- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #5697 üzenetére
also, tegnap annyira felnyomta az agyam a kis ügynök, hogy az unlocker-el leszedtem egy újraindítás után
onnantól nem tudtam felmenni a netre, hogy elújságoljam
(Thinkpad-->BT-->mobil-->GPRS). meg össze vissza hibaüzeneteket küldözgetett. aztán növesztett magának másikat.az a gond, hogy vidéken vagyok a szüleimnél, napi 10 MB napi keretem ráadásul gprs alapon netezek, úgyhogy se letölteni, se frissíteni nem akarok, de kezd nagyon elegem lenni a comocobol. lehet, mire hazamegyek, már nem is frissítek semmit ('nyuszika, B! a fűnyíródat'), repül a francba. aztán jöhet a nod smart, ami igaz, csak arra jó, hogy az ember megnyugtassa a lelkiismeretét, de legalább nem fogja le a gépet. (mondjuk ezzel a notival amúgy is csak ritkán netezek és akkor se megyek OLYAN helyekre)
de jókat hallottam a norton 2012 és a vipre av/is- ről is... meg a kerio-val is meg voltam elégedve anno.egyébként ez a kis ügynök kinek dolgozik? az av vagy a tűzfal alkalmazza? vagy kettős ügynök? mert akkor a comodonak esetleg csak azt a részét hagynám ki.
meg ami még hiányozni fog a homokozója. annyival jobb, mint a sandboxie, hogy minden programot külön könyvtárba csomagol/futtat, bármit sokkal könnyebb megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Silvercrest Rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest