- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
tszabek #3233 üzenetére
Egy lánynak meg tudtam oldani a notiján, ezért nálad is mennie kell
.
Na, a probléma vele szerintem az, hogy a web'n'walk nem csak saját mappába telepít, hanem máshova is (én a rendszer mappára tippelnék avagy web'n'walk almappákra /sajna most nem tudom megnézni nála/).
1. tűzfal funkció kikapcs.: megy? Ha nem, akkor Defense+ házirendeknél van tiltás;
2. defense+ kikapcs., tűzfal vissza: megy? Ha nem, akkor hálózati szabályoknál van probléma. -
blattida
nagyúr
válasz
tszabek #1734 üzenetére
Engedélyezd a tűzfalban és a defense+-ban is, ha gondolod, adhatsz neki több jogosultságot is vagy beteheted a kivételek vagy a saját megbízható fájljaid közé.
Ha végképp nem akar menni, egyelőre ne használd a 4-est (bár, mint írtam már korábban, ez még nagyon béta...), és ezt is lehet jelenteni a comodo-nak, valamint fehér-listára kell rakatni az acer segédprogramjait (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged