- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
Újabb CIS teszt 20:20-tól.
-
Visormail
addikt
Ezt én is írtam pár hónapja [link]
Más, visszatérve a comodo dns témára voltak akik mondták hogy lassú volt náluk és a norton dns-re álltak át azzal minden rendben volt.
Most végeztem egy kis tesztet a namebench programmal, beírtam hogy vegye bele a tesztbe még a norton (A security) 198.153.192.40 és a comodo 8.26.56.26 dns szervereit is, ezen a mérésen is a comodoé eléggé le van maradva.Mean Response Duration
Fastest Individual Response Duration
-
aiminet
tag
Comodo: Internet Security Premium 5.3 & 5.4 no 3.5 1.5 3.0
nagyon gyenge!!!
-
aiminet
tag
-
mazza
tag
What's in this version:
1. 5GB of free storage space
2. Safely backup and restore all of your contacts
3. Upload files directly from your phone or tablet
4. Easily find any file with the search feature
5. Create folders for better file management
6. Download your files whenever you need them
7. Share your photos, music and videos with friends and family
8. View your files by category – Documents, Images, Music and Videos
9. Save copies of files on your device for quick access -
Atticus85
tag
Üdv!
Az mitől lehet,hogy nekem a Comodo Internet Security 5.8-as CLT teszten olyan 140 körüli értéket mutat,a legrosszabb amit mutatott,az 120 pont volt a megkapható 340-ből.Ez az eredmény nem csak tanuló módba volt,hanem egyedi házirendbe is.
Mi lehet a probléma vele szerintetek?Köszi
-
blattida
nagyúr
válasz
Villanyász #6787 üzenetére
Valamivel biztos, hogy akad a comodo, ki kellene deríteni, hogy mivel, illetve az avirát hogy távolítottad el előtte?
-
blattida
nagyúr
válasz
Villanyász #6785 üzenetére
Akkor valamivel akad a comodo. Van más rezidens védelmi program a gépen?
Ha van, akkor az ki kellene kapcsolni vagy egymást a kivételekhez adni. -
Villanyász
tag
válasz
Villanyász #6784 üzenetére
Sőt ha a Defense+ szabályok közül eltávolítok egy alkalmazást és leokézom utána is vagy fél percig homokóra
-
blattida
nagyúr
válasz
Villanyász #6782 üzenetére
Valamely összetevő nem fut az autosandboxban?
-
Fontos?
tag
LOL
-
sz.j
nagyúr
válasz
joci761 #6779 üzenetére
Ne is "okoskodj", mert mint már a beidézett részben is írtam egyszerűen kíváncsi voltam, hogy valósak e a CIS találatai, mert részemről semmi tétje nem volt a törlésnek. Ugyanis a Paragon Backup & Recovery progival kb. 10 perc alatt visszaállítottam az eredeti állapotot.
-
sz.j
nagyúr
-
joci761
tag
válasz
Johnny Cage #6774 üzenetére
Hol hallottál rosszakat a CIS /vírusirtó részéről? Sokat fejlődött. Régebben voltak vele kapcsolatban hiányosságok,de szerintem már nincs vele gond..ja és egyik vírusirtó program sem tökéletes..
-
blattida
nagyúr
válasz
Villanyász #6770 üzenetére
Melyik felugró ablakban?
-
Johnny Cage
addikt
-
sz.j
nagyúr
válasz
Johnny Cage #6771 üzenetére
Nem szeretnélek rábeszélni, de amiket írtál azokon én is "végigmentem" (CIS, CFW+Avast, CFW+Avira, ez a sok "riasztáson" kivül úgy ahogy jó is volt). Most kb. egy hónapja a CFW+AVG AV Free 2012-t használom és eddig ez tűnik a legjobbnak ....
Persze azt Te tudod, hogy neked mi a jó. -
joci761
tag
válasz
Johnny Cage #6771 üzenetére
Miért nem csak a CIS-t használod?
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
CIS-t használok és olyan gondom van hogy a Defense+ felugró ablakánál engedélyezek egy új programot, akkor az engedély után vagy fél percig nem történik semmi, az adott program nem csinál semmit, csak egy kis idő eltelte után, illetve a CIS-t sem lehet addig megnyitni.
Ez normális vagy valami rosszul van beállítva nálam? Eléggé idegesítő. Tanuló módba flottul megy minden -
.morrowind.
csendes tag
Miután frissítettem a cis-t,win7 x64-en 15 mp-el hamarabb tölt be a rendszer,pont reggel mértem meg órával,most rámértem kíváncsiságból megint és kellemesen meglepődtem.
-
Misi 007
őstag
válasz
Johnny Cage #6764 üzenetére
Mivel a CFW nem csinál ilyet így egyértelmű hogy melyik a hunyó...
Én MSE-vel használom de nem akadnak össze. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6763 üzenetére
Nyugodtan frissítheted, sincs szükség új telepítésre, ez csak egy apró hibajavító kiadás, még főverzió váltásnál sem mindig szükséges.
-
Fontos?
tag
válasz
Johnny Cage #6764 üzenetére
Avira +CFW ...tökéletesek.
Többet is ér,mint az AVAST,ráadásul a legújabb AVAST "állítólag" nagyon lassítja a gépet...
Próbáld ki inkább a fenti combót,vagy sima CIS.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #6761 üzenetére
elhamarkodottan nyilatkoztam. CFW + AVAST kombóval a windows boot és teljes felállás után 2-3 percre használhatatlanná válik. egyelőre nem sikerült rájönnöm, hogy melyikőjük okozza, de ez így egyelőre nagy túró. használhatatlan.
-
HZoli87
veterán
Új verzió: 5.10.228257.2253
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #6760 üzenetére
közben rájöttem.. az Avast sandbox okozta. (pedig a CFW-ben is ki volt kapcsolva, tehát elvileg nem ütközhettek)
-
blattida
nagyúr
válasz
Johnny Cage #6757 üzenetére
Avira, Avast, ha van állandó net, akkor Panda Cloud vagy maga a CIS.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
< CyberBob > #6756 üzenetére
köszi, de nekem valami ingyenes alternatíva kéne. (pont erről váltok.)
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Johnny Cage #6752 üzenetére
Eset Nod32 Antivírus.
-
blattida
nagyúr
válasz
Johnny Cage #6754 üzenetére
Nem hiszem, már csak azért sem, mert ez nem sokat ér.
-
blattida
nagyúr
válasz
Johnny Cage #6752 üzenetére
Nod 32 vagy Eset Antivirus.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
< CyberBob > #6750 üzenetére
köszi. ez az EAV ez mi fán terem? nem sok mindent találtam róla
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Johnny Cage #6749 üzenetére
CF+EAV5
-
Johnny Cage
addikt
ti melyik felállást ajánlanátok, CFW (csak a tűzfal) + AVAST vagy CIF? melyik a hatékonyabb
-
L7wy
őstag
-
törölt tag
Akinek gondja lenne CIS illetve CFW használata mellett a Chrome-al - különös tekintettel az XP-sekre
comodo firewall is blocking google chrome,how to fix it? - Comodo forum
Szerk: azért mondom, hogy XP, mert egyik ismerősömnek XP mellett jelentkezett a dolog, nálam Windows 7 esetében nem jött elő.
-
kispx
addikt
Üdv,
Ki szerettem volna próbálni a VMware Workstation 30 napos próbaverzióját, de telepítés közbe ez fogadott:
Mennyire esélyes, hogy ez false találat?
Szerk, meg mit csinál? -
blattida
nagyúr
Tegnap megjelent a Comodo Resgue Disk első bétája:
Tulajdonképpen a CCE, Linux alapokon.
COMODO Resuce Disk is a new product, all features need to be tested.
The most critical features are:
1. Ability to detect and clean all virus, malwares and rootkits.
2. Ability to repair infected MBR and abnormal system changes.Letöltés: CRD
Virtuális gépen még nem mindig működik!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Comodo (Android) frissült: bekerült az Anti Theft funkció
[link]
Magyarításról van valami hír?
Nem lenne rossz, ha egy Avast féle tűzfal bekerülne, mert váltok akkor -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6732 üzenetére
Nem, mindaddig működik, amíg engedélyezve van a defense+.
Az autosasndbox bármikor be- vagy kikapcsolható. -
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6730 üzenetére
Csupán egy dolgot állítottam rajta: egyedi házirendet. Régebben ildomos volt a CIS esetében proactive security-re állítani a konfigot, most már nem szükséges, sőt így legalább nem sokkol a homokozójával
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6728 üzenetére
CLT-s kérdéshez:
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #6727 üzenetére
Közben úgy néz ki ha nincs felnyitva a Comodo ablaka akkor nem tesz bejegyzés vagy csak nagyon ritkánt.
Még annyi, hogy a láthatatlan portok varázslóval érdemes-e foglalkozni és van még valami beállítani való az első hozzászóláshoz képest?
A CLT csak a Comodo-hoz jó vagy más tűzfallal is ki lehet próbálni és persze összevethetőek az eredmények?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Most már érdeklődve figyelem az eseményeket, mert nekem ugyan ezt csinálja a CAV a SetPoint.exe -vel. Már én is hozzáadtam minden kivételhez amihez csak lehetett, de a helyzet változatlan. Kíváncsi leszek a megoldásra.szerk: (#6725) blattida: Rendben, értem.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Na igen, erre gondoltam, még jó, hogy a comodo nem hagyja, hogy más program vagy alkalmazás hozzáférjen!
Ezzel nem kell foglalkoznod, már csak azért sem, mert nincs semmilyen hatással a logitech program működésére.Azért, mert a comodo teszi a dolgát, felügyeli a géped, a logitech pedig interakcióba kezd, ami közben "találkozik a comodoval, teljesen normális.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6722 üzenetére
A fizikai memóriára gondoltam.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6720 üzenetére
A d+/számítógép bizt. házirendben kiválasztod a kérdéses fájlt, ott egyedi szabály, majd azon belül pedig a memória hozzáférés engedélyezése, majd oké.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6718 üzenetére
Akkor a setpoint.exe memória hozzáférését engedélyezd a d+ szabályain belül.
Ha azt megteszed, akkor nem fogja többet blokkolni. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6716 üzenetére
Add a mellőzöttekhez a logitech mappáját a d+-on belül, a végrehajtás vezérlés résznél
-
< CyberBob >
őstag
Közben észrevettem, hogy a Logitech SetPoint.exe memória hozzáférés folyamatosan blokkolva van (percenként többször). Már engedélyeztem, de nem hagyja abba. Hol kéne még engedni?
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6712 üzenetére
Jó, de arra figyelj, hogy az autosandboxba bekerülhetnek olyan telepítők vagy összetevők is, melyek ártalmatlanok, csak a program nem ismeri, ilyenkor a ne izolálja többet opciót kell választani az autosandbox feljövő értesítési ablakán.
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6707 üzenetére
Ezen az imént én is elfiloztam, de nálam Firewall módban van most és a CLT úgyis 340/340 -et fut. Proactive-ba ha átállítod, akkor bekapcsolja a Sandboxot is. NAV mellé raktam fel, mert elegem lett a Windows 7 fokozott biztonságú falából
Persze a konfigurációját azért elmentettem
-
< CyberBob >
őstag
Erre [link] senki?
-
Fontos?
tag
...vagy tedd a kivételek közé az Avirát,vagy használlj CIS-t
-nem kell ezért egyből a falba verni a fejedet -
olivera88
veterán
A francért blokkolta a Comodo firewall defense plusja az Avirát?
Belenéztem defense + naplójába és irta h memoria hozzáférést blokkolta.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
A Comodo tűzfalat használok Eset Antivírus programmal. Az első hozzászólás alapján állítottam be a tűzfalat. A konfiguráció alapból tűzfalon volt, de az első hozzászólás a nagyobb védelem miatt a Proactive beállítást ajánlja. Kérdés, hogy ha csak a tűzfal részére van szükségem átállítsam-e. A másik pedig, hogy a láthatatlan portok varázslónál kell-e és ha igen mit érdemes választani (nincs router)? Még annyi, hogy a Sandbox biztonsági szint alapból kikapcsolva volt, átraktam bekapcsolt állapotba ez jó-e így? -
Lacpac
őstag
válasz
wilburwalsh #6701 üzenetére
Köszi, próba már csak holnap.
Mondjuk betettem egy rs232-es csatit a gépbe (persze hálózati kapcsolat is kell mellé), mert az megkönnyíti a folyamatot. Megpróbálom először a COM port segítségével. -
wilburwalsh
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest