- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5780 üzenetére
Köszi, azon volt alapból. Viszont nem értem a működését. Reggel lefuttattam egy teljes tesztet. Most ütemezve fut újra, az első 14ezer fájlt pár mp alatt átnézte. Azután viszont megint csiga lassan, sok erőforrással. Alig lehet dolgozni mellette. Ilyen gépen próbáltam:
Ez olyan kevés gép lenne neki? Az AVG úgy futott mellette, hogy észre se vettem. Ráadásul az 20-30 perc alatt végzett, a CIS meg több, mint egy óra alatt nézi át a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest