Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• n00n

őstag

válasz blattida #5778 üzenetére

"Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések."

Ezt olvastam. Viszont a kérdésem még mindig fent áll. Ha elküldöm vizsgálatra (e-mail címem megadva a programban) akkor utána küldenek valamit az eredményről?

"Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
    Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
    A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld.
    "

Én is heti egyre gondoltam, mindegyik gép másnapon. A felhő alapút kikapcsoltam, alkalmazkodó mód bekapcsolva. Viszont állapottartó fájlvizsgálat nevű opciót nem találok. Hol keressem?

Ha egy gépen beállítom a konfigokat, akkor az biztonságosan betölthető mindegyik gépen? Vagy állítsam be mindegyiken külön?

Egyelőre egy gépen állítgatom, azon tesztelem két hétig, ha minden megfelel akkor felmegy a többi gépre is, és azokon is van egy hetem tesztelni, mert a kollégák szabadságon lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés