanezen gép Windows 7 -es rendszerén az OpenDSN lett ma beállítva, megnéztem vele is a linket, nem blokkolta. Szóval védelmi megoldástól függetlenül, jó ha van még egy védelmi vonal aegy biztonságos DNS közbeiktatásával létrehozva.
-
törölt tag
válasz
Razim K. #5922 üzenetére
A Defense + eseményeknél hozzáadtam - jobb klikk az állomány nevén - a megbízható állományokhoz, és most Core Temp is van, Sandbox is van, Egyedi házirend is van, meg 340 / 340 -es CLT eredmény is van
Illetve a Defense + Feladatok lapján a Megbízható fájlok menüben is ellehet végezni a műveleteket. Köszönöm szépen a segítséget
-
törölt tag
válasz
#41133696 #5919 üzenetére
Ma már nem tervezem, hogy többet írok a topicba, de ezen tapasztalatok amiket itt megosztok másoknak hasznosak lehetnek.
Szóval az iménti megoldás esetében Bekapcsolt homokozó mellett, de nem a homokozóban futtatva maximálisan 340 /340 -es eredmény jön ki. Így oké is lenne .
Viszont a Core Temp -ami nincs digitálisan aláírva a fejlesztője által - nem fut .
Konklúzió .
Három megoldás van. Vagy lemondunk a Core Temp használatáról , és akkor minden oké, vagy ha nem akkor a másik kettő :
210 /340 -et produkálunk bekapcsolt alapbeállításokat tartalmazó Sandbox mellett...
vagy kikapcsoljuk a Sandboxot és akkor 340/340 -nek kell lennie, és a Core Temp is fut.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5914 üzenetére
Tudom, hogy elfogytak
Na közben rájöttem, hogy ezzel az egyedi házirend , meg sűrű - közepes riasztásokkal többet szívok mint kéne ...
Szóval alkalmazás szabályokat töröltem, visszaállítottam Biztonságos szintre, az alatta látható két rubrika bejelölve maradt , az alapértelmezés szerinti eseti -re állítottam a riasztást is. Amúgy az alkalmazás szabályok törlése egyszerűbb mint Agnitumban, CTRL+A és eltávolítás.
Szerk: Csupán annyit kell csinálnom, mivel ugye így is egyedi-ként kezeli egyik másik böngészőt, hogy azt predefiniált webböngészőnek módosítom .
-
válasz
#41133696 #5913 üzenetére
"Az IPv6 szűrés itt mit takar egyébként ?"
Hogyhogy mit takar? Hát IPv6 szűrést...
Jelenleg IPv4 alapú IP címek vannak még, de ezek lassan(vagy nem is annyira lassan, mert idén februárban hivatalosan is kiosztásra került az utolsó szabap IPv4 tartomány...) el fognak fogyni, ezért volt szükség az IPv6-ra... Pl a W7 otthoni csoportja is IPv6-on kommunikál... -
törölt tag
-
Arki
tag
válasz
Pancsermeste #5899 üzenetére
Ha kikapcsolod az AV-t a telepítés idejére, akkor mindenképpen mellőzni kell az automatikus indítást/lejátszás beállításokat: ugyanis sok féreg létrehoz rejtett autorun.inf fájlt a gyökérbe és meghívja önmagát!
-
Razim K.
tag
válasz
#41133696 #5908 üzenetére
A skypera mutattam egy képet,az szerint állítsd be,s nem lesz ennyi szabály hozzá és biztonságos is
(a router-modem combos rész pedig,vagy eltér,vagy ki is marad nálad)Az AV részében sajna nem tudok mondani semmit,ugyanis van előfizum másik antivírus progira és csodálatosan megférnek és együtt működnek...úgyhogy az előfizetett AV-t használom a COMODO tűzfallal
-persze ha lejár az is,akkor jöhet fel mellé az AV része is -
törölt tag
-
L7wy
őstag
-
törölt tag
válasz
Razim K. #5905 üzenetére
Kösz beállítottam
Így már ugrik az Explorerre is , CLT -t megint lefuttattam maximális pontszám.
Az AV részével kapcsolatban szeretnék kérdezni :
Alapból a heurisztikus vizsgálat alacsonyra van beállítva . Érdemes e fentebb tornászni?
Ugyanez igaz a kézi és az ütemezett vizsgálatra + ki van kapcsolva a felhő alapú vizsgálat engedélyezése. Gondolom célszerű bekapcsolni , a Rootkit keresés engedélyezésével együtt.
A Skype brutális mennyiségű portot nyit
-
Razim K.
tag
válasz
#41133696 #5901 üzenetére
A webböngészőt egyediről rakd át predefiniált és webböngésző beállításra.
A skype pedig nálam így néz ki:
festett jelölések értelmezése:
narancs= a SKYPE portja (ez saját,a skype beállításaiban találod)kék=én egy router-modem combo mögött vagyok,ezek a beállítások ahhoz tartoznak
zöld=a router-modem combo (saját) kommunikációs portja
(ezekre neked nem biztos,hogy szükséged van)fekete=az a törvény,amivel a COMODO azt az értelmezést kapja,hogy "minden egyéb kérés tiltása-naplózása" Ezt úgy éred el,ha megalkottad a szabályokat a végére ezt szúrod be:
tilt
ki-be,
forrás,cél,ip >>bármi
tűzfal naplózáshoz pipa__________________
Ez pedig tapasztalat:
Hogy könnyedén megértsd a COMODO beállításait és könnyebben személyre szabhasd,így állítsd be a tűzfal viselkedését:egyedi
szabályok...biztonségos akl..... pipa
ipv6...pipa
riasztás sűrű (megjegyzi és mutatja a potokat is! )
ICS szerver kivételével minden más pipa(...persze ez is pipa,ha átjáró vagy,stb...)
speckónál is minden pipa...Ha így használod,sokkal egyszerűbb lesz személyre szabnod.
-
törölt tag
Mivel szerkesztési idő letelt : Hol lehet áttekinteni az összes alkalmazási szabályt, hogy utólag a korrekciót elvégezzem ha szükséges? Mert amint az látható az iménti képen, abban az ablakban csak pár alkalmazás látható.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest