Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3038) Tim82 válasza DeFranco (#3029) üzenetére


Tim82
nagyúr

Meg lehet az, hogy marad az Athlon XP, de szerintem azt már egy komolyabb flash vagy youtube videó megfogná, bár nem próbáltam, csak gondolom. Meg ugye Win7 is felejtős

Ha szerzel a konfigba egy AGP-s HD3450-et vagy HD3650-et, akkor azért annyira nem fogja meg, azok a kártyák már elvileg támogatják a HD és flash gyorsítást.

Ez + a bővítés a maximális 3 GB RAM-ra azért már elég komolyan W7 képessé tudná tenni a jelenlegi gépet. PCI SATA kártyával pedig a SATA vinyók kérdése is megoldható lenne.

Nem ez a legjobb megoldás, de talán ez a legolcsóbb.

#3037 Egybegépre úgy gondoltam, mint azok a kis tenyérnyi atomos-brazosos csodák, de akkor annyiból már vennék egy notit, aztán viszlát, árban kb. ugyanott van, és van benne valami core2 legalább (T61&tsa)

Ha nem hordozza, én inkább ilyet vennék, mert talán olcsóbb is, mint a T61, minőségre jobb, mint az Amilo-k (de a Lifebook-ok alatt van) és már DDR3-as meg alapból SATA II-es (a T61-nél a SATA II le van BIOS-szal korlátozva SATA I-re, ezt fel lehet oldani persze, meg DDR2-es, amit drágább bővíteni).

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.