Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3284) F-ECT$ válasza Füge007 (#3282) üzenetére


F-ECT$
titán

2 merülés kevés, hogy teljesen felfedezzem a roncsot, de a főbb dolgok megvoltak. Az élővilág olyan Földközi tengeres (láttam 1 murénát is), és a roncsot is látványosabbnak gondoltam. Persze vannak jó részek kívülről, és néhány belső részre is bemerészkedtünk, de valahogy elmaradt a wow érzés.

Nagy tervek nincsenek idénre (sem), pl ez a roncs túra érdekelt volna, de sajnos túl közel volt a ciprusi úthoz. Ez a másik időpont szempontjából jobb, majd elválik, hogy lesz-e rá keret (és akkor lesz-e még hely), de az esély valahol 20% körül mozog.

Más: olyan vajh mitől lehet, hogy a maszkom tökéletesen illeszkedik a fejemre (azaz pánt nélkül is lazán fennmarad), de a merülés 30-ik perce körül elkezd bele szivárogni a víz? Hiába ürítem, igazítom, szinte folyamatosan folyik be utána. Kicsit olyan érzés, mintha addigra megadná magát az a gumi rész, ami az arcomhoz simul, mert nincs 1 konkrét pont, ahol folyik, hanem csak azt érzem, hogy kb 1-2 perc alatt felgyűlik benne annyi, hogy üríteni kelljen.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.