Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Wolfskin #5697 üzenetére

also, tegnap annyira felnyomta az agyam a kis ügynök, hogy az unlocker-el leszedtem egy újraindítás után :))
    onnantól nem tudtam felmenni a netre, hogy elújságoljam :(
    (Thinkpad-->BT-->mobil-->GPRS). meg össze vissza hibaüzeneteket küldözgetett. aztán növesztett magának másikat. :W

az a gond, hogy vidéken vagyok a szüleimnél, napi 10 MB napi keretem ráadásul gprs alapon netezek, úgyhogy se letölteni, se frissíteni nem akarok, de kezd nagyon elegem lenni a comocobol. lehet, mire hazamegyek, már nem is frissítek semmit ('nyuszika, B! a fűnyíródat'), repül a francba. aztán jöhet a nod smart, ami igaz, csak arra jó, hogy az ember megnyugtassa a lelkiismeretét, de legalább nem fogja le a gépet. (mondjuk ezzel a notival amúgy is csak ritkán netezek és akkor se megyek OLYAN helyekre)
    de jókat hallottam a norton 2012 és a vipre av/is- ről is... meg a kerio-val is meg voltam elégedve anno.

egyébként ez a kis ügynök kinek dolgozik? az av vagy a tűzfal alkalmazza? vagy kettős ügynök? mert akkor a comodonak esetleg csak azt a részét hagynám ki.

meg ami még hiányozni fog a homokozója. annyival jobb, mint a sandboxie, hogy minden programot külön könyvtárba csomagol/futtat, bármit sokkal könnyebb megtalálni.

Új hozzászólás Aktív témák