- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
-
francz'70
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
Az a helyzet, hogy a régi Charge-okat (2, 2+, 3) könnyedén maga mögé utasítja már egy Uboom L is. Az újabb modellek meg váltottak 2-utas mono felállásra, plusz marha drágák lettek. A Charge 6 ára 70-80k között mozog, ami szerintem konkrétan nem normális.
Én 20 alatt most biztos, hogy a 45 EUR-s refurb Motion+-t csapnám le a Soundcore oldalán. Feltéve, hogy a hordozhatóságba belefér az 1 kg-os súly. 2-utas, de sztereo, jó térrel, komoly mélyek, jó üzemidő, jó app.
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #19698 üzenetére
"Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos."
Ennyi, nem mindenki vájtfülü és az sem mindegy milyen stílusú zenét hallgat, itt mirtune-nál is mindenhol kiemelik, hogy mai trendeknek megfelelő hagzású (edm stb) ezt én is megerősítemAmúgy egy hangzás annyira szubjektív, pl. egy Oluv hangképbe is rengetegen belenyulnak, nem azt mondom, hogy a mirtune micsoda hangzásvilág és az év vétele, csak azt, hogy élőben egyáltalán nem volt olyan rossz...szvsz
...és mindez 20 alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest