Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1816) Peetry válasza F-ECT$ (#1814) üzenetére


Peetry
senior tag

abban igazad van hogy sok tapasztalt búvár tesz a szabályokra, és ezzel rossz példát mutat a tapasztalatlanabbnak. De pont ezért lenne rá szerintem szükség, hogy azok a tapasztaltak, akik nem így gondolkodnak, felhívják a kezdők figyelmét, hogy nem véletlenül tanultad úgy ahogy tanultad. Attól hogy egy nálad több merüléssel rendelkező, akár dm, akárki azt mondja hogy 30 barral nézegethetsz 5 méteren, az nem úgy van. Nem kell hagyni magad, és nem kell alkalmazkodni. Ha egy kezdő azt látja hogy következmények nélkül áthághatja a szabályokat, akkor át is fogja. Minél kevesebb negatív visszacsatolást kap, annál előbb és annál jobban. A hozzászólásom pont ezt a negatív visszacsatolást célozta.

mint ahogy te is írtad: "b) azokat a szabályokat sem fogja betartani, amiket mindenképp be kellene, mert azt látja, hogy nincs hatása annak, ha nem tart be valamit."
és ha itt is azt mondod neki, hogy hát így megy ez és kész, én is ezt csináltam amikor kezdő voltam, azzal nem bátorítod? pont ezt mondom, hogy legalább némi visszafogó erőt lehetne gyakorolni.
Persze nevezheted álszenteskedésnek...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.